|
Nu esti logat.
Exluton#1 2006-12-29 20:31:46
exlutoniau exluton de o luna si 5 zile si inca nu mi-a aparut menstruatia dupa 28 de zile dupa cum era normal.sunt deja la a 5 a pastila din a2 a folie si nimic.le iau la recomandarea dr,dupa ce am avut spotting de la microgynon.logest,si ulterior diane 35.mentionez ca sunt in anul 6 la medicina si ca iau antic. de 7 ani,corect,cu pauze etc.nu am avut alte pb pe pastila combinata.intrebarea mea e:mai iau exluton sau ma opresc?daca ma opresc la jum foliei imi vine ciclul sau nu?cand luam diane 35 aveam menstre regulate la 23 24 zile,acum nu vine deloc....m-am saturat de controale si de incompetenta....deci...mai aiu exluton sau nu?exista sansa ca pe parcurs sa se regleze?stiu ca amenoreea este un efect secundar....va rog dati-mi un rasp Offline #2 2006-12-29 20:39:08
Re: exlutondaca nu alaptezi de ce sa iei eluxton? nu mai lua. daca insa alaptezi, ia-l. si... se poate sa nu-ti vina din cauza pasilelor. Nobody home Offline #3 2006-12-29 21:31:13
Re: exlutonnu alaptez....am 25 de ani ,nicio sarcina la activ si niciun avort...medicul mi le-a prescris...a zis ca daca am avut pb cu cele combinate sa incercam asa....chiar nu mai stiu ce sa cred Offline #4 2006-12-29 21:35:03
Re: exlutonia mai intreaba un medic. ai erminat toata lista de contracepive si tot te simteai rau dupa 3 luni? Nobody home Offline #5 2006-12-30 16:23:56
Re: exlutonnu...am luat logest 3 ani,microgynon 3 ani si diane 35 1 an.m-am simtit f bine cu toate...pe la sfarsit au inceput sa nu isi mai faca efectul...de asta le-am si schimbat de fiecare data.oricum...as fi vrut sa stiu de fapt daca mai iau sau nu exluton sau pot sa ma opresc la jum foliei,si in cazul asta daca imi vine ciclul sau nu,dar cred ca am sa intreb un doctor totusi(nu ca nu am intrebat de 100 de ori si degeaba)...ca aici nu cred ca voi gasi un raspuns...multumesc oricum.... Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-30 17:04:37
Re: exlutoncum adica "pe la sfarsit au inceput sa nu-si mai faca efectul"?? nu inteleg. spuneai ca nu ai avut nici o sarcina si nici avort. atunci si-au facut efectul... "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #7 2006-12-30 19:09:39
Re: exlutonBuna Offline #8 2007-01-02 06:50:57
Re: exlutonnu isi mai fac efectul in sensul ca am sangerari intermenstruale...doctorii stiu de ce!spotting excesiv de fapt... Offline #9 2007-01-03 12:44:16
Re: exlutonpherin, aparitia singerarilor peste pastile nu inseamna ca nu isi mai fac efectul...inseamna doar ca atrofia de endometru e mare si ca singerezi din cauza asta...se schimba pastilele si gata. Nu cu exluton insa....disparitia menstruatiei se datoreaza exluton(valabil si pentru Oana_h_25). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-01-03 12:47:33
Re: exlutonexlutonu asta tot antibb este? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-01-03 12:48:04
Re: exlutonda. este pt cele care alapteaza (contine doar estroen parca) Nobody home Offline #12 2007-01-26 01:15:01
Re: exlutonpana una alta nimeni nu mi-a dat un raspuns clar...si eu am deja 3 luni de amenoree...cred ca o sa ma duc la un doctor undeva pe alta planeta ca aici am parte d aceleasi lucruri iar si iar...multumesc mult pt "ajutor".eu una am formulat intrebarea cat am putut de clar...sau e prea greu pt voi?ah...succes la dat sfaturi proaste...sper ca n-am folosit vreun cuv care nu e perimis,nu?nu stiu ce m-as face daca m-ati da afara de pe acest forum impresionant.... Offline #13 2007-01-26 10:49:19
Re: exlutonpherin, fiecare te-a ajutat cum a putut mai bine. daca nu-ti convine, du-te frumusel la toti medicii din orasul tau, pana obtii raspunsul dorit. chiar crezi ca se poate pune un diagnostic pe forum? Nobody home Offline #14 2007-01-26 11:50:24
Re: exlutonpherin, mai mult decit sa iti spun ca esti prost crescuta ingrozitor nu am ce sa zic....nimeni nu ti-a dat nici un sfat prost. Ti-am explicat de ce esti amenoreica....daca le mai iei sau nu, e decizia ta, nu pot hotari eu pentru tine. Exluton contine doar progestativ, eu sunt impotriva lui....Pacat de scoala pe care o faci, dupa modul cum pui problemele vei ingrosa rindul medicilor incompetenti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-03-27 13:14:01
Re: exlutonBuna.Am luat 4 luni karissa iar acum, la recomandarea medicului,am inceput sa iau exluton.Mi le-a recomandat deoarece am insuficienta venoasa la membrul inferior drep.Cu karissa m-am simtit foarte bine, doar ca am mai pus 2-3 kg.Din cate am citit pe internet, am inteles ca nu sunt prea bune exluton .... vreau o parere, cine a folosit? sunt bune sau nu ? Offline #16 2008-03-27 13:25:57
Re: exlutonexluton sunt pt femeile care alapteaza , luate prea mult timp pot induce menopauza ... cel putin asa mi-a spus mie dr cand mi le-a prescris Offline #17 2008-04-18 19:04:50
Re: exlutonbuna sunt noua pe aici sper sa ma descurc am si eu nelamurire eu am luat exluton4 luni in acest timp nu am avut menstruati si alaptamam am trecut la yasmin fara pauza intre ele menstruatia mia venit dupa prima folie de yasmin as vre sa stiu daca sunt protejata pe timpul pauzei si la primele 7 pilule din folie .utilizez yasmin de 3 luni . sper cam fost explicita,multumesc. Offline #18 2008-04-18 19:12:48
Re: exlutonda...esti protejata si in pauza...si banuiesc ca nu mai alaptezi... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-04-18 19:19:57
Re: exlutonnu mai alaptez de cand am trecut pe yasmin e normal ca menstruatia sa fie mai puti cantitativ si nr de zile ,nu am mai folosit ac inainte de sarcina astea au fost primele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|