homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ureaplasma +candida

#1 2012-08-29 11:01:49

mariana_mihalcea
Membru
Inregistrat: 2012-08-29

Ureaplasma +candida

fetelor, va rog frumos daca stiti si puteti, ajutati-ma si pe mine intr-o problema. am fost la doctor, in urma analizelor mi s-a descoperit ureaplasma pozitiv, candida pozitiv. o parte a tratamentului meu consta in spalaturi vaginale cu septovag, pe care am inceput sa le fac aseara. problema este ca am observat ca la un moment dat, irigatorul intra mai greu. apoi am incercat sa mi bag un ovul si abia am reusit, vaginul meu era uscat, o senzatie foarte neplacuta. in dimineata asta am observat ca nu s-a eliminat mai deloc din ovul, si vaginul era la fel de uscat(m-am dat cu putin canesten, de asemenea parte a tratamentului si sper sa fie mai bine). ce parere aveti? nu este normal sa am reactia asta de la septovag, nu? va rog frumos sa mi spuneti, sa stiu daca mai fac spalaturile in continuare.

#2 2012-10-31 11:33:06

andreeapopa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-12-26
Site

Re: Ureaplasma +candida

Buna dimineata! Am si eu o nelamurire,stie cineva daca pentru gardnerella  si ureaplasma este corect tratamentul urmator: doxiciclina si flagyl ovule? Si inca ceva,doxiciclina este acelasi lucru cu doxicilina?

I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.

#3 2012-10-31 11:45:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu ai antibiograma pentru ureaplasma ? antibioticul ar trebui sa se prescrie corect in functie de antibiograma
din ce stiu eu nu exista decat doxiciclina

#4 2012-10-31 12:07:22

andreeapopa
Full member
Site

ba da mi-au facut si antibiograma...chestia e ca pentru gardnerella doctorita a spus ca e buna si doxicilina asta ca ureaplasma si gardnerella fac parte cumva din aceeasi familie...dar eu am citit pe net ca doxicilina se da pt chlamidya...si pe medicamentul meu scrie doxiciclina...

Ultima oara a fost editat de andreeapopa (2012-10-31 12:08:38)

I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.

#5 2012-10-31 20:49:02

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

doxiciclina e chiar de electie pt ureaplasma, daca este sensibila ureaplasma la ea pe antibiograma.
pentru gardnerella e ok metronidazolul din Flagyl.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-31 20:50:42)

Publicitate

loading...

#6 2012-10-31 21:01:41

andreeapopa
Full member
Site

jeannie a scris:

doxiciclina e chiar de electie pt ureaplasma, daca este sensibila ureaplasma la ea pe antibiograma.
pentru gardnerella e ok metronidazolul din Flagyl.

multumesc pentru raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.