|
Nu esti logat.
Insarcinata ?? va rog ajutor-2#20 2012-09-15 18:06:53
Re: insarcinata ?? va rog ajutordaca ai ovulat mai tarziu asteapta-te sa si intarzie cu vreo saptamana... nu are cum sa vina menstra la 3 zile dupa ovulatie, perioada luteala trebuie sa fie de 10-14 zile Offline #21 2012-09-15 19:27:45
Re: insarcinata ?? va rog ajutorMa gandeam la asta, dar nu eram sigura. Merci de raspuns. Mai astept. "If you believe in something you have to be willing to sacrifice everything." Offline #22 2012-09-15 19:55:21
Re: insarcinata ?? va rog ajutorHeimdall, dar care crezi ca ar fi sansele? Ultima oara a fost editat de Lavi03 (2012-09-16 11:43:54) "If you believe in something you have to be willing to sacrifice everything." Offline #23 2012-09-19 20:20:54
Re: insarcinata ?? va rog ajutorBuna seara!! eu fac sex neprotejat dar nu ejaculeaza in mine , ejaculeaza si dupa se sterge acum de o saptamana ma doare flarte,rau in burta si am,scurgeri foarte ambundente ar veni zona pelvina nu stiu us stresata oare sunt insarcinata ?? Offline #24 2012-09-19 20:51:04
Re: insarcinata ?? va rog ajutor?n primul, detaliază-ți situația...ți-a ?nt?rziat sau de ce ai motive să crezi că ai rămas gravidă? Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline Publicitateloading...
#25 2012-09-19 21:05:34
Re: insarcinata ?? va rog ajutorAM DURERI foarte mari din jos de buric de 4 zile nush de ce si imi tot curge lichid (mucus cervical sau cum ii zice ) imi curge foarte tare de obicei nu era asa , am luat un biseptol si nu mo durut un pic de vreme si dupa ce am fost la wc iar a inceput sa ma doara , de lasat nu o lasat in mine doar daca o ramas pe canalul ejaculator sperma sau din cauza lichdului pre ejaculator Offline #26 2012-09-19 22:36:36
Re: insarcinata ?? va rog ajutor?n a c?ta zi a ciclului ești? din ce spui tu, ?nțeleg că ai dureri premenstruale... Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #27 2012-09-20 08:39:40
Re: insarcinata ?? va rog ajutor
tu stii cate au ramas din cauza acelui lichid? lichidu ala contine spermatozoizi, e de ajuns ca unul sa se duca unde "nu trebuie", si ai ramas Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #28 2012-09-20 11:36:50
Re: insarcinata ?? va rog ajutorNu te contrazic, eu una nu am auzit de astfel de cazuri, dar sunt sigură că există...dar tare m-aș bucura și eu să răm?n așa ușor, de 3 luni soțul meu ejaculează ?n vagin și ?ncă nu a apărut bebele depinde și de organismul fiecărei persoane.... Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #29 2012-09-20 15:23:57
Re: insarcinata ?? va rog ajutormia venit ciclu in 31 august si a tinut pana in 5 septembrie am fost normal .dupa ce am terminat cu menstra am facut sex neprotejat dar fara ejaculare in vagin dar de patru zile ma doare rau burta dupa ce beau bisptol ma ingaduie dar nu stiu ce am si mie frica de o sarcina acuma Offline #30 2012-09-20 16:55:10
Re: insarcinata ?? va rog ajutorScuze ca ma bag dar in timp ce faceai sex neprotejat(si ai facut-o de multe ori) nu iti era teama de o sarcina nedorita? Offline #31 2012-09-20 20:00:18
Re: insarcinata ?? va rog ajutorah funny.si eu ma stressez cu metoda contraceptiva cu tot: You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #32 2012-09-20 20:20:35
Si eu sunt la fel, iau ac, le iau corect, dar cand am auzit de la iubi "auzi dar parca ai facut burtica" imi venea sa ma urc pe pereti, abia asteptam sa fac testul de sarcina desi nu aveam niciun motiv sa imi fac griji Sa nu mai spun ca am ales anticonceptionalele dupa luni de griji cu prezervativul, tot timpul imi era teama ca nu l-am pus bine si ma gandeam ca poate a scapat vreun smecher si a ajuns unde nu trebuie, din acest motiv eu lunar eram la farmacie sa iau test de sarcina Offline #33 2012-09-20 20:24:37
Re: insarcinata ?? va rog ajutorEu folosesc prezervativul...si tot asa ma stressez ca nu sh ce ca, nu sh ce...........al meu in fiecare luna asteapta ciclul cu sufletul la gura,mai ceva ca mine:))))).Si totusi si eu am avut varsta lor si niciodata nu mi a trecut prin minte sa ma bazez pe o metoda"pe care o folosesc si prietenele mele",.Am o colega care a ramas gravida folosit metoda ,descrisa de fata mai sus,,,,asa ca... You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #34 2012-09-20 20:31:50
Re: insarcinata ?? va rog ajutorEu nu ma calmam nici cand venea menstruatia, mereu mi se parea ca era ceva neobisnuit si imi era teama sa nu fiu totusi insarcinata Mai ales ca stiu ca mama a avut menstruatie peste sarcina, mereu ma gandeam sa nu fie ereditar Offline #35 2012-09-22 15:54:25
Re: insarcinata ?? va rog ajutorMENSTRA poate veni si la 35 de zile? e o problema sau e normal? Offline #36 2012-09-22 15:58:06
Re: insarcinata ?? va rog ajutordaca e normala dpdv cantitativ si calitativ, inseamna ca o fi fost o intarziere determinata de stres si autosugestie, poate si vreun dezechilibru hormonal. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #37 2013-03-25 17:27:17
pana la urma lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi doar in cazul in care persoana a avut o ejaculare anterioara recenta??sau de exemplu sa zicem ca nu a ejaculat de o saptamana si atunci acel lichid poate contine urme de ? Offline #38 2013-03-25 19:31:22
Re: insarcinata ?? va rog ajutordepinde ce inseamna "recent" pt tine. daca n-a ejaculat o saptamana clar nu mai contine, ca in timpul asta a si urinat (ma gandesc).. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|