homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista posibilitatea unei sarcini...?

#1 2012-08-30 12:33:57

ana.maria13
Membru
Inregistrat: 2012-08-30

Exista posibilitatea unei sarcini...?

Buna ziua, am si eu o intrebare...
Medicul mi-a prescris Diane-35 si le iau de aproximativ o luna jumatate. Intre timp, am facut o infectie la masea si am luat antibiotice (Oxacilina) timp de 7 zile. Stiam ca nu trebuie sa am contact neprotejat pe perioada tratamentului cu antibiotice (nu s-au intercalat cu pauza de o saptamana a anticonceptionalelor) plus inca 7 zile (pastile). Nu am facut nimic in perioada tratamentului, insa dupa inca doar 5 zile, si nu 7 (5 pastile inghitite), am avut pentru prima data contact sexual atat protejat, cat si neprotejat, insa nu a ejaculat niciodata in interior (doar cand am folosit prezervativul)... Mentionez ca durerea era foarte intensa cu prezervativ, de aceea am incercat fara.
Acum... Intrebarea e... Dupa doar cele 5 pastile inghitite, intre timp si a 6s (in intervalul in care am avut contact sexual, caci atunci se facuse ora pentru pastila), exista posibilitatea aparitiei sarcinii...? Mentionez ca am luat intotdeauna pastilele la ora exacta. Ce sa facem...?

EDIT: Am editat mesajul pentru informatii mai clare si precise, caci nimeni nu a raspuns acestui post... Multumesc anticipat persoanelor care o vor face totusi...

Ultima oara a fost editat de ana.maria13 (2012-08-31 09:02:43)

#2 2012-08-31 10:37:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Exista posibilitatea unei sarcini...?

daca dupa prima ejaculare nu s-a spalat si nu a urinat, exista risc de sarcina din cauza spermatozoizilor ramasi pe canal care au ajuns in vaginul tau o data cu lichidul pre-ejaculator.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-08-31 10:59:56

buleroz
New member

da yoyolina are dreptate..neutral exista o posibilitate din asta.. asteapta cam 2 sapt d la contactul sexual si fa un test..repeta.l la 3 zile...pt a fi sigura..puss si revin.o cu vesti:D

Toate se-ntampla la timp..
Toate se-ntampla cu-n scop !!

#4 2012-08-31 11:10:34

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Ca testul sa fie concludent fa-l la 7 zile de la intarzaierea menstruatiei si 3 saptamani de la contactul cu risc.
smile

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#5 2012-08-31 11:14:21

buleroz
New member

sa ne ti la curent cu ce ai rezolvat big_smile

Publicitate

loading...

#6 2012-08-31 15:09:13

Ana Trovski
New member

Aceeasi problema o am si eu, numai ca nu ne`am protejat decat la inceput foarte putin , si nu a mai existat un alt contact dupa ejaculare, si ma tem de acel lichid preseminal. Am facut un test la 3 saptamani si ceva de la contact. O sa mai fac si unul maine cand s`ar face 5 saptamani. Ma cam tem, chiar daca testul a fost negativ. Voi ce credeti?

#7 2012-08-31 15:37:55

Ana Trovski
New member

Am mai postat ceva mai inainte, imi pare rau pentru acel "warn". Ideea e ca daca m`am logat pe acest forum, am facut`o pt a impartasii cu voi problema pe care o am in acest moment, in speranta ca cineva o sa`mi dea un sfat. Daca mi`am repetat mesajul am facut`o pentru ca nimeni in acel moment nu`mi daduse un raspuns. Apreciez efortu` fetelor care m`au sprijinit cu o parere.

#8 2012-08-31 20:33:03

ana.maria13
Membru

Va multumesc mult pentru raspunsuri! Ma urcam pe pereti de teama...  Imi pare rau ca nu am raspuns mai devreme, insa nu am avut cand. Trebuie sa recunosc ca frica unei posibile sarcini ne-a speriat pe amandoi atat de tare (mai ales dupa ce am citit raspunsul yoyolinei...), incat ne-am hotarat sa prevenim (daca se mai poate numi prevenit) acest lucru, luand Postinor. Ne-am interesat si aici pe forum, si in alte parti, si la farmacie si am luat prima doza acum 7 ore. Totul este bine pana acum, nicio stare de greata, nicio durere, nimic altceva. Sa speram ca va fi bine.
Voi reveni cu mai multe informatii cand se mai petrece ceva.
Iar de acum ne-am promis amandoi ca vom fi mult mai prudenti. Avand in vedere ca suntem amandoi la "prima data", suntem tare speriati de bombe (chiar la cei 20 de ani ai mei, sunt mai speriata ca un copil...). Pana cand vom fi siguri ca nu mai interactioneaza nimic cu anticonceptionalele mele, vom folosi tot timpul prea-maritul si asa-numitul "prez". Si voi spera sa doara mai putin. Acuma... Doamne-ajuta smile

#9 2012-08-31 20:57:37

buleroz
New member

ne bucuram ca te.ai mai linistit..si data viitoare mai multa grija;wink big_smile te pup puss

#10 2012-09-01 12:10:18

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

ana.maria13 :  pe viitor aveti mai multa grija . Cred ca stii data cand trebuie sa-ti vina menstra , cum ai luat Postinor s-ar putea sa-ti vina cu cateva zile mai repede sau cu cateva zile mai tarziu ,acum depinde.
Cred ca stii ca Postinoru se ia in caz de urgenta ,si doar o data la 6 luni ,deci intr-un an se recomanda a se lua doar de 2 ori .
Nu e de joaca,Postinor deregleaza organismul ...asa ca mai bine protejati-va ( prezervativ sau antibebe) .
Sper sa-ti fi fost de folos. smile

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.