|
Nu esti logat.
Buna seara#1 2012-08-30 21:07:34
Buna searaBuna seara, sunt noua pe aici. Mi`am facut acest cont in speranta de a ma ajuta cu ceva sfaturi.Am avut un contact partial neprotejat in urma cu 5 saptamani. De ce spun partial neprotejat, deoarece ne`am protejat pe la mijloc dar imi este teama de acel "lichid preseminal". Dupa teste negative, in primele 3 saptamani am fost la un medic ginecolog care nu mi`a confirmat sarcina,este cumva prea devreme pentru o palpare bimanuala? Am uitat sa precizez ca menstruatia mi`a venit la 16 zile de la contact, si ma tem sa nu fi fost vreo "menstruatie peste sarcina". In timpul acesta am inceput administrarea unor anticonceptionale, insa ceea ce ma framanta este faptul daca acestea influenteaza intr`un sens rezultatul testului. Offline #2 2012-08-30 21:12:24
Re: Buna searaanticonceptionalele nu influenteaza testele de sarcina. menstruatia care ai avut-o dupa 16 zile a fost diferita fata de normal? greata poate sa iti fie si de la anticonceptionale iubesc si sunt iubita Offline #3 2012-08-30 21:39:07
Re: Buna searaM-a tinut 5 zile , la inceput si la sfarsit a avut o tenta maronie,si a fost in cantitati mai reduse. Asta s-a intamplat in luna august. In luna iulie nu mi`a venit deloc , deoarece la sfarsitul lui mai am intrerupt Melleva 35. Am facut beta hcg ieri,cam la 5 saptamani asa.. o sa astept rezultatul saptamana viitoare. Teste de sarcina normale am facut, au iesit negative , ultimul a fost duminica.. cam la 4 saptamani..Oricum asta e o invatare de minte extraordinara! Am fost si la doctor cam la 3 saptamani si.. dar mi`e teama sa nu fi fost prea devreme .. Offline #4 2012-08-30 21:42:14
Re: Buna seara4, respectiv 3 saptamani de la contact Offline #5 2012-08-30 21:56:12
Re: Buna searadaca ai facut teste la 3 sapt de la contact si sunt negative atunci nu ai de ce sa iti faci griji iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-30 23:41:57
Re: Buna searaSper, sa fie asa, o sa astept menstra urmatoare. Oricum iti multumesc pentru raspuns.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|