homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista vreun risc ? Help!

#1 2012-09-02 03:52:29

AnonimousBoy
New member
Inregistrat: 2012-09-02

Exista vreun risc ? Help!

Salut. Eu si prietena mea am facut pe 31 august sex protejat dar cu un final nefericit, s-a rupt prezervativul. Sunt umpic nedumerit si in acelasi timp si speriat. Nedumerit pt ca nu stiu exact care e perioada ei de fertilitate (ultimul ei CM fiind pe 23 august si a durat cca 5 zile) iar citind prin acest forum am vazut undeva ca in perioada fertilitatii exista posibilitatea ca pilula sa nu-si faca efectul iar acest lucru (+finalul nefericit) produce si starea de neliniste.
Sa va explic cum sta treaba: deobicei cand sunt aproape de final o "scot" , pt a evita astfel de accidente, dar de data aceasta prezervativul fiind rupt (eu nestiind acest lucru) mi-e frica, ca nu cumva sa fi "plantat" ceva si prin inauntru, desi exista "urme" (facand-o pe masa, am vazut urme de sperma cam la 10-15 cm mai jos de ea). Ca sa fim siguri am cumparat pastila de a doua zi (Postinor 2). Prima pilula a luat-o la aproximativ 1h dupa contact, iar a doua (aici intervine alt factor pt starea mea) a luat-o cu cca 20 de minute mai repede decat este indicat (adica mai repede cu cca 20 de minute de 12 ore). Exista vreo posibilitate ca ea sa ramana insarcinata? Va rog, un raspuns urgent! cesafac

spermatozoid   spermatozoid   spermatozoid   spermatozoid

#2 2012-09-02 11:01:59

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Exista vreun risc ? Help!

Eu zic ca nu sunt motive de ingrijorare. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2012-09-06 23:01:35

AnonimousBoy
New member

Mai am o intrebare: Mi-a zis de dimineata ca a avut niste sangerari (si inca mai are) nu foarte mari, sa fie de la pastile (desi a trecut o saptamana) sau i s-a dereglat atat de mult CM-ul? Ultimul CM fiind pe 23 august, cum am zis si mai sus...

Ultima oara a fost editat de AnonimousBoy (2012-09-06 23:05:20)

#4 2012-09-07 00:35:41

lady_absinthe
New member
Inregistrat: 2012-07-07

Din cate stiu eu, este foarte probabil ca acele sangerari sa fie cauzate de Postinor. In locul vostru, nu mi-as face griji!

#5 2012-09-07 22:15:14

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ai facut sex neprotejat CU penetrare in timpul asta? caci vad ca te referi la contactul fara penetrare si nu cred ca suntem martorii unei minuni prin care o sa fii tu cea care a ramas insarcinata fara penetrare si are si teste de sarcina negative smile

glumesc, dar serios, cred ca iti faci griji degeaba, daca doar la contactul respectiv te referi.

Publicitate

loading...

#6 2012-09-09 02:13:20

AnonimousBoy
New member

lady_absinthe a scris:

Din cate stiu eu, este foarte probabil ca acele sangerari sa fie cauzate de Postinor. In locul vostru, nu mi-as face griji!

Si acele sangerari cam cat timp dureaza? tillfreds

#7 2012-09-23 00:48:10

AnonimousBoy
New member

Am o noua intrebare! V-am spus cum sta treaba mai sus cu sangerarile alea. E posibil cumva ca alea sa fi fost CM? Desi e imposibil sa-i fi venit asa repede... Pentru ca azi (in 23, ca suntem trecut de ora 00 lol ) ar fi trebuit sa-i vina din nou si nu da nici un semn, adica nu se simte cum se simtea inainte (dureri de burta... stiti voi, fetele) ... Si sunt putin ingrijorat... cesafac Oare sa-i intarzie din cauza pastilelor? Cam dupa cat timp ar trebui sa fiu ingrijorat la maxim ??? Astept un raspuns urgent, va roooog! ;wink

#8 2012-09-23 02:02:10

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

da, i se poate deregla de la postinor. s ar putea sa ii vina si la o luna dupa ce a luat postinor.

dar stati linistiti, nu este insarcinata. daca v ar ajuta in procesul de linistire, poate face un test de sarcina.

#9 2012-09-23 16:31:33

AnonimousBoy
New member

Cand ar trebui facut acel test? Ma refer cam in ce data, ca stiu ca se face dimineata lol

#10 2012-09-23 16:55:21

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contact

Two souls don't find each other by simple accident

#11 2012-10-01 20:38:55

AnonimousBoy
New member

Revin din nou. N-am mai apucat sa facem un test, pentru ca parintii ei nu stiu de treaba asta iar dimineata (cand se face testul) ai ei sunt acasa... Am o noua intrebare. Stiu ca am citit pe undeva ca simptomele de sarcina nu apar asa repede si as vrea sa stiu cam dupa cat timp incep sa apara? Pentru ca deja au trecut 8 zile de cand trebuia sa-i vina CM iar ea zice ca nu se simpte nici cum, se simte normal, dar eu tot ingrijorat sunt... neutral Si deja parca am vedenii neutral Ii vad burta mai umflata umpic bang

Ultima oara a fost editat de AnonimousBoy (2012-10-01 20:40:29)

#12 2012-10-01 20:48:29

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

da cumva parintii ei vin cu ea la baie de fiecare data cand se pisa? se duce la baie,face testu si gata...poate sa isi ea cu ea o bluza sau pantaloni care au buzunare

Two souls don't find each other by simple accident

#13 2012-10-01 22:15:47

AnonimousBoy
New member

Credeam ca membrii forumului asta sunt seriosi, dar vad ca in acelasi timp sunt si rautaciosi. Nu nu se duce cu ea la baie, doar ii e frica sa nu-l vada cumva acel test. As vrea un raspuns la intrebare de data aceasta, daca se poate ... smile

#14 2012-10-02 16:34:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

1. ti s-a raspuns de mai multe ori ca sunt slabe sansele de sarcina
2. nu vad de unde si pana unde a fost rautacioasa, si mi se pare absurd sa nu faca testul ca mai e cineva cu ea acasa; il baga in buzunar, merge la baie, face pipi, il citeste, il pune intr-o punga sau il impacheteaza bine in hartie igienica, dupa care il arunca afara intr-un cos asta daca nu vrea sa-l arunce in casa.
3. burta aia e ori in imaginatia voastra, ori saraca fata e balonata dintr-un motiv sau altul si o sa-i treaca:) e perfect normal sa ii intarzie menstruatia, a bagat in ea o tona de hormoni; ii poate intarzia chiar si 4-6 saptamani; sa faca o data testul ala si dupa aia stati linistiti amandoi.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#15 2012-10-04 16:57:03

Denisa O.
New member
Inregistrat: 2012-07-23

Buna.Am mai postat pe acest site cu o ingrijorare prosteasca,dar care s-a dovedit a fi bine.Am crezut ca am incheiat cu accidentele,dar se pare ca am dat in ceva mai grav si de data aceasta chiar imi este frica.eu si prietenul meu am ajuns sa ne sarutam si sa ne simtim bine unul in prezenta celuilalt si ne-am frecat unul de celalalt,dar amandoi imbracati.el a avut pantaloni dintr-un material mai subtire,iar eu blugi.la un moment dat eu m-am simtit mai umeda,ca si cum as fi transpirat si am pus mana pe pantaloni sa vad daca s-au umezit(pe ai mei) si nu am simtit absolut nimic,iar mana mea a fost uscata.eram fix in perioada ovulatorie si aveam acea secretie mai vascoasa,si mi-am pus pe chilot vata.am bagat mana sa o aranjez si am si atins de zona intima.el mi-a spus ca intr-adevar a ejaculat,dar pe pantaloni a fost o pata relativ mica,iar pe ai mei nu a vazut nimic ud.Eu ma tem ca daca am pus mana pe pantalonii mei si era vreo urma de pe pantalonii lui,datorita frecarii noastre iar cateva minute mai tarziu m-am atins in zona intima sa nu se fi intamplat ceva ce cu siguranta nu imi doresc.Mentionez ca trebuia ca menstruatia sa imi vina pe 29-30 septembrie,si nici pana in ziua de astazi nu a aparut.

#16 2012-10-04 16:58:03

yoyolina
Moderator

n-ai nimic (la sarcina ma refer).
daca mai intarzie, du-te la ginecolog.

#17 2012-10-04 17:15:35

Denisa O.
New member

Multumesc mult de tot pentru promptitudinea raspunsului si pentru incurajare.Chiar nu imi doresc sa revin,povestindu-va cum am ramas insarcinata atingand un material care putea avea sau nu sperma pe el,apoi m-am atins fara sa ma gandesc in acea zona in care nu trebuia,in conditiile in care sunt virgina,si ma ingrijorez pentru ca eram in perioada fertila.

#18 2012-10-04 17:19:31

yoyolina
Moderator

copiii nu se fac doar asa, atingandu-te de o bucata imbibata in sperma; ar trebui sa stii asta din moment ce ai trecut (sau ai de gand sa treci) la fapte mari.
acum cate zile ai ovulat?

#19 2012-10-04 17:24:53

Denisa O.
New member

acum 18 zile,adica pe data de 16 septembrie,zic eu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.