|
Nu esti logat.
PRET DENTIST#1 2012-09-03 12:39:39
PRET DENTISTAm un dinte rupt si este cariat aproape de radacina. D-na care mi-a facut radiografia mi-a spus ca s-ar putea ca medicul sa imi extirpeze nervul dentar. Oare stiti cat costa o astfel de interventie + refacerea dintelui in mare? Nu am mai avut astfel de interventii si as vrea sa stiu cam ce suma sa am la mine. Daca ati fost careva in ultima vreme la dentist. Eu m-am gandit undeva in jur de 200 de lei.Probabil ca pretul difera de la un oras la altul dar macar informativ daca cineva a mai avut astfel de lucrari dentare. Multumesc Offline #2 2012-09-03 14:41:40
Re: PRET DENTISTpoti sa suni la cabinetul la care te vei duce si sa intrebi cat va costa. Offline #3 2012-09-04 07:10:59
Re: PRET DENTISTDana, depinde de doctorul stomatolog si de oras bineinteles. trebuie sa iti extirpeze nervul, sa iti trateze canalul, sa iti puna fibra de sticla pentru a reda rezistenta interioara a dintelui + plomba definitiva sau material ceramic de refacere partiala a coroanei dintelui. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2012-09-04 10:16:57
Re: PRET DENTISTdana, eu cred ca in jur de 250 lei si e posibil sa nu platesti toata lucrarea de la prima sedinta, eu pt o masea am fost de 5-6 ori la doctor si am platit esalonat in fct de etapa Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #5 2012-09-04 10:20:30
Re: PRET DENTISTeu am avut o problema asemenatoare,am avut o masea careia ii lipsea un perete si era foarte da foarte cariata,aveam ditamai golu in ea...nervul era scos de mult deci nu putem la socoteala...mie mi-a imbracat-o si am dat 120 de lei,dar acum depinde..am fost la cabinet pasticular si zic eu nu e prea mult... Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2013-04-02 22:41:07
Re: PRET DENTISTPretul este de 150 lei include: Detartraj Ultrasunete + Periaj Profesional + AirFlow + Flourizare --> That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #7 2013-04-02 23:22:10
Re: PRET DENTISTnu afecteaza dantura, daca e facut conform recomandarilor.. de 2 ori pe an (la fumatori o data la 3 luni). Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #8 2013-04-03 09:45:14
Re: PRET DENTISTnu, insa fluorizare eu nu as face... s-a descoperit ca mult-laudatul fluor poate fi toxic, gasesti informatii pe internet, acum tu alegi ce opinie sa crezi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|