homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

EllaOne si antibioticele

#1 2012-09-03 21:10:57

Zambada
Membru
Inregistrat: 2012-09-03

EllaOne si antibioticele

Buna Seara,

In primul rand vreau sa va felicit pentru munca depusa pe acest forum. Este extraordinar, si reusiti sa ajutati foarte multe femei in rezolvarea acestor probleme sensibile. Sper sa imi gasesc si eu raspunsul la intrebare.

In 13 august am avut un contact sexual in care prezervativul s-a rupt, iar partenerul nu a ejaculat. Ma aflam in ziua a 14, si am considerat ca trebuie sa iau pastila de a doua zi. 5 ore mai tarziu am luat EllaOne. La acea data nu luam niciun alt medicament.

Incepand cu 22 septembrie am luat niste antibiotice pentru o raceala. Intrebarea mea este daca exista riscul ca efectul anticonceptionalului sa fie diminuat de aceste antibiotice luate la mai bine de o saptamana de la administrarea ac.

De asemenea, cam cat de mult poate deregla ciclul acest medicament? Normal trebuia sa vina. Stiu ca nu este o regula, dar poate exista o incadrare.  De asemenea obisnuiesc sa beau ceai verde si ceai negru, dar din cate am inteles, acestea nu ar interfera.

Va multumesc anticipat!

#2 2012-09-03 21:19:08

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: EllaOne si antibioticele

Zambada, antibioticul nu are nicio legatura cu acest contraceptiv deoarece l-ai luat tarziu. E adevarat ca poate pot sa apara dereglari, cat de mari, difera de la organism la organism, deci nu te ingrijora daca iti intarzie. Ceaiul iti face rau daca are efect laxativ. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2012-09-06 16:17:11

Zambada
Membru
Inregistrat: 2012-09-03

Re: EllaOne si antibioticele

Scuze pentru intarziere.

Multumesc frumos x_ynna pentru raspuns. Sper din tot sufletul sa nu fie nicio problema.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.