homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme legate de anticonceptionale

#1 2012-09-05 18:36:17

corina nicoleta
Membru
Inregistrat: 2012-09-05

probleme legate de anticonceptionale

Luam de 2 ani anticonceptionale, Novynette se numeau iar apoi nu am mai gasit iar farmacista mi-a dat sa iau Desorelle,sunt facute de aceeasi firma,dar mai ieftine. La Novynette scria ca 1 pastila se ia in 1 zi de menstruatie iar la acestea scrie ca se iau la sfatul medicului. Eu am luat novynette in 1 zi de menstruatie,am facut apoi acea pauza de 7 zile,am luat in a 8-a zi si n-am avut porbleme. Cand am trecut la celelalte,am luat tot in a 8-a zi,dupa acea pauza de 7 zile,adica in primele zile ale menstruatiei,timp de aproape un an si n-am avut probleme pana acum. Pe ele scrie ca in mod normal trebuie sa-mi vina in cele 7 zile de pauza,a 2-a sau a 3-a zi,dar fiind obisnuita cu Novynette,mie tot cand incepeam un nou set de pastile imi venea,cu circa 1-2 zile inainte. Problema este ca luna trecuta mi-a curs foarte putin iar luna asta abia daca mi-au curs 3 stropi. Sunt speriata. Oare mi-am amanat menstruatia? Oare aceste pastile Desorelle opresc menstruatia in momentul in care le iau sau exista posibilitatea de a fii ramas insarcinata desi nu am uitat nici o pastila,le-am luat la aceeasi ora mereu?

#2 2012-09-05 19:22:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: probleme legate de anticonceptionale

ti-am raspuns la celalalt topic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.