homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie de o zi

#1 2012-09-06 18:00:00

dracoaica
Full member
Inregistrat: 2006-08-24

menstruatie de o zi

buna,

iau novynette de 6 ani, iar pauza fac o data la 1 an jumatate, tin sa precizez ca de asta vara nu am mai facut pauza.
Acum 3 luni nu mi-a venit menstruatia deloc, am pus pe seama stresului, lucru spus si de farmacista, dupa care a venit normal. Pana acum, cand menstruatia a insemnat... jumatate de zi.

As avea motive de ingrijorare?

#2 2012-09-06 19:43:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: menstruatie de o zi

poate nu ti se mai potrivesc; asta presupunand ca n-ai facut nimic care sa afecteze protectia.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-09-07 12:46:20

dracoaica
Full member
Inregistrat: 2006-08-24

si voi mai fi protejata pana le schimb?

#4 2012-09-07 17:02:34

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

da, n-are treaba cu protectia; cand nu ti se mai potrivesc, apar tot felul de simptome gen lipsa menstruatiei, greata, dureri de cap etc, dar protectia nu e afectata; pur si simplu trebuie sa modifici doza de hormoni astfel incat lucrurile sa revina la normal.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-09-18 13:33:00

miss|_euforia
Membru
Inregistrat: 2012-09-18

buna.niciodata nu am avut CM regulat dar in ianuarie anul acesta am luat niste pastile ca sa se opreasca laptele sa nu mai alaptez,pastile care mi-au reglat CM.in fiecare luna imi vine cu o zi mai repede fata de luna din urma..de obicei ma tine intre 5-7 zile fara sa curga noaptea..luna aceasta mi-a venit mai tarziu cu 2 zile si se pare k azi sunt in a patra zi dar sa  oprit..si doar in prima noapte mi-a curs putin..defapt de aseara nu mai curge deloc...e normal sa dureze asa de putin? si nici nu curge mult...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.