|
Nu esti logat.
Mi-a venit menstra mai devreme si nu am terminat folia de anticonceptiPagini: 1
#1 2012-09-06 20:33:24
mi-a venit menstra mai devreme si nu am terminat folia de anticonceptibuna fetelor am nevoie de ajutor!este prima data cand iau anticonceptionale karissa.mai am 2 pastilute si deja mia venit menstra si nu stiu ce se intampla si ce sa fac .le-am intrerupt si mie frica ca in perioada de pauza sa nu raman insarcinata daca fac sex neprotejat.mentionez ca leam luat corect dar ultimele 2 nu.pot sa raman in aceste 7 zile? Offline #2 2012-09-06 22:59:02
Re: mi-a venit menstra mai devreme si nu am terminat folia de anticonceptinu trebuia sa le intrerupi.. cat timp a trecut de ultima pastila? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2012-09-07 00:41:45
Re: mi-a venit menstra mai devreme si nu am terminat folia de anticonceptie vreun factor care ar favoriza declansarea mai rapida a menstrei, in cazul fetelor care iau ac? Offline #4 2012-09-07 10:44:30
Re: mi-a venit menstra mai devreme si nu am terminat folia de anticonceptinu Offline #5 2012-09-07 16:04:54
Re: mi-a venit menstra mai devreme si nu am terminat folia de anticonceptiun contact sexual mai violent poate declansa menstra cu cateva zile mai repede? sau e doar sangerare de cauza necunoscuta? Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-07 16:12:09
Re: mi-a venit menstra mai devreme si nu am terminat folia de anticonceptipoate cu o zi-doua mai repede daca esti in preajma menstruatiei oricum, nu o poate declansa din senin Offline #7 2012-09-10 13:38:19
Re: mi-a venit menstra mai devreme si nu am terminat folia de anticonceptins mult fetelor.am luat ultimele 2 pastile urmatoarea seara.iar sangerarea nu cred ca e de la vreun contact mai puternic pentru ca nu am avut contact timp de o luna.e normal sa vina mai devreme degeaba(defapt nu am uitat sa le iau ci nu am mai vrut pt ca incepusem sa sangerez si medicul mia zis ca o sa fac pauza la menstra,si nu am stiut,am crezut ca anticonceptionalele nu se ia peste ciclu)am facuto lata rau!!!!!!!!!!!!!sunt disperata pt ca dupa ce am luat pastilele am avut contact neprotejat.am riscat prea rau?nui asa?ms anticipat fetelor care imi inteleg situatia Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|