|
Nu esti logat.
Dezamagita...#1 2012-09-07 18:11:49
dezamagita...Buna! Am cunoscut un tip cu ceva timp in urma, m-am indragostit de felul lui de a fi, de felul in care se comporta cu mine, de el... Doar ca dupa ceva timp s-a schimbat, initial vina imi apartinea, dupa spusele lui, deoarece nu stiam cum sa ma comport in preajma lui si il indepartam. in fine, am incercat sa ma schimb, doar ca pur si simplu nu ma puteam arunca in bratele lui dat fiind ca ne intalneam doar cand ma suna el si asta se intampla o data-de 2 ori pe saptama. De curand am fost de acord sa ma culc cu el, prima data el a fost cel care m-a refuzat, eu fiind virgina. Apoi a reinceput sa ma caute, am mai avut o tentativa de a face sex, dar nici de data asta nu am facut-o. Urma sa ma sune, insa nu a mai facut-o. Tot ce face e sa ma foloseasca si sincer ma doare, simt ca mi se sfarama sufletul. Ati mai auzit povestea asta, pare un cliseu, insa am realizat ca doar daca treci prin asa ceva iti dai seama ce sentimente traiesti cu adevarat. Incerc sa-l uit, doar ca nu pot, sau nu vreau... am incercat sa ies cu mai multi baieti, nimeni nu ma atrage. ma simt singura si dezamagita si habar n-am ce sa-i spun lui ... vreau sa-l fac ori sa fie cu mine ori sa terminam toata prostia asta. chiar am nevoie de un sfat sincer. daca vreti, puneti va o secunda in locul meu. ce ati face? Offline #2 2012-09-08 03:58:03
Re: dezamagita...sa ma pun o secunda in locul tau? ok ma pun o secunda in locul tau si din moemnt ce sunt virgina il pun sa ma astepte. eu inainte sa o fac prima oara am asteptat un an cu iubitul meu. abia dupa acel an am zis ca da ma iubeste ma asteptat mia fost si la bine si la greu chiar daca nu ne vom intelege pe viitor si nu va fi pentru totdeauna nu voi regreta ca am facuto. asa sa revenim la situatia ta. hmm...nu stiu ce sa iti sugerez din moment ce nu prea ai povestit mare chestie...... mai mult ai povestit despre sex si tentativele voastre de a incerca sa faceti sex........ te iubeste? iesiti pe afara? de cat timp e relatia? din ce miai povestit nu ma pot pronunta prea bine dar........ pare ca tu ai dedus faptul ca el vrea sa te foloseasca si nu prea ai povestit cata iubire si chimie este intre voi doi deci poate ai dreptate. daca numai vrei sa fii cu el nu iti sugerez sa incerci sa intrii imediat in alte relatii finca nu o sa mearga. normal ca nu iti lac ceilalti baieti fiindca tu inca nu tiai revenit dupa acest fost iubit. deci stai si tu vreo 2-3 luni singura iesi si plimbate si simtate bine cu prietenii accepta sa iesi cat mai des cu prietenii ca sa uiti de el si sa nu te mai gandesti la el si abia dupaaa ce tiai revenit din relatia care ai avuto cu el abia atunci implicate intr-o alta relatie. daca te bagi acum imediat intr-o alta relatie normal ca nu va merge bine fiindca tu il vrei pe fostul tau iubit si inca ai sentimente pentru el si deaceea vei gasi defecte in celelalte persoane care vor sa fie cu tine. deci ia o pauza de 2-3 luni. Offline #3 2012-09-08 23:53:21
Re: dezamagita...ar trebui sa ti cauti sau sa ti gasesti un baiat serios care sa te aprecieze si sa te iubeasca. nu cred ca ai nevoie de asa ceva (Adica cum se poarta cel despre povestesti). poti avea parte de o adevarata fericire si iubire si apreciere, sa stii Offline #4 2012-09-09 16:02:22
Re: dezamagita...Parerea mea e ca pe langa tine mai iese cu 2-3 tipe. Si da, recunosc comportamentul.. ar trebui sa iti dea de gandit faptul ca iesiti pe undeva doar cand te suna el.. In locul tau, nu mi-as mai face sange rau. El nu te iubeste, iubire e atunci cand te zgarii pe ochi ca stii ca ai doar doua ore la dispozitie intr-un amarat de pub cu persoana iubita, si pleca cu 10 minute mai devreme, sau atunci cand nu stii cum sa petreci mai mult timp cu respectiva/respectivul.. Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2012-09-09 16:02:53) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2012-09-14 23:01:34
Re: dezamagita...toata lumea pateste la fel, fie fata, fie baiat, unul iubeste, iar celalalt se lasa iubit....asta-i legea firii. Ultima oara a fost editat de gabry3la (2012-09-14 23:05:45) " Să suferim, asta e menirea noastră. Dacă nu reuşim, se va găsi cineva amabil să ne ajute" Iosif M. Cristian Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-14 23:03:21
Re: dezamagita...gabry3la,nu peste tot este asa Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-09-14 23:08:35
Re: dezamagita...Poate sunt eu pe drumul cu putin soare. " Să suferim, asta e menirea noastră. Dacă nu reuşim, se va găsi cineva amabil să ne ajute" Iosif M. Cristian Offline #8 2012-09-14 23:39:02
Re: dezamagita...niciodata nu trebuie sa iti moara si ultima speranta,trage de ea pana nu mai poti,dar cu grija sa nu se rupa Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2012-09-15 19:36:43
Re: dezamagita...asa este, pe toate timpul le rezolva....nici azi nu a sunat.... asta e. Ultima oara a fost editat de gabry3la (2012-09-15 19:42:35) " Să suferim, asta e menirea noastră. Dacă nu reuşim, se va găsi cineva amabil să ne ajute" Iosif M. Cristian Offline #10 2012-09-15 19:44:47
Re: dezamagita...Fetele mele, eu v-as recomanda sa va uitati in oglinda si sa va admirati, sa vedeti cat sunteti de frumoase si de pretioase si sa nu acceptati pe nimeni langa voi care nu va fac sa va simtiti cel putin la fel cum va apreciati voi. Meritati mai mult de atat, meritati pe cineva care sa fie mandru ca va are langa voi, sa va iubeasca din tot sufletul, sa va faca sa va simtiti speciale si minunate asa cum sunteti. Nu va pierdeti timpul langa niste oameni falsi si superficiali. Zambiti intotdeauna pentru ca motive sunt destule si meritati !! ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #11 2012-09-15 19:47:42
Re: dezamagita...Asa este, ai mare dreptate. " Să suferim, asta e menirea noastră. Dacă nu reuşim, se va găsi cineva amabil să ne ajute" Iosif M. Cristian Offline #12 2012-09-15 20:20:33
Re: dezamagita...gabry3la,ai vrea poate sa ne detaliezi putin povestea ,se vede ca esti foarte foarte suparata.. Two souls don't find each other by simple accident Offline #13 2012-09-15 21:33:25
Re: dezamagita...Gabriela, toate trec greu, viata e grea in generala, dar asa inveti sa apreciezi lucrurile frumoase din viata ta, asa ar trebui sa apreciezi si lucrurile marunte pe care le ai zi de zi si pe care, tocmai din cauza ca le ai mereu, tinzi sa le neglijezi si uiti sa multumesti pentru ele. Eu cand ma despartisem de prietenul meu, imi facusem niste tabieturi, dimineata ma trezeam, beam o cafea, aprindeam laptopul, ma uitam la serial, faceam curatenie, citeam, tot ce imi facea placere si ma facea sa uit si aveam tendinta sa ma uit in fata oglinzii, sa imi spun ca sunt minunata si speciala si o sa vina acea persoana care o sa ma aprecieze si o sa ma iubeasca din tot sufletul. Ma imbracam cu un zambet, e adevarat destul de fals, asa de fatada si imi continuam activitatile zilnice. Nu trebuie sa te inchizi in tine, sa devii o fantoma, sa nu mai faci nimic din ce iti place, sa suferi si sa fii trista. Trebuie sa fii optimista si sigura pe tine, increzatoare si frumoasa ! ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #14 2012-09-16 10:12:51
Re: dezamagita...Buna dimineata, Ultima oara a fost editat de gabry3la (2012-09-16 10:13:55) " Să suferim, asta e menirea noastră. Dacă nu reuşim, se va găsi cineva amabil să ne ajute" Iosif M. Cristian Offline #15 2012-09-16 10:34:08
Re: dezamagita...E normal sa fie deranjant, oamenii sunt rai, majoritatea barbatilor sunt insensibili si nu stiu sa ia in considerare nevoile femeilor dar asta nu inseamna ca nu o sa gasesti pe cineva care te va considera cea mai mare comoara a lui. Fii optimista si bucura-te de tot ce ti se intampla ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #16 2012-09-16 10:36:00
Re: dezamagita...Incerc, sper sa-mi si iasa. " Să suferim, asta e menirea noastră. Dacă nu reuşim, se va găsi cineva amabil să ne ajute" Iosif M. Cristian Offline #17 2012-09-16 11:03:11
Re: dezamagita...
am scris putin mai sus......ce ma supara, la postul 5 . " Să suferim, asta e menirea noastră. Dacă nu reuşim, se va găsi cineva amabil să ne ajute" Iosif M. Cristian Offline #18 2012-09-22 16:03:11
Re: dezamagita...
Wow !!!! Deci WOOOWWW!!! Am ramas statuie .Cum adica sa se comporte asa???Pai cred ca il castram pe loc.Ori el daca se culca cu o femeie parca o alege ca la piata (e coapta,e lustruita,e ferchezuita).Ala nu e om si nu vreau sa fiu nesimtita cu tine dar in locul tau imi legam picioarele cu scoch si nici cu aur nu le mai desfaceam la asa un comportament.. Pune si tu mai mult pret pe tine pe ce iti doresti sa simti cu un barbat in pat si mai ales nu mai pune pret pe VORBE!!!Toti putem sa vorbim frumos dar in final gesturile raman tiparite in sufletul nostru si din pacate multe fete se amagesc pe vorbe.. Onlar gulmek bana da farkli, ben gulmek onlara tum vardir gibi!!! Offline #19 2012-09-24 11:38:32
Re: dezamagita...Multumesc, " Să suferim, asta e menirea noastră. Dacă nu reuşim, se va găsi cineva amabil să ne ajute" Iosif M. Cristian Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|