|
Nu esti logat.
Antibiotice in sarcina#1 2012-09-10 08:11:05
antibiotice in sarcinaBuna, Offline #2 2012-09-10 16:35:25
Re: antibiotice in sarcinaprobabil dr. ti-a prescris antibioticul in concordanta cu antibiograma . din cate am citit eu ar fi permis in sarcina. . Offline #3 2012-09-11 08:26:57
Re: antibiotice in sarcinaMultumesc frumos pentru raspuns. Da, antibioticul mi-a fost prescris dupa antibiograma, cat despre Biotics ... nu mai am decat doua antibiotice de luat. Sper sa nu mai fac si candida ca ar veni dupa 2 spat de dureri crunte de stomac, apoi alte doua de infectie urinara, nu prea mai am putere. Offline #4 2012-09-13 13:21:13
Re: antibiotice in sarcinaSomething about your profile jumped out at me and I wanted to say Hi! You seem most interesting. And attractive! My sense is that we may have some common interests. I'm educated, smart and sane. I exercise regularly, do ***reclama***Pilates twice a week, won a dance contest once and still love to dance. I am owner of a successful company. I can make myself available for whatever you would like to do or any place you would like to meet! I would be open to a friendship, though I am looking for that life long relationship. If you are interested, I would love to know more about you. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|