homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotice in sarcina

#1 2012-09-10 08:11:05

ali31
New member
Inregistrat: 2010-08-04

antibiotice in sarcina

Buna,

Sunt in luna a 10-a de sarcina si am facut o infectie urinara urata de tot. Timp de o sptamana m-am tratat (la indicatia ginecologului) cu urisan si ceai de macese dar, degeaba. Dimpotriva a devenit insuportabil. Nu mai puteam dormi noaptea de usturime. In urma uroculturii, ginecologul mi-a prescris CEROXIM de 500 mg. Il iau de 2 zile dar mi-e foarte frica sa nu-l afecteze pe bebel. A mai luat cineva asa ceva in timpul sarcinii? E foarte important pentru mine sa stiu. Multumesc

#2 2012-09-10 16:35:25

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: antibiotice in sarcina

probabil dr. ti-a prescris antibioticul in concordanta cu antibiograma . din cate am citit eu ar fi permis in sarcina.
ar fi bine cat timp iei antibioticul sa iei si un supliment cu fermenti lactici (gen Biotics) sa nu faci candidoza. sanatate!

.

#3 2012-09-11 08:26:57

ali31
New member
Inregistrat: 2010-08-04

Multumesc frumos pentru raspuns. Da, antibioticul mi-a fost prescris dupa antibiograma, cat despre Biotics ... nu mai am decat doua antibiotice de luat. Sper sa nu mai fac si candida ca ar veni dupa 2 spat de dureri crunte de stomac, apoi alte doua de infectie urinara, nu prea mai am putere.

#4 2012-09-13 13:21:13

men pay to meet women
Banat
Inregistrat: 2012-09-13

Something about your profile jumped out at me and I wanted to say Hi! You seem most interesting. And attractive! My sense is that we may have some common interests. I'm educated, smart and sane. I exercise regularly, do ***reclama***Pilates twice a week, won a dance contest once and still love to dance. I am owner of a successful company. I can make myself available for whatever you would like to do or any place you would like to meet! I would be open to a friendship, though I am looking for that life long relationship. If you are interested, I would love to know more about you.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.