|
Nu esti logat.
Menstruatie#1 2012-09-10 23:22:55
menstruatiebuna seara. am si eu o problema si sunt foarte disperata ca nu stiu ce sa fac.... Mi-a venit menstruatia in 1 septembrie si in 2 sept sa intamplat sa fac sex neprotezat si am luat pastila de a doua zi... si nu mi sa mai oprit ciclu nici in ziua de azi adica in 10 sep. ce e de facut...? mie pana acuma nu mi sa mai intamplat niciodata sa am dereglari de mensturatie sau probleme de genul acesta, menstruatia pe mine ma tinea maxim 7 zile... nu am luat niciodata anticonceptionale... nimic...va rog scrieti-mi daca stiti sa ma ajutati cu un sfat. Offline #2 2012-09-10 23:40:59
Re: menstruatieioana, este foarte probabil sa fie o dereglare din cauza Postinorului. Se intampla frecvent. Nu ai motive de ingrijorare insa daca sangerezi abundent si te simti slabita sa mergi la medic. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|