homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie

#1 2012-09-10 23:22:55

ioana150195
Membru
Inregistrat: 2012-09-10

menstruatie

buna seara. am si eu o problema si sunt foarte disperata ca nu stiu ce sa fac.... Mi-a venit menstruatia in  1 septembrie si  in 2 sept sa intamplat sa fac sex neprotezat si am luat pastila de a doua zi... si nu mi sa mai oprit ciclu nici  in ziua de azi adica in 10 sep. ce e de facut...? mie pana acuma nu mi sa mai intamplat niciodata sa am dereglari de mensturatie sau probleme de genul acesta, menstruatia pe mine ma tinea maxim 7 zile... nu am luat niciodata anticonceptionale... nimic...va rog scrieti-mi daca stiti sa ma ajutati cu un sfat.

#2 2012-09-10 23:40:59

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: menstruatie

ioana, este foarte probabil sa fie o dereglare din cauza Postinorului. Se intampla frecvent. Nu ai motive de ingrijorare insa daca sangerezi abundent si te simti slabita sa mergi la medic. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.