|
Nu esti logat.
Durere pelviana atroce#1 2012-09-11 13:20:29
durere pelviana atroceBuna! de dimineata m-am trezit cu o durere ingrozitoare jos. Parca imi cade tot. La cat de groaznica e, am fost la un pas de lesin, deja nu mai vedeam bine si auzeam numai piuituri in urechi. Momentan sunt singura acasa si nu are cine sa ma duca la un control, singura nu sunt in stare sa plec decat din pat pana la birou, iar doctora nu raspunde. M-as bucura ca macar sa imi dati o idee despre ce ar putea fi. Acum cateva luni (~4) am lunat karissa, dupa care am renuntat la ele. ultima menstruatie mi-a venit pe 5 iulie. Am facut teste de sarcina si nu sunt, desi asta ne dorim. De cateva zile am inceput sa iau acid folic. Ajutati-ma cu ceva. si scuze daca am scris incoerent, dar abia pot sa stau pe scaun. Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #3 2012-09-11 15:10:24
Re: durere pelviana atroceA plecat sotul meu de la munca si mi-a luat tador de la farmacie, recomandat de farmacista.m-am mai linistit putin dar tot resimt durerea cand ma misc. unde sa merg, la urgente sau la medicul meu, de care nu sunt prea multumita.? Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #4 2012-09-11 15:25:18
Re: durere pelviana atrocepoti merge la urgente daca nu esti multumita de medicul tau. mai ales ca nu stim sigur daca e de natura ginecologica. Offline #5 2012-09-12 19:36:43
Re: durere pelviana atroceRevin, am fost la dr mea, care mi-a zis de cum am intrat pe usa ca sunt insarcinata. I-am zis ca nu, ca am facut un test si a iesit negativ, dupa care mi-a facut un control sa vada daca nu cumva este extrauterina. Nu era. Am fost apoi sa fac o ecografie in care mi-a descoperit un chist de 23 mm pe care in luna martie nu il aveam. Buuun, a vazut rezultatul ecografiei si mi-a zis sa iau 3 luni anticonceptionale. I-am spus ca nu vreau, ca vrem sa avem un bebe, dupa care a zis, OK. Mi-a dat utrogestan sa imi vina menstruatia , acelasi utrogestan pe care mi-l da de fiecare data cand merg la ea. Il iau, vine in luna in curs, apoi iar am probleme. Astazi oricum a fost ultima data cand am mers la dr asta. Sunt profund dezamagita. Nu m-a lamurit cu nimic.Saptamana viitoare o sa merg la un alt medic. Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline Publicitateloading...
#7 2012-09-12 22:44:04
Re: durere pelviana atroceda, mi-a trecut acea durerea insuportabila, insa o durere mai redusa tot mai resimt, asta nu e noua. Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #8 2012-09-13 00:08:45
Re: durere pelviana atroceeu stiu ca anticonceptionalele reprezinta solutia pentru chisturi... nu stiu ce sa zic. pe de alta parte este doar un chist, nu prea mare. rau insa ca iti da dureri. e bine ca mai mergi si la alt medic. Offline #9 2012-09-13 12:16:29
Re: durere pelviana atroceCu siguranta o sa merg. Nu iau nimic pana nu aud si parerea altui medic. Mersi de raspunsuri Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #10 2012-09-13 12:51:57
Re: durere pelviana atrocemie mi-a zis doctora ca nu voi putea face copil decat dupa o cura de anticonceptionale, ca sa imi curat complet ovarele de chisturi. bine, eu le am micropolichistice, nu am doar 1 singur chist ca in cazul tau. Offline #11 2012-09-13 13:06:37
Re: durere pelviana atrocejeannie, s-o fi gandit ca functionalitatea ovarelor este afectata de chisturi si drept urmare nu ai ovulatie. dar nu e deloc obligatoriu sa fie asa. Offline #12 2012-09-13 13:07:50
Re: durere pelviana atrocesi eu ovare micropolichistice si nu sunt deloc dumerita daca voi avea sau nu copii in viitor,doctorita mea m-a descurajat enorm,desi am 17 ani Two souls don't find each other by simple accident Offline #13 2012-09-13 18:40:55
Re: durere pelviana atrocenici mie nu mi-a zis nimic, desi i-am tot repetat ca vrem sa facem un bebe... nu stiu prea multe despre chisturi, spre rusinea mea. In schimb, am intrebat-o pe dna dr de la ecograf daca, in situatia mea, cand am o menstruatie o data la 3 luni pot ramane insarcinata ( tocmai ce imi spusese de chist) si a zis ca se poate, dar un pic mai greu, neavand o menstruatie regulata pentru a sti cand se produce ovulatia. consider ca daca respectivul chist ar fi pus probleme unei sarcini m-ar fi atentionat. Oricum saptamana viitoare merg la un alt medic, pentru o alta parere. Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #14 2012-09-14 00:05:40
Re: durere pelviana atroceveti avea copii, fiti fara grija Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|