homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mai am nevoie de niste pareri... :)

#1 2012-09-12 01:01:18

lemonray
New member
Inregistrat: 2011-10-01

Mai am nevoie de niste pareri... :)

Buna! Am facut azi o vizita la medic si am ramas cu cateva intrebari. De fapt, mi-au venit asa pe parcursul zilei... lol

Ideea e ca am ovare polichistice, si iau Diane cam de 1 an jumate (la recomandarea unui alt medic, care mi-a spus ca mai am sa le iau inca vreun an si apoi sa-mi fac analize; intre timp am facut o singura pauza care a tinut 8 luni si in care nu mi-a venit ciclul decat provocat...). Medicul la care am fost acum mi-a zis ca cel mai bine ar fi sa iau niste pilule cu progesteron (gen Yaz), ca s-ar putea ca Dianele sa-mi opreasca ovulatia muuuuuuuuuuuult timp dupa ce le opresc (n-as vrea sa am probleme de genul cand m-oi decide sa fac copii, acum e cam devreme oricum), ca Dianele mi-au provocat si probleme cu PH-ul, pt ca le-am luat timp indelungat.
Am inteles explicatiile medicului, dar nu stiu daca e ok sa incep sa iau Yaz in continuarea Dianelor (adica termin blisterul de Diane, imi vine ciclul, iau imediat dupa pauza Yaz...). Din cate stiu, si Yaz se incep la prima zi de ciclu, dar daca mie nu imi mai vine, nu stiu cum as putea sa fac pauza intre ele daca ar fi nevoie.

Voi ce stiti despre Yaz, sunt ok? Eu cu Dianele m-am "inteles" foarte bine doar ca m-a pus pe ganduri ce am auzit azi...clar o sa merg la endo sa imi fac toate verificarile posibile, dar as vrea sa stiu ce sa fac intre timp...sa continui Dianele momentan sau e ok sa incep cu Yaz?

Sper ca nu v-am zapacit...  smile Si ca ma puteti lamuri si pe mine cat de cat, mersi!    rodnar

#2 2012-09-12 01:12:22

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: Mai am nevoie de niste pareri... :)

fiecare contraceptiv e bun in felul lui, conteaza sa fie potrivit pt tine.
termini folia de diane si apoi urmatoarea foie o iei de yaz.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.