|
Nu esti logat.
Sac Douglas#1 2012-09-13 11:16:38
sac Douglasbuna ziua,am si eu o intrebare. In urma unei ecografii endovaginale... Domnul doctor mi a zis ca am mici chistulete pe ovare si fiind in perioada de ovulatia mi a zis ca am sange in sacul Douglas... Este ceva normal? Pentru ca am citit pe net numai pareri si nu mi au placut Ma poate ajuta cineva? Va rog din suflet! Offline #2 2012-09-13 11:25:48
Re: sac Douglas
fiind in perioada de ovulatie n-ai de ce sa te ingrijorezi de prezenta sangelui in sacul de fund douglas. Pt acele chisturi banuiesc ca ti-a dat trat . Sanatate! What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2012-09-13 11:43:56
Re: sac Douglasmultumesc mult pentru raspuns...eram foarte ingrijorata...Domnul Doctor mi a zis ca nu imi da nici un tratament pentru ca sunt foarte mici chisturile si ca vrea sa le mai observe dupa ce imi trece menstruatia sa ma duc la dansul...mi a explicat ca pot creste in marime la perioada de ovulatie si inainte de menstruatia...sper sa nu fie problema pentru ca am 22 de ani si imi doresc un copilas pe viitor Offline #4 2012-09-13 12:24:15
Re: sac Douglas
daca nu-s mari e bine , asa sunt inainte de menstra. Sanatate! What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|