|
Nu esti logat.
Decolteu bronzat#1 2012-09-14 17:54:57
decolteu bronzatam o prietena care n-a fost la mare anul asta,in schimb a purtat tricouri si s-a bronzat doar pe piept.Problema este ca in scurt timp are o petrecere unde vrea sa poarte o rochie decoltata.cu ce se poate uniformiza culoarea pielii??fond de ten,crema autobronzanta-nu inchide prea tare culoarea pielii?ar merge doar pe decolteu?ati folosit pentru asa ceva? My Tears Dry On Their Own Offline #2 2012-09-14 18:05:29
Re: decolteu bronzateu am corectat cu destul de mult succes urmele albe de la costumul de baie cu autobronzant ( am dat doar in zonele respective). dar e bine sa faca un test inainte cu destul de multe zile, sa vada ce nuanta iese. poti avea surprize nu tocmai placute de la autobronzante. Offline #3 2012-09-14 18:12:44
Re: decolteu bronzatde la ce firma,garga?e vreunu anume mai bun? My Tears Dry On Their Own Offline #4 2012-09-14 18:15:35
Re: decolteu bronzatherbagen este. eu am fost multumita de nuanta, este destul de naturala si s-a armonizat bine cu restul bronzului meu. Offline #5 2012-09-14 18:16:07
Re: decolteu bronzatmultumesc My Tears Dry On Their Own Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|