homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In ce perioada a ciclului menstrual e recomandat un tratament???

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » In ce perioada a ciclului menstrual e recomandat un tratament???

#1 2012-09-15 21:16:31

namaste
New member
Inregistrat: 2012-01-10

In ce perioada a ciclului menstrual e recomandat un tratament???

Buna seara!din pacate vin si eu cu o intrebare si cu o problema de sanatate.in ianuarie am facut condilomatoza acuminata si rezultatul testului papa a fost de LSIL cu prezenta koilocitelor rcomandarea fiind colposcopie.in februarie am plecat in UK,nu am avut cum sa ma duc la un doctor insa am reusit acum 2 saptamani.rezultatul testului papa a fost tot displazie usoara.programarea pentru o colposcopie va fi cam in 2 saptamani.problema este ca atunci imi va veni menstruatia.sa zicem ca o sa vorbesc cu doctorul de familie sa imi faca programare dupa ce imi trece.insa va dura cam 1 saptamana probabil 2.intrebarea este mea este:pot face o electrorezectie sau orice alt tratament cu cateva zile inainte sa imi vina??intreb pentru ca stiu ca apar sangerari dupa biopsie sau electrorezectie.imi va afecta asta vindecarea sau starea mea fizica????in testul din uk nu mai zice nimic de prezenta koilocitelor.e posibil sa fi disparut hpv si sa fi ramas cu leziunea?'sau rezultatele la ei nu sunt prea detaliate pentru ca de cele mai multe ori cin 1 e dat de hpv???si inca ceva.anul trecut in iulie am facut bartholinita.mi a reaparut in ianuarie anul acesta.e posibil ca sa mi se inflameze si din cauza hpv-ului????o seara buna

#2 2012-09-15 23:18:02

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Re: In ce perioada a ciclului menstrual e recomandat un tratament???

Namaste, sunt sigura ca poate o sa iti dea cineva un raspuns dar, de ce nu te duci mai bine la un doctor specializat pentru a fi convinsa suta la suta daca este sigura sau nu acea electrorezectie? Sfatul meu e pe langa raspunsurile pe care o sa le primesti aici, sa te duci la doctor, poate o sa fie nevoie si de anumite analize suplimentare.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#3 2012-09-16 15:13:27

namaste
New member
Inregistrat: 2012-01-10

iti multumesc pentru raspuns!ma voi duce la doctor pentru colposcopie insa trebuie mai intai sa primesc programarea  cesafac am intrebat diresct de electrorezectie pentru ca stiu ca de obicei asa se face si adevarul este ca nu stiu ce sa fac...sa mai astept 6 luni sa vad poate regreseaza leziunea sau sa intervin imediat????dar ai dreptate,probabil ca mai intai voi face un test pentru hpv si pe urma tratament.

#4 2012-09-18 05:32:37

personal growth
Membru
Inregistrat: 2012-09-18

First step is self-evaluation. Take note of all your strengths and weaknesses. In this process make sure to be unbiased and totally honest. Keep in mind that this will be the foundation of the whole process. Therefore make sure thepersonal growthresults are accurate and true. You can also asks opinions from people who are close to you, because there are some parts about ourselves that we don't usually notice but is very noticeable from another person's view-point.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » In ce perioada a ciclului menstrual e recomandat un tratament???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.