homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vacanta sau "dragoste"?!?!

#1 2012-09-16 07:04:03

opissi
New member
Inregistrat: 2011-05-18

Vacanta sau "dragoste"?!?!

Buna ma numesc A* si am 20 de ani rodnar si sunt impreuna cu I* de 9 luni..am stat in casa cu el,i-am cunoscut pe ai lui,el pe ai mei,etc...la inceput am luato ca o joaca dar s-a ajuns la ceva mai serios,numai ca eu mi-am dat seama ca nu il iubesc asa cum credeam pe acest baiat,tin la el,m-am obisnuit cu el,ii simt lipsa,etc a devenit mai mult ca o,obisnuinta pt mine sa stau cu el:)Acum el e plecat la ai lui de o saptamana si ceva..si mie intre timp mi-a propus o persoana mult mai in varsta ca mine pe care o cunosc dinainte sa il cunosc pe I* sa merg cu el intr-o croaziera in Dubai huh persoana despre care vorbesc e italian e o persoana de incredere imi cunoaste familia,etc.Intrebarea mea e:ce ati alege intre o croaziera si intre o persoana pe care nu o iubesti doar tii la ea si nu te vezi in viitor cu persoana respectiva dar momentan stai bine te smti in singuranta,simti ca te iubeste pt ca eu stiu ca el ma iubeste mi-a demonstrat-o in multe feluri:)Ce sfat imi dati:)Va multumesc pt timpul acordat si pt sfaturi buga

Ultima oara a fost editat de opissi (2012-09-16 07:05:21)

Ai vazut vreodata sa se stinga soarele pentru ca ploua? par

#2 2012-09-16 08:58:09

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Vacanta sau "dragoste"?!?!

Italianul care e ,,persoana de incredere''...esti sigura ca in Dubai te duce intr-o croaziera???
Daca ii arde sa te cucereasca(a se citi...cumpara pentru amor) de ce nu o face si in tara sau prin metode mai ,,materiale'' terestre?
Daca la 20 de ani inca nu stii ca propunerea este doar ca sa i-o traga unei prospaturi(prospatura fiind tu)...atunci chiar nu stiu ce sa iti spun!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2012-09-16 10:39:12

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Dar tu ai alege italianul pentru ca ar fi barbat pe care il iubesti si iti vezi viitorul cu el sau doar in vacanta? Indiferent care ar fi raspunsul la aceasta intrebare, cred ca actualul tau prieten merita respect si sfatul meu, este inainte sa pleci in croaziera sa discuti cu iubitul tau, sa ii spui exact ce simti pentru ca daca ii spui ca il iubesti in continuare, o sa se agraveze mai mult deoarece la un moment dat tot o sa vina vremea cand o sa va despartiti din acest motiv. Daca simti ca vrei sa pleci in  Dubai cu acel domn, explica-i prietenului tau ca simti ca s-au schimbat lucrurile intre voi, ca nu are nicio vina pentru faptul ca sentimentele tale s-au schimbat si apoi cred eu, o sa  poti pleca mai linistita sufleteste.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#4 2012-09-16 11:05:00

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Nici unul dintre cei doi nu e alegerea. Italianul...mai bine decat wild n-as putea sa o spun vreodata (vrea sa i o traga unei prospaturi), iar celalalt, n-are nicio vina ca tu nu-l iubesti. Deci ai putea f bine sa renunti la amandoi. Ca si opinie personala, n-as merge cu italianul ala niciodata...eu. Daca tu iti doresti bani si o viata prin croaziere and stuff, daca esti dispusa sa stai langa un astfel de om pentru asta, si el cu tine pentru sex de calitate si eventual o nevasta tanara si frumoasa, este alegerea ta. Nu o sa fii nici prima, nici ultima. Tine doar de modul de a gandi. Good luck!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#5 2012-09-16 13:14:21

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Pai eu zic sa fii corect fata de actualul prieten al tau si sa`i spui ce simti pentru el .... sa stie si el ca nu are un viitor langa tine ... si         daca vrei poti sa alegi croaziera cu italianul insa nu stiu ce fel de prieten iti este tie si familie tale ..... eu presupun ca in croaziera o sa se lase si cu sexinpat ca altfel nu te`ar fi invitat ... eu cred ca ai decis singura in privinta alegerii cand ai spus ca nu ai un viitor alturi de actualul si nu il iubesti ... sunteti un fel de prieteni cu beneficii smile ... asa ca poti sa profiti de o croaziera in dubai wink bafta.

Publicitate

loading...

#6 2012-09-16 16:28:28

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

pai daca ti-ai dat seama ca nu il iubesti tu decizi daca mai stai cu el sau nu,insa nu toata viata consta in lux si croaziere.fara sa te superi pe mine,dar intrebarea ta suna cam urat.crezi ca ala te duce moca in croaziera?pai daca nu e satisfacut de serviciile pe care le prestezi te poate lasa oricand pe drum...si-atunci ai sa te duci cu "coada intre picioare" inapoi la tipul cu care esti acum.....sau poate ca nu....dar e ca si cand te-ai vinde pt vacanta asa.nu te supara,asta e opinia mea.

Ne dorim si noi bebic

#7 2012-09-16 17:06:59

andreea.Flowerpower89
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-08-21

Intrebarea  este: la ce ai stat atat cu cineva daca ti-ai dat seama ca nu-l iubesti? ca banuiesc ca nu ai realizat ca n-ai sentimente pentru el abia dupa 9 luni de convietuit....
    Parerea mea e ca ar trebui sa te gandesti bine ce vei face... treaba cu italianul nu mi se pare ok....cum a zis si wild_wind, tipii de genul cauta "prospaturi" doar sa  sexinpat  in rest nu cred ca ar vrea ceva serios....

" Micile detalii sunt cele care cu adevarat conteaza intr-o relatie. " <3 patfierbinte big_smile

#8 2012-09-16 17:34:11

opissi
New member
Inregistrat: 2011-05-18

Ambele persoane sunt in Italia..si italianul ma ajuta financiar dar nu stiu parca as vrea sa nu ma gandesc la dragoste de la ani astia avand in vedere ca sunt tanara si am toata viata inainte si plus ca cu actualul iubit nu ma vad in viitor cu el..deci dupa mine stand cu el e o chestie sa imi treaca timpul langa o persoana care stau bine ma simt bine in compania ei,dar cand numai e langa mine deja incep sa vad viata fara el..dar in adancul sufletului meu ii simt lipsa:/ .si italianul nu e persoana care sa ma lase "pe jos"in Dubai ca il cunosc destul de bine..big_smile voi ce ati alege sa "inchideti un ochi"si sa aveti un trai modest sau sa stati langa o persoana fara bani si nici sa nu o iubiti?

Ai vazut vreodata sa se stinga soarele pentru ca ploua? par

#9 2012-09-16 17:37:18

andreea.Flowerpower89
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-08-21

cred ca toate fetele ti-au raspuns destul de clar mai sus..... La varsta asta,nu-ti spune nimeni sa nu te distrezi si sa profiti la maxim de anii astia... dar nu in felul asta! [-(

" Micile detalii sunt cele care cu adevarat conteaza intr-o relatie. " <3 patfierbinte big_smile

#10 2012-09-16 17:40:52

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Italianul te ajuta deja financiar? Moca??? Zambesc.
Eu cand am zis de Dubai..nu m-am referit ca te culci tu cu el, asta r fi cea mai mica grija, esti majora si vaccinata...
ma refeream sa nu te puna la ceva ,,munci'' pe acolo....
Cat de bine il cunosti, pe bune...si daca poti spune(crede-ma...nu te judeca nimeni)...cati ani are italianul???

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#11 2012-09-16 17:46:18

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Eu cred ca te vrea pentru sex. Adica el te duce in vacante scumpe, te intretine si tu trebuie doar sa faci sex cu el cand vrea el si sa inchizi ochii daca va calca stramb sau daca nu iti va placea atitudinea lui. Daca din punctul tau de vedere asta e viata perfecta, daca e viata pe care vrei sa o duci, incurca-te cu italianul.

Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-09-16 17:47:50)

#12 2012-09-16 18:10:31

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

sau sa inchida ochii atunci cand o sa aduca si pe altcineva in patul lor..... sau poate nu .... poate el tine la ea. noi doar ne putem da cu parerea,in rest ea stie ce e mai bine

Ne dorim si noi bebic

#13 2012-09-16 21:11:00

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

pai tu daca esti dispusa sa inchizi un ochi pentru ca sa iti fie mai bine financiar de ce mai ceri pareri aici ? sincer smile ca sa te ranesti intr`un fel cu parerile noastre ? wink bafta.

#14 2012-09-16 21:15:07

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Totul tine de tine. Daca tu esti dispusa sa stai cu un barbat mai invarsta doar pentru ca esti implinita din punct de vedere financiar si material si ti se pare ok pretul care il platesti in schimb (daca platesti ceva) e ok, fiecare suntem diferiti, vedem lucrurile diferit, si simtim lucrurile diferit, sa nu iti fie rusine mai tarziu de ce ai facut. Sa regreti lucrurile astea sunt destul de urate.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#15 2012-09-17 11:59:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Esti cam naiva, nu te supara pe mine ca ti-o spun asa direct. Ai totusi 20 de ani, nu 15. Sa nu crezi ca te judec, dar ... gandeste-te bine ce intentii are "italianul".

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#16 2012-09-17 22:16:11

LittlePineapple
New member
De la: departe...
Inregistrat: 2012-09-16

Eu cred ca totul depinde de ce-ti doresti si de ce te face pe tine sa te simti bine cu tine insati. Daca te face fericita sa vezi Dubaiul cu italianul, mergi dar gandeste-te si ce se va intampla cand te intorci, daca afla cercul tau social.E foarte clar ca italianul vrea ceva de la tine, in viata nimeni nu ofera nimic gratis. Uneori facem lucruri fara a ne gandi la ce repercursiuni vor avea si sa stii ca lucrurile neplacute au un obicei sa te muste de fund exact cand ti-ai dori mai putin. Daca nu te vei simti jenata in viitor de aceasta escapada si daca vei putea trai cu tine si cu ceilalti din jurul tau, mergi. Incearca sa faci o lista cu efectele pozitive si negative pe care aceasta calatorie le-ar avea asupra vietii tale.Si daca singurul punct pozitiv e ca vrei sa mergi in Dubai, lucreaza, economiseste ceva bani si ofera-ti singura aceasta calatorie.
In acelasi timp cred ca prietenul tau merita sa ii spui ce simti pentru el si unde anume va aflati in relatia voastra. E un om care a investit timp si sentimente in tine si nu merita sa fie calcat in picioare. Gandeste-te cum te-ai simti in locul lui daca cineva ti-ar face asta.E mai bine sa fii onesta decat sa minti.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.