homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24-113

#2129 2012-10-21 23:09:40

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24

Buna, fetelor.
Nici eu nu vad ce risc ar prezenta eco intravaginala..  nustiu . Cand e sarcina mai avansata, da! (dupa 30 sapt.), dar la inceput...  nustiu
Vad ca au aparut burtici noi. Sarcina usoara sa aveti!  rugaciune  puss (pana la 40s.)
maje, parca ma vad pe mine, cand am realizat ca nu mai pot sta pe burta big_smile .... dupa nastere, ramasesem cu "sechele"  rotfl , parca nu imi venea sa cred ca am voie  chicot
Eu am purtat la inceput blugi elastici (pe care ii aveam deja), doua perechi mai imi veneau la un moment dat... ma saturasem de ei ca de mere acre  acklad , pe la 5-6 luni mi-am luat pantaloni de gravi ca nu se mai putea  tummenupp  puss
Noapte buna!

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#2130 2012-10-22 00:30:48

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Burtici puss

Rose, Elena, blugi normali cu ultima capsa descheiata + bluze lungi ca sa nu se vada. chicot
Anamaria la ce medic mergi in Moreni?
Bunny puss

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2131 2012-10-22 07:12:55

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

neata  cascat

Iar am facut test,  surecheck azi. Si e linia mai palida decat pe testul "minut" de ieri. Dar e ceva normal, nu? Surecheck e mai putin sensibil decat restul.
Voi ati folosit surecheck? Tot era mai slabut decat restul?

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/39204_surecheck.jpg

E aprox. 13 DPO azi.
Azi am greturi salbatice, parca vad ca vomit in fata copiilor la scoala, sau in autobuz..mi-am luat o punga mai opaca in geanta...  rotfl
Am mancat dar nu mai tine trucul asta...

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-10-22 08:07:29)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2132 2012-10-22 08:12:23

erzseanamaria
Full member
Inregistrat: 2008-11-19

Buna dimineata fetelor sunt terminata va rog din suflet spuneti-mi ce sa fac.azi--noapte am avut dureri de burta ca cele de CM.azi de dim cand am fost la baie a inceput sa curga niste cheaguri de sange.nu mai inteleg nimic sa fie sarcina oprita din evolutie ca si celelalte 2 care le-am pierdut sau doar o intarziere a CM.atunci de ce testele mi-au iesit ca cel al elenei de azi?sunt la Dl doctor Oprea din Moreni dar cum pot sa mai merg eu la el in conditiile astea.ajutati-ma va rog simt ca o iau razna

#2133 2012-10-22 08:36:10

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna dimineata mamici si burtici!!!

Elena mult succes la beta!!!Sa ne tii la curent,si sa ai grija de tine!!!Pup

Anamaria buna dimineata!!In a cata zi esti?De ce nu te-ai dus la un doctor,daca stii ca ai deja 2 sarcini pierdute?Nu ai luat nimic ca tratament de sustinere?Si ale mele pierdute,tot cu cheaguri au fost,si asa mi-am dat seama ca am pierdut sarcina.Trebuie oricum sa vb cu un doctor,ca sa te tina sub control,asa nu mai ajungi sa pierzi.Mult succes.Pup

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

Publicitate

loading...

#2134 2012-10-22 10:02:49

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

buna dimi burtici! puss azi mergem la doct smile vine si tati cu noi big_smile

Avem 1 an si 5 lunite

#2135 2012-10-22 10:52:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Rose a scris:

Fetelor, pai daca nu vreti eco endovaginala nu are ce sa se vada.  Abia pe la 10 saptamani se poate face eco pe burtica, asta daca nu ai cumva ceva slaninuta, ca daca ai , nici atunci nu se vede...

Rose, la eco abdominal se vede sarcina incepand de la 6 sapt, indiferent ca esti mai slaba sau mai plinuta.

in alta ordine de idei, nici eu nu as face eco intra daca as fi gravi

#2136 2012-10-22 10:54:52

erzseanamaria
Full member
Inregistrat: 2008-11-19

Am vorbit cu domnul doctor si voi merge azi la ora 4 la el.acum vad ca imi curge sange curat fara cheaghuri.dar nu inteleg daca a fost doar o dereglare hormonala sau o raceala de ce mi-au mai iesit testele asa?oricum nu cred ca ma va consulta asa in starea asta?intru mai pe seara cu noutati va pup si va multumesc de ajutor.sper sa fie bine pa pa

#2137 2012-10-22 10:56:48

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

erzse ma gandesc ca un eco abdominal iti poate face totusi.
multa bafta puss

#2138 2012-10-22 11:42:05

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

buna fetelor puss

rose, elena incercati sa purtati colanti. cu o bluzita mai lunga nustiu eu asa port momentan, plus tening. azi noaptea chiar am visat ca mergeam sa imi cumpar pantaloni cu banda elastica rotfl

elena nu-i nimic ca e linia mai stearsa. si eu am patit-o

haapy si eu simt intepaturi in vagin ca si cum ar fi in col sad am mai intrebat aici si unele mamici mi-au zis ca si ele au simtit si ca au fost ok.

cat despre eco intravaginala, am mai scris, eu am facut chiar si in saptamana a 18-a pt ca la cea normala nu mi se vedea bine colul. am facut si la 6 saptamani - cand am facut primul eco si la 12. la prima eco am mers la alt medic decat cel la care sunt acum si cand am auzit de intravaginala (stiam si eu de o fata care a pierdut sarcina in urma unei astfel de ecografii) i-am zis ca nu vreau sa fac. i-am zis si de ce. a ramas uimita ... si a zis ca daca ar prezenta riscuri nu ar mai face astfel de ecografii. mi-a facut abdominala si se vedea doar sacul. si a zis ca nu vede daca ii bate inima, atunci am vorbit cu sotul si am hotarat sa fac si intravaginala. intr-adevar s-a vazut inimioara cum batea hjarta la dublu test am mers la medicul la care sunt si acum si mi-a facut intravaginala pt ca a zis ca se vede mult mai bine. apoi la 18 saptamani parca , mi s-a facut control. plus ca de cand sunt gravida mi s-au recoltat de 2 ori secretii. in schimb cumnata mea nu a facut nicio analiza de secretie si nicio intravaginala. ei nu i s-a mai umblat jos, ca sa zic asa, de cand a ramas gravida nustiu  imi cer scuze ca m-am intins.

anamaria sper sa fii bine, eu totusi cred ca a fost o raceala sau o dereglare goodluck

mikki si eu merg azi la dr. sunt bucuroasa ca il vad pe bebe, dar imi este asa teama supa imi venea sa sun sa programez in alta zi, asa mi-e de frica grater

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#2139 2012-10-22 12:20:57

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!
Anamaria, cred ca te poate consulta, sau macar o eco iti poate face. Am auzit numai de bine de dl. doctor, el m-a adus pe lume tongue, daca eram din Moreni as fi mers la el ...goodluck sa nu fi fost bb si sa nu mai fie.
Elena mie Surecheck mi-a iesit ff pal si aveam cam 5+.  nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2140 2012-10-22 14:24:53

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

wave

Elena, e foarte bine cum a iesit testul...mie tot sure check mi-a iesit pal in 16 DPO. E mai putin sensibil dar nu da fals pozitiv niciodata.  puss si mie mi s-a vazut burtica din start chicot. Nici acum nu ma cred colegii ca inca nu am intrat in 7 luni.

Lavy, o sa fie foarte bine la eco, ai sa vezi. Intalnire placuta cu bebe. Cate un  puss pentru tine si bb de la noi. Te asteptam cu vestile bune.

Eu am facut endovaginala chiar si la 25 de saptamani, ca imi vada colul si placenta mai bine. Iar controale imi face dr aproape lunar.

Maria, uff, pare rau dar cred ca ai pierdut sarcina. Trebuie neaparat niste investigatii, sa vezi de ce pierzi. Nu are rost sa suferi atat.

Miki, intalnire placuta cu tati si bebe!

Happy, lasa grijile in urma ca bebe e bine si creste frumps la mami in burtica.

Rose, eu am avut noroc de vreme calda cat a fost burtica mica iar acum vreau sa imi fac vreo rochita mai larga pe care sa o port cu colanti. Nu e bine sa stam cu discomfort acolo....blugii i-am pus in cui de la 2 luni.

puss  puss  pentru toate aspirantele, burticile mici, burticile mari si mamicile.

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-10-22 15:18:24)

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#2141 2012-10-22 16:02:05

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Hello burtici puss

Elena, ai facut azi beta?? Asteptam rezultatul!!!
E ok testul. Si durerile de san lipsa sunt normale. M-am panicat si eu la inceput pe acelasi motiv, dar aveam zile cand ma dureau sanii, zile cand nu ma mai dureau deloc si se inmuiau.

Acceasi problema cu hainele o am si eu. Unii pantaloni nu ii mai pot incheia deloc, iar cei pe care ii aveam mai largi ma strang. Ca sa trec la colanti dar mai intai trebuie sa imi cumpar cateva bluzite lungi.

Katami punish Stiu ca ai avut experiente neplacute cu maternitatea dar nu ne descuraja de tot pe cele care n-avem bani de Arcadia!! Si chiar asa, fa si tu niste poze care pot fi puse pe forum, sa vada si ochisorii nostri.

Blue puss Maine "ma intalnesc" cu bebita la eco deci vedem atunci daca e bine. Desi e musai sa fie asa. Am avut si eu doua zile mai proaste si m-am panicat smile

Eu am facut eco intravaginal la 6 saptamani, iar la 7 saptamani si cateva zile am facut pe burtica si s-a vfazut, am auzit si inimioara smile Si eu ma indoiesc ca eco in sine e cauza pierderii sarcinilor. Pai sunt cupluri care au o viata sexuala normala in timpul sarcinii, poate chiar de la inceputul sarcinii si nu se intampla nimic.

#2142 2012-10-22 16:42:57

elena.plahatca
Addicted member

Buna fetelor!
am venit de la scoala m-au cam enervat copiii ca urlau si eu practic nu aveam putere sa tip sa-i linistesc. O fata de-a 6-a  m-a intrebat in cate luni sunt rotfl am un burtoi balonat

Multumesc pentru ca incercati sa ma linistiti puss

Am sunat acu 10 minute si mi s-a zis ca imi trimite rezultatul de la beta imediat.....

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2143 2012-10-22 17:08:02

be_happy
Platinum member

Elena chicot Adevarul e ca balonarea e unul dintre cele mai timpurii simptome ale sarcinii..

Hai cu rezultatul la beta!!! Nu ma fa sa stau iar cu orele in fata pc-ului ca am mancarea pe foc big_smile

#2144 2012-10-22 17:14:07

elena.plahatca
Addicted member

Pff...patesc ca si data trecuta cu Tritestul. Azi mi-a zis ca vineri au avut probleme cu mailul dar s-a remediat.
La 4.35, azi i-am sunat si mi-au trimis cica mail dar nu a ajuns!  I-am sunat iar si au zis ca il mai trimit odata si tot nu ajunge!!!

numai nervi imi fac cu ei

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-10-22 17:14:59)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2145 2012-10-22 17:19:04

be_happy
Platinum member

Pai stai cu ei in telefon pana primesti Elena, zi-le adresa pe litere, etc. Numai tie ti se poate intampla. Serios, suna-i si zi-le ca nu primesti nimic, poate au o problema cu serverul sau nustiu Sau zi-le sa iti zica rezultatul prin telefon ( desi probabil au politici de confidentialitate si nu vor face asta)

#2146 2012-10-22 17:23:45

elena.plahatca
Addicted member

Happy, nu ma lasa sa stau la telefon pana il primesc!!! Imi inchide, zice sa astept. 
Nu au voie sa zica prin telefon.
Desi azi dimineata asistenta a zis ca au avut probleme cu mailul, acum mailul MEU e ciu probleme cica. Normal, doar nu or fi ei vinovati.
Le-am dat alta adresa de mail. In 5 minute ii sun iar

Nu a mers, le-am zis CNP-ul si mi-au zis prin telefon.
106  partydance  happy  dance  happydance

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-10-22 17:27:39)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2147 2012-10-22 17:40:37

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Felicitari elena

buna ziua

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.