homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24-119

#2243 2012-10-23 16:21:52

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24

Hello burtici puss

Am intrat si eu sa va zic ca am vazut un bebe minunat la morfo, care e foarte bine smile Toate masuritorile sunt mai multe decat ok. Pliu nucal mic, toate bune smile De acu asteptam rezultatul la dublu test, dar medicul a zis ca se indoieste ca vom avea vreo surpriza neplacuta.

Siiiii probabil vom avea o fetita cu fundite big_smile Nu e sigur, dar medicul a zis ca asa vede. hjarta

Lavy smile Rares ar fi si numele nostru in caz de baietel. A fost primul nume pe care l-a ales sotul acum un an lol La al doilea n-am reusit sa ne decidem.
Daca se confirma si data viitoare ca e fetita o vom numi Sara Maria hjarta

Maje cornulete drool

Elena bafta la medic.

#2244 2012-10-23 16:38:05

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Be, felicitari pentru bebe sanatos! applause Si sa fie ce va doriti! hjarta

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2245 2012-10-23 16:42:46

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Dragele mele, ati fost foarte mult timp alaturi de mine si pentru asta va sunt recunoscatoare!
Din pacate trebuie sa va anunt k bebele nostru este acum la D-zeu....
Mi s-a dezlipit placenta si bebele a murit in pantecele mele, iar pe mine abia au reusit sa ma salveze.Din pacate pentru noi nu mai exista nicio sansa de a avea un copil naural, deoarece mi-au extirpat uretul, dar nu si ovarele.
Inca nu mi-am revenit din soc si vreau sa ma trezesc din acest cosmar, dar sper ca D-zeu sa-mi dea putere sa merg mai departe. Am hotarat sa infiem un copilas si mai tarziu poate ....... rugaciune
Sper ca ma veti intelege de ce nu as mai vrea sa intru pe forum. Sper ca atunci cand o voi face sa va anunt cu bucurie ca am adus acasa un sufletel care avea nevoie de noi. rugaciune Cu siguranta va voi anunta si ma rog la D-zeu sa se intample cat mai curand.
Va doresc tuturor tot binele din lume si sa va bucurati de copilasii vostri. Va imbratisez cu drag!

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2012-10-23 17:20:39)

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2246 2012-10-23 16:49:25

be_happy
Platinum member

Maje puss Ne dorim doar sa fie sanatos, absolut nicio preferinta.

Vrabi nu am cuvinte. Sa va dea Dumnezeu forta!!! puss

#2247 2012-10-23 16:59:31

majestik
Addicted member

Vrabi, este foarte dureros prin ce treci tu acum. Sa iti dea Dumnezeu forta sa mergi mai departe si sa Ii multumesti pentru ca te-a tinut in viata, sa nu fi suparat pe El ca ti-a luat copilul din pantecele tale. Usor-usor trebuie sa iti revii, chiar daca nu mai poti face copii, vei face un alt sufeltel fericit atunci cand il veti infia.
Sa ai grija de tine! puss

Be, asa am zis si noi, sanatos sa fie! D-asta nici nu ne-am grabit cu aflarea sexului. Si ne intreba lumea si noi ziceam ca nu stim, ne ziceau ca ii pacalim noi, ca eu ajunsesem la 19+ si nimic chicot Plus ca nu voriam sa ne zica ceva si dupa, sa ne zica altceva smile

Publicitate

loading...

#2248 2012-10-23 17:15:27

majestik
Addicted member

Deci, de ceva timp incoace visez urat noaptea, dar mai ales spre dimineata, dupa ce pleaca sotul la serviciu la 07.30 si eu dorm pana la vreo 10.00. Si azi-noapte am visat iar urat, nu am zis sotului ce, m-am speriat, si am aprins tamaie si am tamait casa si am dat cu apa sfintita. Visasem ca ma duceam la doctor, la altul decat doctora mea, asa, pe la spatele ei, sa nu stie, vroiam sa nasc, si se facea ca pierdusem copilul  va , si in vis nu eram foarte afectata yikes
Si acum sa citesc despre vabi va

#2249 2012-10-23 17:20:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

vrabi, nu pot sa cred!!! grater  grater  grater
doamne, cat de cruda poate fi viata! sunt socata, nu am cuvinte...
imi pare tare, tare, rau! supa
sunt alaturi de tine si va doresc din suflet multa, multa putere, sa depasiti momentele astea atat de urate si grele kram. domnul sa fie cu voi, sa va aline suferinta, sa va vindece ranile si sa va ajute sa aduceti in viata voastra un sufletel, pe care stiu ca il veti iubi enorm! tie iti doresc multa sanatate, sa te refaci usor dupa operatie si dupa trauma asta cumplita kram. nu-mi pot imagina ce e in sufletul tau supa, dar imi doresc sa doara cat mai putin posibil si copilasul ce-l veti adopta sa aduca zambetul unei mamici fericite pe fata ta! multa sanantate, putere si alinare pt sufletul zdrobit! sad

buna, burtici sad

#2250 2012-10-23 17:20:20

be_happy
Platinum member

Maje pe mine nu cred ca m-ar afecta cu ceva sa imi zica mai incolo ca nu e fata ci baiat. N-as putea fi dezamagita sau mai stiu eu ce. Chiar nu ne putem hotara ce ne-am dori. Atata timp cat e un copil sanatos noi suntem cei mai fericiti.

Si eu am tot visat urat, am inceput sa zic o rugaciune seara. Pe de alta parte se tot zice ca sunt normale visele urate in perioada sarcinii

#2251 2012-10-23 17:25:41

majestik
Addicted member

Nu sitam treaba cu visele. Pe ce baza?
Nu in ideea asta, de a fi dezamagiti, dar sentimentul pe care il ai atunci cand afli ce "tip" de sufletel porti hjarta
Cunosc o fata, in aceeasi saptamana ca si mine, careia i-a zis doctorul ca are fetita, ea,bucuroasa tare, sotul vroia baietel, un pic dezamagit, ca la cateva saptamani sa le zica de faptul ca au baietel. Pai sa vezi ce suparati erau amandoi!! lol Ca ei vroiau fetita, ca daca data viitoare e tot baiat ce se fac ei? lol Si sunt sigura ca daca era sa le zica prima data ca e baietel si se dovedea pana la urma ca era fetita, reactia era tot aceeasi smile

#2252 2012-10-23 17:43:59

be_happy
Platinum member

Nu stiu pe ce baza Maje. Asa zice lumea nustiu

Nu stiu, eu nu cred ca as putea incerca vreun alt sentiment doar ptr ca nu mi-ar mai zice ca e fata sau baiat. Mi-am dorit prea mult copilul asta ca sa ma afecteze o eventuala schimbare a sexului de la un eco la altul. Nu te contrazic, sunt sigura ca exista parinti care au preferinte, chiar si ascunse undeva in suflet, sau  persoane care probabil dupa ce li s-a zis ca e fata/baiat isi fac planuri, vise, etc. Dar pe mine,  in momentul asta nu m-ar deranja cu nimic daca mi s-ar zice ca de fapt e baiat. As fi la fel de fericita.

#2253 2012-10-23 17:47:21

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Vrabi... imi pare tare rau grater multa putere, draga mea rugaciune

salutare burtici puss par

#2254 2012-10-23 17:53:21

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Happy, felicitari pentru bebe sanatos!

Vrabi, nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa. Dumnezeu sa-l aiba in paza pe ingerasul tau iar tie sa iti dea putere sa mergi mai departe si sa te ajute la adoptie, sa oferi o viata normala unui pui de om parasit, singur, mic, sa fii tu mamicuta iubitoare si iubita.  Nu mai am cuvinte...

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2255 2012-10-23 17:56:05

majestik
Addicted member

Garga puss

Be, te cred, nici eu nu aveam preferinta, vroiam sa fie sanatos copilul. Asta ne doream. Iar al meu zicea sa fie pereche la final wink
Mai si vorbesc cu al  meu uneori si zicem ca am fi rai daca vrem sa semene la aia cu mine la alta cu el, important e sa fie sanatos, fie fetita fie baietel hjarta

Fata asta a fost gasita la triplu test cu Sindromul Down neutral Doamne-fereste! Si cand o sa fac mrfologia de trimestrul al doilea o sa am emotii.

#2256 2012-10-23 18:04:16

be_happy
Platinum member

Elena puss

Maje dar Dublu/triplu test sunt niste statistici. Nu se poate spune sigur ca are Sindrom. Doamne fereste sper sa nu fie cazul!!

Emotii sunt la fiecare eco, cred ca e imposibil sa fim relaxati.

#2257 2012-10-23 18:09:45

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

vrabi puss kram

Avem 1 an si 5 lunite

#2258 2012-10-23 18:20:10

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Garga puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2259 2012-10-23 18:36:21

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Vrabi, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare! Iti trimit ganduri bune si imbratisari! puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2260 2012-10-23 18:45:39

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Bună burtici, nu am avut timp să vă citesc. Vă pup pe toate pusspusspusspusspuss

Vrăbiuța, nu pot să spun nimic care să te facă să te simți mai bine dar, deși nu pot știi ?n totalitate ce simți, știu c?t de greu este să fii confruntată cu vestea că nu vei putea avea copii niciodată (după chiuretaj o primisem și eu, credeau că am uterul găurit cu chiureta). Vreu să știi că oric?nd ai nevoie să vorbești despre asta, sau despre orice, ?mi poți da un mesaj pe privat. Te ?mbrățișez și nu uita, Dumnezeu nu ne dă mai mult dec?t putem duce, iar odată cu ?ncercările primim și puterea care depășește normalul pentru a le face față. Te ?mbrățișez și ?ți doresc din suflet să reușești să te ridici și să mergi mai departe, chiar dacă drumul nu mai e același. kram

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2261 2012-10-23 19:28:48

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

hello
am intrat sa-i urez multa putere vrabiutzei,sa fie tare...doamne,cum e posibil?suntem alaturi de tine, DD stie de ce a facut asa,sa nu fi suparata pe El...este crunt ce ti s-a intamplat...nu vreau sa ma gandesc prin ce treci...iti trimit multe imbratisari si Ingerasul tau este acolo langa Dumnezeu!
nu mai am cuvinte...am lacrimi in ochi

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.