homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24-127

#2395 2012-10-24 20:32:35

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24

maje, sa le purtati cu drag si sanatosi! mi-a parut rau ca doar asa putin ati stat sad sper acum sa nu ne vedem tocmai cand vine bb Edi pe lume!
se vede ca-s burtici aici, va faceti pofta una-alteia! eu nu am pofta de nimic smile
fetelor, pt arsuri puteti incerca remediile claisce: lapte, iaurt sau morcov crud, iar cand simtiti ca nu mai puteti, merge luat si maalox. eu dupa ce am trecut de la 'naturiste' luam cate un sfert, apoi am crescut la jumatate si la final luam si 2 una dupa alta, ca sa pot dormi.
alte simptome de sarcina n-am avut, da' arsuri....sa-mi traiasca sad de la 4-5 luni, pana la 9. si toata sarcina am ras ca ziceam ca o sa il scoata doc pe bb de par (dupa vorba din popor) si in timp ce nasteam imi zice doc: hai ca uite ii vad parul lol noroc ca ma durea prea tare, altfel ma bufnea rasul! cred ca v-am mai povestit, da' nah...imi amintesc cu drag de perioada aia smile
mai ales azi cand am vaz pe maje hjarta e superba! ii prieste de minune sarcina hjarta are o burtica s-o mananci! noroc ca m-a tinut zurliul meu ocupata ca altfel as fi stat numa' cu mana pe ea!
slanina cu ceapa as fi mancat si eu...de la nunta am ramas cu pofta si n-am mancat nici pana acu', desi a trecut un an jumate big_smile
lavy, nu stiu daca ai vazut ca am postat la bazar noutati wink si ti-am pus link exact la albumele unde am updatat pozele

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-10-24 20:41:46)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2396 2012-10-24 20:46:56

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

ochii, iti zic ca s-a vazut totul foarte bine. Sacul, copilul cu activitate cardiaca si organe. S-a vazut tot. Din pacate facusem radiografie si am luat antibiotice prin sapt 5....si sacul era anormal.. supa

Psihic nu-s chiar asa bine... nu mai am greata si sanii nu mai dor si sunt lasati, de alaltaieri seara...  Si am durerile astea si o stare continua de plans..

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2397 2012-10-24 20:50:20

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Poke rodnar ca orice graviduta
Multumim de urari! puss Si eu sper sa ne vedem mai devreme de a fi eu mama hjarta 
Ai manca slanina? Ma tot gandeam ce sa iau azi, daca stiam iti aduceam niste slanina, ca mai am prin congelator. Am avut si eu o perioada de pofta si ma duceam la serviciu si nu mancam ca ziceam ca miroseam numai a usturoi, dar tot serviciul visam la slanina cu usturoi din frigider mancata cu paine lol

Eu imi mai aruncai ochii pe inca un site cu mancare, ca imi place sa vad bunataturi drool

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2398 2012-10-24 21:19:19

pokemon
Diamond member

maje rotfl la nunta nu am apucat 'bufetul rustic', asta iarna eram prea gravida sa mananc slanina si acuma...mi-i tare pohta big_smile
lasa ca vinim noi la tine sa iti mananc slaninuta hjarta rotfl

#2399 2012-10-24 22:47:57

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Buna, fetelor.
N-am reusit sa intru pe forum de 2 zile, acum am citit ce a scris Vrabi...  grater am ramas fara cuvinte, m-a apucat plansul cand am citit. Draga mea, suntem alaturi de tine si ne rugam sa iti aline Dumnezeu aceasta suferinta fara margini pe care o simti acum.  rugaciune Cred ca undeva acolo in lumea asta se afla un copilas numai al vostru si poate ca s-a intamplat nenorocirea asta tocmai ca sa ajunga la voi. Stiu doar ca nimic nu este intamplator in viata si iti doresc sa ai putere sa te ridici si sa mergi mai departe, si sa te rasplateasca viata pentru toata aceasta durere numai cu lucruri bune.  rugaciune  puss  puss  puss

Va pup pe toate  puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-10-24 22:48:19)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

Publicitate

loading...

#2400 2012-10-24 23:12:45

pokemon
Diamond member

maje, acum mi-am dat seama...asa-i ca nu ti-am pus in lucrusoare tampoanele pt sani? pfff! uite, acum e musai sa ne mai vedem! imi pare tare rau, spune-mi te rog, daca am mai uitat ceva...atata le-am pitrocit ca sad ma simt tare prost!

#2401 2012-10-25 08:16:19

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata burtici. puss

Elena imi pare rau ca nu te simti bine psihic. Multe dintre noi am trecut prin aceleasi temeri. Simptomele vin si dispar, nu asta e motiv de ingrijorare. Sa nu ai sangerari, iar daca te doare burtica asa de rau ia nospa.
Maine mergi la medic, nu? O sa fie bine, fii optimista. Nu ai niciun motiv sa crezi ca nu va fi bine.

Eu sunt deja la serviciu smile sper sa treaca repede ziua.

Va pup

#2402 2012-10-25 08:28:37

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata

elena toate am avut temerile pe care le ai tu acum. eu imi amintesc ca stateam in pat ca aveam dureri ca la cm de ziceam ca acusi vine ... dar uite ca n-a venit  chicot  ... si sani , lasati, si urmaream starea de greata ... zi mersi sa nu ai greturi, sa te simti bine , ca bebe creste si fara simptome alarmante ...
relax si bucura-te de bebita ...  kram

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2403 2012-10-25 08:48:16

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

Neata mamici si burtici mari si mici!

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#2404 2012-10-25 09:03:40

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Neata!
Happy, Cmin, multumesc de incurajari!

Azai dimineata am simtit vreo 5 minute de greata cum m-am trezit, si acum a trecut. Sanii insa sunt din nou sensibili si temp mare. Ma simt ceva mai bine.

Happy, marti merg la doctor.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2405 2012-10-25 09:06:36

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Neata burtici  wave
Elena curaj  puss va fi bine, ai sa vezi  puss  rugaciune
Te inteleg prin ce stari treci, dar cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine  puss
Sper ca e ok si Ioana, caci aseara nu a mai intrat, poate nu a avut timp  cesafac

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#2406 2012-10-25 09:17:19

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Neata,burtici puss Aseara a mers greu forumul, m-am ofticat si l=am inchis, m-am uitat la un film. Va citesc din urma coffestudiu

LE:
poke tin slanina in congelator pentru cand veniti la noi chicot Cat despre tampoane, nu-ti face probleme ca ai uitat sa le pui, la cate mi-ai pus aici, normal ca am uitat si de tampoanene de sani tongue puss

honney puss
be serviciu usor! Ce tare ca ai net la serviciu. De luni, cand o sa fiu si eu la serviciu, o sa intru de pe telefon, dar se stie ca nu se compara..
Si Ioanadar si Rose sper sa fie bine, ca nu am mai citit-o de mult timp.

Ma pun sa curat niste cartofi sa ii fac salata orientala, iar are al meu pofte lol

Ultima oara a fost editat de majestik (2012-10-25 09:25:54)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2407 2012-10-25 09:42:03

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Neataaa burtici dragute!

Blue acum am vazut ca m-ai intrebat ce mai fac... puss uite sunt bine zic eu... astept.. si sper sa va dau vestea buna curand...
Tu ce faci? Cum te mai simti?

Va pup pe toate puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#2408 2012-10-25 09:55:28

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna dimineata si de la mine!!!

Fete dragi,mamici si burtici!!

Eu am inceput de aseara clexane,alta posibilitate nu e,asta e,mergem inainte!!

Onutza multumesc de urari!!Pup

Ochisori,vroiam sa-ti zic pe mess,dar aveam un pic de rusine,si am zis mai bine postez aici,se pare ca ti-am furat stafeta mai inainte!!Pup

Eu azi ma simt dubios,am de cateva zile dureri si usturimi de stomac,aveti voi?Greata sau voma nu am,oare e normal?Am dormit in reprize,nu stiu de ce.Si am ca o forfoteala in dreptul uterului,sper sa fie totul ok si chiriasul sau minerul sa stea bine acolo!!!

O zi frumoasa va doresc!!!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#2409 2012-10-25 10:11:25

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

Detzy, sunt binisor...azi dimi m-am trezit cu ceva dureri de stomac dar cred ca am sistemul digesttiv dat peste cap cu totul, nu stiu de la ce...in rest suntem bine.

Maje, are iar pofte al tau chicot

Ioana, bine ca ai inceput tratamentul. Ai sa vezi ca va fi bine. Pana se cuibareste bine sambirelul o sa mai apara diverse simtome din astea, se mareste uterul.

Elenus, odihna placuta. Si eu as sta in pat pana la control, chiar daca ar ajunge casa vraiste.

Madle, puss puss

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-10-25 10:12:44)

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#2410 2012-10-25 10:17:47

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Blue atata vreme cat nu e ceva iesit din comun... vreo durere mai acuta, incearca sa rontai niste biscuitei daca ti se pare ca ar fi de la aciditate si sa bei apica.. ma bucur ca sunteti bine big_smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#2411 2012-10-25 11:01:42

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Ziua buna dragelor!
Ioana, dc sa-ti fie rusine sa-mi spui??!!! Vrei bataita? Stafeta nu ai furat-o mai devreme, chiar la timp sa te pregatesc lol.
Simptome ciudate tot vor mai aparea, e normal, creste uterul. Bine ca ai inceput cu clexane, va fi bine, sunt sigura...doar ti-am zis, grija mare cu treaba!

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#2412 2012-10-25 11:07:55

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

buna dimi burtici! puss

Avem 1 an si 5 lunite

#2413 2012-10-25 11:16:00

pokemon
Diamond member

hello!
maje, le tineam in alt sertar si aseara mi-am adus aminte ca prin vis...nu-i bai, asa e musai sa ne mai vedem big_smile
pupici pt toate burticile!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.