homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24-150

#2832 2012-10-29 11:43:27

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24

da, ochisori. de acum gata cu linistea lol

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#2833 2012-10-29 11:44:34

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Lavy sper sa il simt si eu devreme hjarta

Daa Ochisori, deja un anisor. Ce vise am si eu!!!

Mi s-a pus pata rau de tot pe pepene murat. Si e tare frig afara sa ma duc pana in piata.

#2834 2012-10-29 11:45:21

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Happy, suna sotul sa ia...sa stii ca pepeni murati nu am vz; am fost si eu sambata si mi-am luat varza si gogonele lol.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#2835 2012-10-29 11:46:15

lavy20
Sr. member

happy imbraca-te bine si du-te. e departe? la mine e departe piata sad si sunt multi caini box

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"

#2836 2012-10-29 11:46:29

be_happy
Platinum member

Sotul e la munca pana diseara la 9. N-am nicio sansa sa imi ia el.

Lavy, da e departe. Nu pot merge pe jos, tre sa iau mijloc de transport.

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-10-29 11:47:13)

Publicitate

loading...

#2837 2012-10-29 11:49:44

lavy20
Sr. member

happy asa si la mine. dar eu pana sa ajung la autobuz merg pe jos si sunt caini si mi-e frica de ei supa ma duc sa dau papa la catelul din curte. mi-e asa mila de el sad nu stiu ce sa ii pun in cusca , sa nu ii fie si lui frig

#2838 2012-10-29 11:56:18

be_happy
Platinum member

Sarcul cutu! Nu stiu ce ai putea sa ii pui sad

#2839 2012-10-29 12:17:06

lavy20
Sr. member

i-am pus niste paturici si le scoate de acolo. plus ca trebuie sa ii mutam tarcul ca e intr-un colt unde e curent rau. eu l-as tine prin curte ca nu are mare lucru sa imi strice, dar am curtea la comun cu cumnatii si e si soacra mea la ei si nu sunt de acord ca cica lasa microbi pe terasa si ei ies cu copilul acolo. plus ca si-au plantat niste pomi si poate ii strica cutu supa iar bani de gard nu am, ca sa facem intre noi dumbom

Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-10-29 12:18:28)

#2840 2012-10-29 12:25:16

be_happy
Platinum member

Lavy e primul an in care sta afara? Eu cred ca e obisnuit, are blanita. Sunt animale care se adapteaza temperaturii.

Cu microbii - eu nu sunt chiard e acord, dar fiecare cum crede. Noi n-avem caine desi sotul si-ar dori, dar daca as fi avut acu nu l-as fi dat ptr ca vine bebe! Stiu atatea familii cu bebe si caine si sunt sanatosi si ok. Presupun ca e vaccinat

#2841 2012-10-29 12:42:28

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata celor care ati mai intrat:* Pepeni murati? Nu am auzit si nici nu am vazut!
Be puss, tu esti acasa acum? Eu fusei prin vecine, la taina lol ca sa fug de munca la birou big_smile Am stat atat de mult in concediu medical pt ca am avut contractii,m.a spitalizat 3 zile si dupa, cm 21 de zile;)
Si eu m.am visat intr.o noapte cu fetita, o alaptam, o tineam in brate, dar ea vorbea cu mine yikes Ochisori,asa e,e f buna salopeta! Pe mine ma bate gandul sa.mi iau un body acum,mi se pare foarte util! 
Nu mai stiu ce am mai citit..

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2842 2012-10-29 12:45:59

ochii_mei
Sr. member

Da maje, si body caut, ca tine bine la spate.
Lavy, cred ca e obisnuit cutu.
Cu microbii si eu cred la fel, exagerari.
Daca poate sa faca pui cateau sor'mii in dec, cand vine bebe o sa avem si catel:D

#2843 2012-10-29 12:47:57

lavy20
Sr. member

happy nu e primul an. a stat si iarna trecuta. doar cand au fost gerurile alea puternice il mai bagam in casa hjarta mai ales ca se taiase si la o labuta si sangera. dar unde are el tarcul acum e curent rau si vroiam sa i-l mutam. am vorbit cu cineva sa vina si ne tot amana. si cu asta ne descurcam cu banii - in sensul ca ii mai dadeam una alta si ne lasa si in transe. altul nu ne permitem deocamdata
eu mai am un catel in casa - bichon maltez. si nu as concepe sa il dau. ambii catei sunt vaccinati si deparazitati. cand o sa il am pe bebe o sa il feresc primele luni pt ca imi e teama de par (desi am zis ca o sa tund bichonul) dar oricum nu ii face nimic. am vazut cum reactioneaza la alti bebeii - ii miroase si apoi nici nu ii mai baga in seama lol

#2844 2012-10-29 12:53:28

majestik
Addicted member

Eu am cainele in curte,in tarc, si nu de microbi ma feresc de el,ci de faptul ca sare cu labele pe burta mea... Ma gandesc ca ai tai cumnati stiu ca e vaccinat cutu, deci nu ai ce sa le zici, dar si eu sunt de acord ca e o exagerare din partea lor.
Ochisori,eu am gasit la magazine din astea,no name,cu haine mai ieftine, dar nu mi.am luat atunci de gagautza dumbom

#2845 2012-10-29 12:56:47

be_happy
Platinum member

Maje nu se fac prin partile voastre pepeni murati? Sunt f buni!!! Nu pun poze ca imi fac rau si mie si cine stie poate si altor gravidute chicot

Da, sunt acasa, sunt libera azi si maine! E bine ca iti permite serviciul sa mai evadezi de la munca de birou.
cred ca ai mai scris ca ai avut contractii dar am uitat. Sa fie bine de acum inainte puss

Lavy, asa e, trebuie ferit bebe primele luni. Dar eu vad pe strada copii de 1-2 ani care au si catei si sunt super!!! Am vazut si o poza la un moment dat pusa de cineva de pe forum si sotul era innebunit dupa poza hjarta

Buna idee cu body-urile fetelor!  tummenupp

#2846 2012-10-29 12:57:59

ochii_mei
Sr. member

Lavy, bichonii sunt singurii catei al caror par nu dezvolta alergii.
Si e testat; al sor'mii e matez+Shitzu, sotul meu cu alergie la caini, la asta mica nu a facut niciodata. Plus ca le cade fff putin par.

#2847 2012-10-29 13:00:53

lavy20
Sr. member

vreau si eu body hjarta eu mai toate bluzele le am scurte si acum cu burta nici nu imi mai vin sad cred ca de la magazine gen 13 lei imi cumpar  hainutele de gravida pt ca nu se merita sa dau multi bani apoi sa nu le mai port. in weekend mi-am luat 2 perechi de pantaloni de trening ft frumosi, ziceam eu sa stau cu ei in casa, dar i-am luat si afara tongue
maje si ei au catel si il tin tot in tarc. si saracu are picioarele din spate un pic indoite pentru ca are nevoie sa alerge... sunt lupi ambii catei (si al meu si al lor). eu le respect decizia, ca nu vor catelul liber prin curte. dar daca as avea bani as pune gard intre noi, sa imi pot lasa catelul meu liber. nici eu nu stiam de pepene murat pana sa il cunosc pe al meu. la el in familie se baga pepebe la murat. mie una nu imi place gustul dar imi place cum arata pe farfurie cand e servit tongue
la noi e o ploaie marunta, burniteaza , brrrr

#2848 2012-10-29 13:07:39

majestik
Addicted member

Pai inainte eram eu sefa pe aici, ca mi.a lasat seful meu stafeta, dar de cand sunt cu contractii, am predat mai departe si eu stafeta, si pot sa nu fac niimic, ca nare cine ce sa.mi zica tongue
Be, multumesc, Doamne.ajuta sa fie bine, si mie si tie iti doresc puss Mie imi e cam frig, d.aia imi venii ideea cu body.ul lol
Tocmai am baut o cana de ceai de fructe de padure. Parca sunt ok ceaiurile astea,nu?

LE:
Eu nu as strica minunatie de lubenita ca sa o fac muraturi tongue

Ultima oara a fost editat de majestik (2012-10-29 13:14:55)

#2849 2012-10-29 13:11:36

be_happy
Platinum member

Am inteles Maje-sefa, sa traiti!! ( la tine chiar se potriveste) rock

Da, eu cred ca sunt ok ceaiurile de fructe. Anumite plante gen menta, musetel, busuoic, coada soricelului, tei nu sunt prea indicate.

Iar incepem cu ce-avem voie/ce n-avem voie rotfl

Aaa, m-am uitat pe o cutie de branza-crema din frigider si scrrie ca e din lapte pasteurizat. Ma gandesc ca ar trebui sa fie totusi ok.

Eu ma imbrac si merg sa cumpar leguyme ptr o ciorba si ma rog sa gasesc la aprozarele de la mine pepene murat. Sa mananc cu piure drool

#2850 2012-10-29 13:18:25

lavy20
Sr. member

happy am zis ca primele luni eu sa dorm cu bebe si sotul cu catelul. sa aiba si el responsabilitate rotfl o prietena de-a mea a zis ca bebele ei a luat-o de-a busilea dupa catel. asa a inceput sa mearga hjarta si mai am o vecina care are tot bichon si un bebe care acum are un an jumate si a zis ca bebele sta numai cu mana in gura la catel. si ea e ft calma big_smile eu nu zic ca o sa fiu chiar asa, dar nici sa nu vada copilul meu catel pana la 3-4 ani

ochisori e bine de stiut smile

maje eu cred ca e ok ceaiul. apropo, in caz de raceala avem voie ceai hapciu. dinasta am luat eu si scrie pe el ca se poate bea si in sarcina.

tocmai m-a sunat sotul si era asa suparat si nervos ca a vorbit cu nasul nostru cu care avem firma si a zis ca el se retrage ca sunt multi bani bagati si ca nu ii convine dumbom

maje lubenita care se baga la murat e mica, gen pepene galben ca si marime. eu asa stiu. ca pepenii aia mariiiiii nici eu nu i-as "strica" tongue

Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-10-29 13:19:47)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.