|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24-34#628 2012-09-27 14:58:31
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24lavy, si eu mai am dar am inceput sa ma obisnuiesc....imi tot repet ca o fac pentru bebe si ca am eu timp dupa sa recuperez ce nu fac acum O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!! Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata! Offline #629 2012-09-27 14:59:53
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Ce sa zic, eu la aspirante m-am simtit pusa la zid ptr ca am facut torch-ul abia in sarcina si cateva dintre voi ziceti ca nu le faceti sau nu le-ati facut? Offline #630 2012-09-27 15:01:43
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Deno, si eu acum am incredere doar in DD... Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #631 2012-09-27 15:06:25
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Happy, e decizia fiecareia ce face cu sarcina ei. de ce cineva te-ar judeca? De ex, daca cineva vrea sa ma judece pe mine pt ca nu le-am facut, treaba lui, atata timp cat eu ma simt impacata. eu nu le-am facut pt ca nu as fi avortat nici daca mi s-ar fi spus ca fac o leguma sau un copil mort. pt cineva care alege sa avorteze in functie de o analiza, e alta treaba. noi ne-am gandit asa: daca iese ceva rau, avortez? NU. atunci n-avea rost sa ma intep inutil. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #632 2012-09-27 15:09:51
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24happy, ai grija de tine si de burtica. e cel mai important acum sa nu te stresezi...nici eu nu mi-as fi permis sa fac atatea si de-asta nici nu am facut...nici dublu si triplu test nu am facut (nu zic ca e bine ca mine), am sa fac morfo, dar mai tarziu decat trebuia, asa ca va fi pentru linistea mea si cam atat. mie toxoplasma mi-a iesit negativa si mi-a zis ca trebuie sa o repet la 2 luni sa fiu sigura ca nu o iau intre timp, asa ca prefer sa previn cat pot si cam atat Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-09-27 15:11:57) O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!! Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata! Offline Publicitateloading...
#633 2012-09-27 15:14:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Happy, eu nu le-am facut pe primele la profamilia, am facut la Synlab; la Syenvo ieri mi-au recoltat proba, si au spus ca teoretic pe 3 am rez, dar ele vin si mai devreme...deci cam o saptamana; asa e, ce e facut e bun facut. Am vz ca ai fost pusa la zid; nici eu nu le-am facut inainte de sarcina, poate pentru nu mi-a spus nimeni, poate pentru ca eram prea concentrata pe alte probleme medicale si rezolvarea lor, poate din lipsa de bani.....nu trebuie sa t simti pusa la zid, sau sa te simti vinovata. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #634 2012-09-27 15:15:07
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Moon important e sa fie bine! Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-09-27 15:17:13) Offline #635 2012-09-27 15:21:42
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24cris ma gandeam sa ma duc mai devreme la eco. dar sa vad cum masimt zilele viitoare. Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-09-27 15:23:55) "Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!" Bine-ai venit pe lume, minunea mea http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f Offline #636 2012-09-27 15:26:20
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24
Deno corect E DECIZIA FIECARUIA, dar tu mai tii minte ce panicata erai cand visai ca ai bebe cu sindrom Down ca e nu stiu cum si nu ai avut liniste pana nu ai fost la echograf si ti-a zis dr ca totul e in regula? Ultima oara a fost editat de iulia80 (2012-09-27 15:28:31) 40+ Offline #637 2012-09-27 15:32:29
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24deno mai degraba eu nu as face analizele respective in sarcina pt ca asa cum ai spus si tu, nu as renunta la copilul meu. dar sustin ca tocmai de aceea trebuie facute inainte, ca sa evit cat pot o astfel de situatie, daca se poate, pentru ca in primul rand e vorba de snaatatea copilului meu. Daca as fi ramas insarcinata fara sa intentionez, atunci da, dar cata vreme nu am ramas asa, mi se pare normal ca mai intai sa ma asigur ca sunt sanatoasa, pt a ma asigura astfel ca si copilul meu va fi sanatos. Asta e strict parerea mea. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #638 2012-09-27 15:32:41
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Happy, nu trebuie sa te justifici pentru ce ai facut sau n-ai facut inainte de sarcina....nici eu n-am facut torch-ul....si poate inca multe altele. Facem acum tot ce putem si luptam pentru noi si pentru bebii nostri pana la capat. Am obs ca maj medicilor au incredere in Synevo. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #639 2012-09-27 15:36:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24lavy, da. la morfo se masoara toate cele la bebe, se verifica existenta si locul organelor interne. cel putin asa a fost la 12 saptamani cand am facut prima morfo. trebuia sa mai fac una pana la 22 de saptamani dar nu am avut bani sa mai vin la buc iar in zona e plecat din tara medicul la care vreau sa fac...de saptamana viitoare incerc sa fac programarea O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!! Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata! Offline #640 2012-09-27 15:41:07
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24la mine soacra sta la cumnata ca sa o ajute cu bebele si cu totii stam intr-un duplex. altfel ea era la tara. dar fiind aici ma ajuta. da, morfo am facut si eu la dublu test. credeam ca trebuie sa mi se recolteze si sange "Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!" Bine-ai venit pe lume, minunea mea http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f Offline #641 2012-09-27 15:45:23
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Lavy, la dublu test se recolteaza si sange. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #642 2012-09-27 15:45:41
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24nu se recolteaza sange, e doar ecografie. eu am o problema cu modul in care face soacra curat si de-asta nu vreau sa vina...macar atat cat pot sa scap O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!! Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata! Offline #643 2012-09-27 15:45:49
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Iulia, da, trec printr-o perioada mai stresanta si or fi si hormonii nu zic, nu. O sa treaca, toate trec in viata si pentru toate exista o solutie. Offline #644 2012-09-27 15:50:20
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24
Blue la dublu test se recolteaza si sange.La echograf ti se masoara pliul nucal si in functie de el se fac rapoartele de la analiza de sange.Si DA sunt multi dr care nu te pun sa faci si analiza de sange(nu stiu ce motive au sincer,presupun varsta mica a gravidei,fara antecedente in familie).De la 30 de ani in sus creste riscul ...teoretic. 40+ Offline #645 2012-09-27 15:50:38
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24La morfologie e doar ecografie, dublu test inseamna ecografia de morfologie fetala trim I + analize de sange specifice, se coreleaza rezultatele si se stabileste daca exista sau nu riscurile de anomalii. Insa dublu test nu e litera de lege, aici sunt statistici si chiar daca iese prost, de cele mai multe ori la amniocenteza se demonstreaza ca e in regula. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #646 2012-09-27 15:52:39
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24Blue, Lavy, subscriu la ce a scris Cris si Iulia...pana sa scriu eu, au postat ele.... Dublu teste e eco morfologie fetala+sange Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|