|
Nu esti logat.
Antivirus-2#20 2012-09-20 20:03:53
Re: antivirusavg si avast mi s-au parut mie cele mai bune din ce am incercat Offline #21 2012-09-20 23:05:44
Re: antiviruseu folosesc norton,e cam aiurea ca nu te lasa sa descarci unele programe,de exemplu opera nu m-a lasat,mi l-a sters imediat Two souls don't find each other by simple accident Offline #22 2012-09-21 16:48:45
Re: antivirusariana, tot mse, mi-a expirat kaspersky-ul; oricum, pana cand o sa mai am nevoie sa folosesc stickuri si alte chestii prin alte parti mai este; intre timp n-am de unde sa ma virusez. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2012-09-21 19:15:57
Re: antivirusdeci sa inteleg ca nu te protejeaza chiar asa bine ca si kas-ul? In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #24 2012-09-22 11:21:20
Re: antivirusprecum ziceam mai sus, m-am umplut de troieni si alte tampenii; dau cate un scan "aprofundat" saptamanal si spune ca pc-ul n-are nici pe naiba, totul e ok mna, asta e daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|