|
Nu esti logat.
Intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!#1 2012-09-18 21:25:06
intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!Buna seara, am fost diagnosticata in urma testului Papanicolau cu trichomonas vaginalis si candidoza(din nou, de 4 ani ma chinui), plus o rana foarte extinsa pe col. Medicul mi-a spus ca nu mi-o va putea rezolva decat dupa ce o sa nasc, adica peste ceva ani.Eu de 4 ani ma chinui cu infectii, ba acndida,ba trichomonas, si problema mare este ca eu sunt extrem de sensibila la stomac si am probleme si cu fierea si nu pot lua tratamentele orale. De data aceasta mi-a zis medicul ca e obligatoriu sa iau metronizadol 5 zile cate 2 pastile la 12 ore pentru ac altfel nu o sa scap de infectii. Intrebarea mea este: cum pot face sa nu imi fie rau de la acst tratament, ce anume sa iau sa imi amelioreze efectele adeverse la stomac si fiere?Sau daca il pot inlocui cu altceva.. eu as dori sa fac tratament doar local, fara pastile, este posibil asa ceva?Va rog mult sa imi raspundeti, chiar nu mai stiu ce sa fac, mi s-a luat de atatia bani dati si de atatea tratamente. Offline #2 2012-09-18 21:50:57
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!trebuie sa faci tratament si oral pt trichomonas, trateaza si partenerul . pt stomac ti-as recomanda ranitidina sau omeran daca ai dureri si pt fiere colebil. Trat pt candida nu ti-a dat? What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2012-09-19 10:07:56
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!Mi-a dat doar metronidazol, ovule poliginax, tantum rosa si gynofort. Am mai luat acum un an diflucan pt candida,doza unica, dar vad ca de data asta mi-a dat pastile doar pt trichomonas.Am vazut azi ca anul trecut pe testul de papanicolau nu aveam trichomonas,asta inseamna ca mi-a revenit acum..dar oare cum si de ce? Ultima oara a fost editat de mada1990 (2012-09-19 10:14:01) Offline #4 2012-09-19 11:35:37
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!schimba medicul. trebuia sa faci un examen de secretie la alt laborator sa fii sigura ca ai trichomonas. Am mai auzit cazuri ca recidiveaza cand nu e tratat corect prima data. Citisem la un post, o fata cateva luni s-a chinuit sa scape de trichomonas. Poate data asta ai luat-o de la partener etc. trebuie spalat prosopul dupa fiecare stergere, dezinfecteaza cada dupa spalare, trebuie o igiena mai riguroasa. citeste la topicul trichomonas , vei gasi mai multe raspunsuri acolo. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2012-09-19 12:01:36
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!examenul la laborator a fost trimis, laboratorul cu care medicul respectiv colaboreaza, aici in valcea in general testul acesta se face la ginecolog, care il trimite spre verificarea la un anume laborator cu care au ei contract. Ce sa fac, sa mai fac o data papanicolau in alta parte sau sa iau doar examen de secretie? Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-19 12:09:55
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!1. cum adica nu poate rezolva rana decat dupa ce o sa nasti? Nu exista asa ceva. Se incearca medicamentos apoi cauterizare, daca medicamentele nu dau rezultate. Mare prostie a zis...mai cere o parere. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2012-09-19 12:12:47
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!a zis ca nu o poate cauteriza, decat dupa nastere, rana fiind foarte extinsa si se intinde pe tot colul a spus ca ii este teama sa imi faca o cauterizare sa nu ma afecteze, si ca dupa ce nasc imi va putea cauteriza. Mi-a dat tratament si pentru rana, locale, gen gynofort, tantum rosa, etc. Se dau si medicamente orale pentru asa ceva? Offline #8 2012-09-19 12:23:08
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!
te contrazic nistatinul nu e pt dureri de stomac , este un antimicotic , si n-are rost sa-si incarce ficatul si cu nitatin atat timp cat a luat un antimicotic. Pt dureri de stomac sunt o gama larga de pastile( ranitidina, omeran, dicarbocalm, gaviscon etc) . What doesn't kill me, makes me stronger Offline #9 2012-09-19 12:48:19
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!
schimba medicul ,si la un simplu examen bacteorlogic iti iese trichomonas nu numai la papanicolau. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #10 2012-09-20 16:30:36
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!Buna ziua, Offline #11 2012-09-21 12:06:27
Re: intrebare urgenta pentru Doctoressa si nu numai!se pare ca ai o infectie cu cocobacili gram negativi , tind sa cred ca e gardnerella , lactobacilli sunt si ei ansenti ceea ce nu e bine , ei avand rolul de a proteja vaginul. trebuie sa-ti tratezi vaginita , si dupa sa-ti refaci flora cu probiotice vaginale(gynophilus)sanatate! What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|