homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata cu un barbat declarat steril

#1 2012-09-19 13:49:29

raluca35
Membru
Inregistrat: 2012-09-19

Insarcinata cu un barbat declarat steril

Am constatat cu stupoare ca am ramas insarcinata cu sotul meu care a fost declarat steril in urma unui oreion avut la 22 de ani . Intrebarea mea este : medical exista o explicatie ? acum 6 luni a avut un pojarel oare acesta a produs modificari hormonale? ceva?
Am doua cezariene deja si , din pacate a trebuit sa recurg la varianta de a nu imi risca viata.
Evident , nu pot apela la pastile anticonceptionale deoarece sunt fumatoare . Unii medici mi-au spus dupa a doua cezariana(copilul pe care il am este din prima casatorie , prima cezariana a fost o nefericire dar nu doresc sa dau amanunte despre asta, a fost s-a dus)ca nu se poate sa imi puna sterilet.
Nedumerirea mea este inca mare , iar explicatia stiintifica sta la baza a ce? cum am rams insarcinata daca el clar a fost declarat steril?

#2 2012-09-19 13:58:37

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Insarcinata cu un barbat declarat steril

poti afla f simplu daca e steril 100% facand o spermograma daca nu ma insel . Acea analiza va arata prezenta spermatozoizilor , viteza lor. Cam greu e sa ne dam seama , un lucru e clar ai ramas insarcinata, deci el nu e chiar steril. legat de anticonceptionale am o prieten care fumeaza si ia anticonceptionale , n-am mai auzit chestia asta ca tigara taie efectul lor.
http://www.synevo.ro/spermograma/ citete si articolul asta

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2012-09-19 14:15:14

raluca35
Membru

La pastile anticonceptionale m-am referit ca pentru fumatoare exista riscul de accident cerebral .
Clar ca nu este chiar steril numai ca 3 ani nu am ramas deloc (de 3 ani sunt cu el)si in urma pojarelului s-a intamplat ceva explicabil numai medical . I s-a spus ca produce modificari dar nu i s-a spus ce fel de modificari.

#4 2012-09-19 14:21:59

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

raluca35 a scris:

La pastile anticonceptionale m-am referit ca pentru fumatoare exista riscul de accident cerebral .
Clar ca nu este chiar steril numai ca 3 ani nu am ramas deloc (de 3 ani sunt cu el)si in urma pojarelului s-a intamplat ceva explicabil numai medical . I s-a spus ca produce modificari dar nu i s-a spus ce fel de modificari.

se prea poate, ti-am zi spermograma spune multe . Prietena mea fumeaza , si de 8 ani ia anticonceptionale , sunt sigura ca multe femei fumeaza si iau si ac.

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2012-09-19 14:28:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Da, atata timp cat iti faci analizele regulat poti sa si fumezi si sa iei AC.
Riscul e ceva mai mare peste 35 de ani.

Publicitate

loading...

#6 2012-09-19 14:49:34

raluca35
Membru

Aia e ca eu sunt trecuta de 35 ani.
Daca isi facea analizele poate stiam si nu mai ajungeam eu sa recurg la chiuretaj care dealtfel a fost unica solutie eu fiind in imposibilitatea de a mai da nastere unui copil.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.