homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculare

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculare

#1 2012-09-19 18:45:53

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculare

Sper ca postez in forumul potrivit, de asemenea sper ca topicul sa nu fie considerat ?reclama? si sters cum am patit in alt forum  grater - nu e nimic in scop comercial, nimic de vanzare, doar o conferinta cu participare GRATUITA

Se intampla la Targu Jiu pe 26 septembrie 2012 intre orele 17,30-19,30 la Colegiul Comercial Virgil Madgearu iar tema este

PRIMA TERAPIE DIN LUME PRIN CARE BOLILE CARDIOVASCULARE SUNT TRATATE NATURAL

Daca sunteti din zona (sau aveti cunostinte, rude, prieteni) va rugam sa le transmiteti aceasta invitatie

INTRAREA LIBERA

http://www4ro.dr-rath-foundation.org/shared/media/EU/websites/foundation/20120831_targu-jui.jpg

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#2 2012-09-21 20:24:51

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Re: Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculare

Interesant, sper sa ajung sa vad aceasta conferinta.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#3 2012-09-22 16:45:03

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Re: Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculare

da cata.cata, intamplarea face sa fiu si la liceul unde se tine conferinta big_smile

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculare

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.