|
Nu esti logat.
Dr gineologi buni in Iasi pt un avort prin aspiratie#1 2012-09-21 13:08:30
Dr gineologi buni in Iasi pt un avort prin aspiratieVa rog frumos fetelor care stiti...si ati mai facut vreun avort prin aspiratie...la cine ati facut,cum a decurs,cat ati platit...Si important e sa fie din Iasi...Va rog..am mare nevoie.... Va multumesc din suflet! Offline #2 2012-09-21 16:24:00
Re: Dr gineologi buni in Iasi pt un avort prin aspiratiebuna este un cabinet privat in alexandru,yasmin med este un dr arab f de treaba,preturile erau 360 prin aspiratie,si putin mai scump la cel medicamentos.am id lor de messenger daca te ajuta. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #3 2012-10-13 08:39:19
Re: Dr gineologi buni in Iasi pt un avort prin aspiratieBuna! Am si eu o intrebare pentru doctoressa . Offline #4 2012-10-13 17:06:10
Re: Dr gineologi buni in Iasi pt un avort prin aspiratie@Alice, o intrebare, se lasa intr-un singur loc, tu deja ai lasat in 3 toppicuri diferite si ti s-a taspuns deja in 2 dintre ele. E foarte posibil sa iei ban daca mai faci asta. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|