homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dr gineologi buni in Iasi pt un avort prin aspiratie

#1 2012-09-21 13:08:30

Ecaterinaa
Membru
Inregistrat: 2012-09-21

Dr gineologi buni in Iasi pt un avort prin aspiratie

Va rog frumos fetelor care stiti...si ati mai facut vreun avort prin aspiratie...la cine ati facut,cum a decurs,cat ati platit...Si important e sa fie din Iasi...Va rog..am mare nevoie.... cesafac  nocry Va multumesc din suflet!

#2 2012-09-21 16:24:00

al1nush2006
Full member
Inregistrat: 2011-08-31

Re: Dr gineologi buni in Iasi pt un avort prin aspiratie

buna este un cabinet privat in alexandru,yasmin med este un dr arab f de treaba,preturile erau 360 prin aspiratie,si putin mai scump la cel medicamentos.am id lor de messenger daca te ajuta.

Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.

#3 2012-10-13 08:39:19

Alice12
New member
Inregistrat: 2012-10-13

Buna! Am si eu o intrebare pentru doctoressa .
Am inceput sa iau anticonceptionale yasmin din a3a zinde ciclu , iar exact dupa a7a zi am avut contact neprotejat. E posibil sa fi ramas insarcinata? Mentionez ca e prima data cand iau anticonceptionale. De atunci a trecut o saptamana de la acel contact si nu am mai avut niciunul dar am senzatia ca am ameteli si eturi. Ma dor ovarele ca in timpul menstruatiei. Eu deja ma gandesc la ce felmde avort sa fac..

#4 2012-10-13 17:06:10

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

@Alice, o intrebare, se lasa intr-un singur loc, tu deja ai lasat in 3 toppicuri diferite si ti s-a taspuns deja in 2 dintre ele. E foarte posibil sa iei ban daca mai faci asta.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.