|
Nu esti logat.
Pot fi insarcinata????#1 2012-09-21 20:13:05
Pot fi insarcinata????buna seara.. "Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...." Offline #2 2012-09-21 20:33:30
Re: Pot fi insarcinata????daca ai avut contacte sexuale cand luai anticonceptionale nu are cum sa fii insarcinata decat daca ai facut ceva care sa interactioneze cu ele Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-09-21 21:17:03
Re: Pot fi insarcinata????Hmm...greturile si ameteli si dureri de san am avut inainte sa opresc ac. am incetat sa ma iau ac in idee ca is insarcinata si sa nu dauneze pt bebe ....ma gandeam la o sarcina peste ac...relatii sexuale am avut destul de des ... E foarte aiurea..chiar nu stiu ce sa fie... Ultima oara a fost editat de DeboraTan (2012-09-21 21:38:14) "Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|