homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Propolicium Forte - Andi Liciu?

#1 2012-09-23 10:57:37

Allyna20
New member
Inregistrat: 2008-12-01

Propolicium Forte - Andi Liciu?

Buna ziua, am fost diagnosticata cu un chist pe ovarul stang de 7/8 cm, medicii mi-au recomandat din prima operatie, insa vreau sa incerc si un tratament naturist. Stiti ceva despre tratamentul domnului Andi Liciu, cel forte, bazat pe ovule si supozitoare? As dori sa stiu unde mai pot face si o ecografie buna in orasul Constanta, undeva unde sa nu ma coste foarte mult, pt. ca la primul medic la care am fost nu imi observase si prezenta unui "lichid" dubios, nu mai stiu exact ce mi-a spus al doilea medic ce banuieste ca este, insa apare in urma racelilor puternice, si daca are dreptate sunt suspecta de sterilitate. Aceste doua ecografii au fost facute la cabinete particulare, insa dupa cum v-am spus, primul nu a observat prezenta lichidului respectiv. Pe mine ma intereseaza doar sa fac o ecografie, fara consultatie, deoarece as dori sa urmez tratamentul mai sus mentionat.
De cateva zile am observat si o durere care pleaca din dreptul ovarului cu probleme, si se raspandeste pe tot piciorul. durerea este suportabila din punctul meu de vedere (nu sunt o plangacioasa), insa ma pune pe ganduri faptul ca nu pot merge foarte bine, evit sa calc pe piciorul stang.

#2 2012-09-24 15:54:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Propolicium Forte - Andi Liciu?

Parerea mea e ca, daca durerea te stinjeneste la mers, ea nu arer legatura cu ovarul ci mai degraba cu coloana.
Lichidul ala, eventual, din fundul de sac douglas, poate fi foarte bine absolut pasager, medicul in cauza sa nu il fi observat pentru ca pur si simplu nu era.
pe de alta parte, un chist de 7/8cm este foarte mare si deci cu pericol important de complicatii, de aceea ti s-a recomandat operatia, aceasta fiind practic tratamentul de electie in cazul chisturilor de asemenea dimensiuni

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-10-17 00:19:25

daniel2013
Membru
Inregistrat: 2012-10-07

Re: Propolicium Forte - Andi Liciu?

natural-propolicium este cel mai bun trtament!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.