homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sau nu insarcianata?

#1 2012-09-23 11:56:24

andreeaioana
New member
Inregistrat: 2012-09-23

sunt sau nu insarcianata?

Buna....situatia mea este urmatoarea: iau anticonceptionale si pana acum menstruatia imi venea cam in a 5-a sau a 6-a zi de la intrerupere si era abundenta tinand cam 5-6 zile. de doua luni incoace imi vine in a 7-a zi si luna trecuta a scazut in abundenta si a tinut doar 3 zile, iar luna asta tot putina si a tinut 4 zile. este posibil sa fie o falsa menstruatie si sa fiu insarcinata?

#2 2012-09-23 12:00:28

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: sunt sau nu insarcianata?

Daca iei AC.uri, cum sa fii insarcinata?! Sangerarea se poate diminua in timp cand iei pastile. Mult succes!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2012-09-23 12:00:49)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2012-09-23 12:05:24

andreeaioana
New member
Inregistrat: 2012-09-23

Multumesc pentru raspuns....in prima luna can a inceput sa imi vina mai putin am uitat intr-o seara sa iau o pastila, dar am luat-o a doua zi. folosesc anticonceptionale de vreo 3 ani si abia acum s-a modificat...asta ma sperie pe mine.

#4 2012-09-23 12:06:53

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Daca ai luat-o inainte de 12 ore nu ai motive de ingrijorare. Si chiar daca n-ai luat-o in acel interval nu cred ca ai motive pentru ca iei de mult timp. Daca te ajuta cu ceva sa te linistesti poti sa faci un test de sarcina, insa parerea mea e ca nu sunt motive de ingrijorare.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#5 2012-10-16 10:44:26

oanabb
New member
Inregistrat: 2012-07-04

buna fetelor, as vrea sa ma ajutsti si pe mine daca se poate. ultimul ciclu lam avut pe 21 septembrie (penultimul pe 22 august) . in zilele 14, 15, 16 si cred ca si 17 am avut la inceput o scurgere roz, dupa care maronie, dupa care cateva pete de sange, putin, dar bun de luat in seama. pe mine in mod normal ma dor sanii cu 2 sapt inainte sa imi vina ciclu dar acum nimic, si ar trebui sa imi vina peste 2, maxim 3 zile. im ultimele zile ma durut spatele jos in zona rinichilo, am avut dureri de cap si greturi si urinez des(fara usturimi) si de ieri ma inteapa cateodata scurt in zona ovarelor. credeti ca sunt insarcinata sau e vreo raceala???? va rog mult sa imi raspundeti ca sunt foarte nelemurina. nu vreau sa fac inca un test pt ca nu vreau sa raman dezamagita daca iese negativ. eu chiar imi doresc un bebe. app daca va ajuta cu ceva cervixul meu acum este moale, umed, inchis, pozitionat la mujloc iar secretia este cremoasa.multumesc anticipat

Publicitate

loading...

#6 2012-10-16 18:25:42

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

nu ai cum sa afli daca esti sau nu insarcinata daca nu faci test, asa te lamuresti cel mai bine, chit ca o sa fii dezamagita la inceput puss

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.