|
Nu esti logat.
Ginecolog Bucuresti#1 2012-09-23 15:13:07
ginecolog BucurestiBuna ziua! Offline #2 2012-09-23 15:35:24
Re: ginecolog Bucurestinu-s din bucuresti . tin sa-ti zic ca ai facut o mare greseala sa te speli cu otet , nush cine te-a sfatuit ca asta e un tratament naturist , te-a informat eronat. Bicarbonatul de sodiu e bun sa-l folosesti doar la spalaturi externe nu interne(vagin), deoarece spalaturile vaginale distrug si mai tare flora vaginala. In bucuresti cele mai bune laboratoare care lucreaza ca la carte analizele sunt synevo si medlife. trebuie sa-ti cauti un dr bun care lucreaza cu unul dintre laboratoare , sau te poti duce la synevo(aici tre sa te interesezi tu unde e punctul de recoltare ) unde iti poate recolta o asistenta si apoi sa te duci cu rezultatul la ce dr vrei tu. Daca te referi la toate investigatiile te sfatuiesc sa faci urmatoarele analize; ex secretie vaginala cu , culturi+fungigrama( in caz de ai candida), culturi col uterin, micoplasma, ureaplasma, clamidia, test papanicolau. sanatate! Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-23 15:40:22) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2012-09-23 16:38:00
Re: ginecolog BucurestiMultumesc frumos pt informatii! Cred k o sa imi fac o programare la medlife, insa nu stiu la ce medic. Offline #4 2012-10-12 10:02:24
Re: ginecolog BucurestiBuna fetelor, 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|