|
Nu esti logat.
Cauterizare#1 2012-09-25 19:45:48
cauterizareAm facut ieri o cauterizare dupa un an de tratament la o rana pe col...am incercat si cervugid si monofemina2..si ceaiuri si ovule naturiste si nimic nu a dat rezultat.Rana a fost destul de mare(de dimensiunea unei monede de 50 bani,deci cam cat colul meu) si m-a durut interventia nu a fost cu anestezie.Eu vreau sa intreb ce se intampla dupa interventie pentru ca ma simt un pic ciudat...in sensul ca am o secretie galbuie apoasa si nu stiu daca trebuie sa iau antibiotic sau nu.Cat va mai dura secretia asta si usturimea pe care o am la urinat?Era de preferat un test papanicolau inainte?pentru ca mie mi s-a luat doar o lama unde am iesit curata fara nici un agent patogen iar Papanicolau de anul trecut(de cand oricum aveam rana) iesit ok.Multumesc. Offline #2 2012-09-26 13:44:18
Re: cauterizareCred că e normală acea scurgere, e de la cauterizare. Mai așteaptă păreri și de la celălate fete sau sună-ți medicul Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|