|
Nu esti logat.
Sangerare de 24 de zile.Pareri/Sfaturi?#1 2012-09-27 02:52:51
Sangerare de 24 de zile.Pareri/Sfaturi?In luna iunie mi-a intarziat ciclul cu 14 zle.Am fost la un medic care mi-a facut un test de sarcina si o ecografie,dupa care mi-a spus ca cel mai probabil este vorba despre o dereglare hormonala. Mi-a prescris duphaston, mi-a explicat cum sa le iau si pana cand si mi-a spus sa revin dupa ce imi trece sangerarea pentru a-mi recomanda niste anticonceptionale. Offline #2 2012-09-27 11:26:30
Re: Sangerare de 24 de zile.Pareri/Sfaturi?bine n-a fost ca ai luat diane35 de capul tau (sunt puternice), dar nu cred ca de la ele sau de la faptul ca le-ai luat doar o luna ai problemele astea. totusi, sa ii spui medicului de ele. ar fi bine sa faci si niste dozari hormonale, sa vezi ce e in afara limitelor. iti inteleg disperarea, am trecut si eu printr-o luna jumatate de sangerari continue si stiu cat de mult te epuizeaza psihic treaba asta. sanatate si bafta sa se rezolve! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|