|
Nu esti logat.
Avort, clinici, va rog!!#1 2012-10-02 00:00:09
Avort, clinici, va rog!!Buna,sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi. Caut o clinica unde sa pot face o intrerupere de sarcina urgent! Am citit ca Marie Stopes ar fi destul de buna, insa as mai vrea o alternativa. Si daca stiti cati banuti ar trebui sa dau pentru intrerupere la Spitalul Filantropia sau la Spitalul Dr. Panait Sarbu ? Ultima oara a fost editat de adelyn (2012-10-03 16:59:56) Offline #2 2012-10-20 16:19:27
Re: Avort, clinici, va rog!!comme-on, nu iti este mila de un suflet fara aparare caruia ii curmezi viata fara sa aibe vreo aparare sau ceva de zis ? Ai facut sex acum asumati consecintele si creste-l. Offline #4 2013-04-09 04:40:26
Re: Avort, clinici, va rog!!Nu recomand nimanui sa mearga la Marie Stopes! Experienta mea la aceasta clinica a fost groaznica. Am facut programare pentru un avort la Dr. Dunarintiu Monica care s-a comportat execrabil cu mine. In primul rand mi-a zis ca sunt insarcinata in 12 saptamani si a refuzat sa faca avortul, desi eu eram in 9 saptamani pentru ca STIAM fffff clar data ultimei menstruatii si data sigura a conceptiei... insa nu stiu cum a interpretat ea ecografia... In al doilea rand mi-a vorbit pe un ton urat, jignitor si injurios...ca degeaba sunt intelectuala ca oricum sunt proasta (ca raspuns la intrebarea 'ce studii am?...de parca conta...'), ca sunt inconstienta...ca nu imi ramane decat sa fac copilul...si m-a mai intrebat daca eram virgina la data conceptiei (iarasi intrebare fara relevanta). Pe scurt o ecografie interpretata gresit+injurii=100 ron. Ulterior, am mers la spitalul Malaxa unde ecografia a confirmat cele spuse de mine si avortul a decurs normal, iar personalul mi-a acordat atentie si sprijin psihic. Deci, NU Marie Stopes, Nu Dr. Dunarintiu Monica Offline #5 2013-04-09 04:58:51
Re: Avort, clinici, va rog!!Nu recomand nimanui sa mearga la Marie Stopes! Experienta mea la aceasta clinica a fost groaznica. Am facut programare pentru un avort la Dr. Dunarintiu Monica care s-a comportat execrabil cu mine. In primul rand mi-a zis ca sunt insarcinata in 12 saptamani si a refuzat sa faca avortul, desi eu eram in 9 saptamani pentru ca STIAM fffff clar data ultimei menstruatii si data sigura a conceptiei... insa nu stiu cum a interpretat ea ecografia... In al doilea rand mi-a vorbit pe un ton urat, jignitor si injurios...ca degeaba sunt intelectuala ca oricum sunt proasta (ca raspuns la intrebarea 'ce studii am?...de parca conta...'), ca sunt inconstienta...ca nu imi ramane decat sa fac copilul...si m-a mai intrebat daca eram virgina la data conceptiei (iarasi intrebare fara relevanta). Pe scurt o ecografie interpretata gresit+injurii=100 ron. Ulterior, am mers la spitalul Malaxa unde ecografia a confirmat cele spuse de mine si avortul a decurs normal, iar personalul mi-a acordat atentie si sprijin psihic. Deci, NU Marie Stopes, Nu Dr. Dunarintiu Monica Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|