homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86-39

#723 2012-10-04 13:30:45

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86

Andri nimeni nu e ipocrit aici ,si eu am fost burtica , am nascut , fetele de aici m-au sustinut enorm
important e ca atunci cand te vezi cu sacii in caruta sa nu fi ipocrit si sa vorbesti DOAR despre tine cate greturi ai , ci sa raspunzi frumos cand esti intrebat , fara sa faci din intrebarea aia o arma , sunt fete aici greu incercate de viata , eu zic ca merita tot respectul nostru
ideea e ca multe burtici daca nu au mai fost buricul pamantului aici au preferat sa nu mai intre ,uitand cand le tremura chilotii iar aspirantele "eroine"  cum incerca cineva sa fie ironic , e sustinea luna de lua
acum intreb si eu , daca nu vorbim de persoana noastra inseamna ca nu putem nici macar sa sustinem moral pe cele ramase in urma ? Eu acolo vad ipocrizia
crisulici sa nu te impinga pacatul sa crezi ca zic despre tine , tu ai avut mereu o vorba buna si o informatie de oferit
informatie

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#724 2012-10-04 13:32:16

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Cris puss si bebelina puss si mie imi e dor de tine aici.
pe mine nu ma deranjeaza fetele care vb despre sarcinile sau bebeii lor. dimpotriva, sunt fericita sa aflu vesti despre ele si sa continui sa le sustin. pai daca ar pleca toate dupa ce ar ramane gravi pe mine cand oi ramane eu, cine stie cand, cine ma sustine? am nevoie si de fetele langa care am suferit si care au reusit inaintea mea nu doar de cele venite pe forum dupa mine...eu asa gandesc, dar...e alegerea fiecareia...
In ceea ce priveste atmosfera negativa de pe forum, o inteleg perfect pe cris. asta este unul dintre motivele pt care eu scriu mai rar.

#725 2012-10-04 13:33:55

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Am terminat si eu mancarea. AM facut papoutsakia pentru V, ca ieri nu am mai apucat si pentru mine vesnica supa si orez thai. O tona de mancare am azi rotfl2

Jas, se poate sa se regleze menstra dupa zmeur. Daca iti vine, ai sa vezi deja schimbari. Nu stiu daca ai avut vreo menstuatie de cand iei zmeurul...

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#726 2012-10-04 13:36:58

aprilus
Full member
Inregistrat: 2012-07-04

si eu m-am gandit sa iau zmeur andri, mie mi-e regulata menstra insa pt chisturi as incerca.
si poate l-as ferici si pe S, am vazut ca e si pt cresterea libidoului lol

''Orice copil e un pui de fluture, ce zburdă zglobiu de colo-colo și-i dă vieții culoare. ''

#727 2012-10-04 13:40:00

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Andri, pusse prima lună cu zmeurul, dacă ?mi vine menstra, ar fi prima după zmeur....DACĂ lol sper să nu mai vină lol de luni seară am ?nceput să ?mi pun și ovul AREFAM 10 zile, așă că ar trebui să se regleze menstruația smile
Dar cum ziceam zilele astea am avut ușoare dureri de burtă...

L.E. apropo de libidou, ?n ultimele zile am avut o poftă lol cred că deja dă roade zmeurul  majoreta

Ultima oara a fost editat de Jasmina (2012-10-04 13:41:31)

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

Publicitate

loading...

#728 2012-10-04 13:44:12

aprilus
Full member

jasmina     chicot

''Orice copil e un pui de fluture, ce zburdă zglobiu de colo-colo și-i dă vieții culoare. ''

#729 2012-10-04 13:50:20

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

bună smile

am 5 minute libere și am intrat să vă citesc și să-mi cer scuze că aseară am lăsat diplomația ?n pod. Sincer ?mi mai pierd și eu c?teodată răbdarea, știu că puteam trata problema și altfel și de aia ?mi cer scuze de la fetele care au fost implicate, chiar și indirect și cele care și-au stricat ziua citindu-ne. Dau un puss și sper să reușesc să fiu diplomată mai departe.

Andreea, nu tu ai provocat discuțiile. Mie mi-a sărit mușstarul la explicația Iuliei, formulată greșit și am ținut neapărat să o combat pentru a nu fi alte fete induse ?n eroare. Ar fi trebuit să o fac mai delicat, dar mi-am uitat diplomația-n RO chicot

Soni,  pusspusspuss perfect ar fi 7DPO, dar, cum spuneam și aseară, dacă e 6 sau 8 nu e nici o tragedie. Poate fi la fel de bine confirmat un deficit de progesteron și ?n 6DPO. Ca să fie făcut perfect ar trebui făcut la un număr exact de ore de la eliberarea ovulului, numărul de ore ?n care proge ajunge la valoarea maximă, ?nsă, ar fi total aiurea să faci eco de 3 ori ?ntr-o zi să prinzi ora ovulației, clar.Deci se lucrează cu aproximație, bine?nțeles fără să depășim o limită de bun simț a marjei de eroare (adică nu-l facem ?n 2DPO sau cu o zi ?nainte de menstră, clar).

Vă pup și plec la pauză, poate după-amiază am mai mult timp. pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

Ps, Angel : c?ini latră, ursul umblă și nu uita nici tu ce i-am zis mikăi aseară wink pusspusspusspusspusspuss teiubesc

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#730 2012-10-04 13:50:34

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Angel, de asta am si specificat ca vorbesc la modul general despre ipocrizie. Tu doar ai detaliat. Fiecare dintre noi cand intra aici, spera sa nu stea mult si sa treaca repede "dincolo". Unele chiar reusesc, altele raman aici foarte mult timp, din pacate. Cele care reusesc se impart in doua categorii: cele care uita de unde au plecat si cele care raman si fac galerie in continuare, aspirantelor. Cele care raman, se impart si ele in doua categorii: cele care se bucura pentru fiecare noua burtica si cele care atrag doar forte negative, disperare si depresie. Crede-ma ca am simtit de multe ori toate starile astea despre care vorbesc. Inainte sa imi fac cont aici, am stat si am citit sute de pagini scrise de majoritatea dintre voi. E doar parerea mea, o spun fara a cauta sa intru in polemici cu nimeni. Si da, ii dau dreptate lui Cris cand spune ca se incarca negativ si ea e veterana aici. Eu abia am intrat si deja am simtit de multe ori asta(o data ti-am spus personal despre asta, stii doar!). Si vad ca nu sunt singura care simte asta... Raman aici prin propria-mi alegere, pentru ca imi sunteti dragi si pentru ca vreau sa duc si eu lupta asta mai departe. ALtceva nu vreau sa mai comentez...

Mada puss

April, eu ti-as recomanda sa iei numai dupa o discutie cu un medic, alopat sau homeopat. Nu lua "dupa ureche" pentru ca plantele nu sunt prietenoase cu toata lumea. Ceea ce mie imi poate face bine, tie iti poate face rau si invers! Eu nu stiu daca mi-a modificat libidoul pentru ca eu mereu l-am avut crescut rotfl

Jas, iti doresc sa nu mai vina. Dar daca vine, fii foarte atenta la culoare, cantitate, dureri, cheaguri, tot.

Ma duc sa pun masa, ca a ajuns si V.

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#731 2012-10-04 13:54:44

aprilus
Full member

ai dreptate andri, poate ca mai bine as discuta cu un medic/homeopat. e drept ca m-am dus pe principiul ca sunt plante si nu are ce rau sa-mi faca.dar vorba ta  plantele nu sunt prietenoase cu oricine lol

#732 2012-10-04 13:55:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Eu vroiam sa imi fac progesteronul pentru ca la sarcina cu Maria am avut probleme din cauza lui.

Scarlett, eu am avut spotting cu sangerari pana la 15 saptamani de sarcina. De la 4 saptamani am fost pe tratament cu duphaston si arefam. Sangerarile nu s-au oprit si am facut injectii cu progesteron. Nu aveam tot timpul scurgeri dar erau zile in care avea. La 13 saptamani am sangerat urat de tot, sange rosu, atunci chiar am crezut ca pierd sarcina.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-10-04 13:55:55)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#733 2012-10-04 13:57:40

angel_sweety
Platinum member

andri pofta mare , ai detaliat detaliul lol
da eu ziceam de cele care uita , atat doar

hell puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#734 2012-10-04 13:58:52

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

angel tummenupp
asta incercam sa punctez si eu,chiar daca sunt cu burtica,si noi ne bucuram cu sufletul pentru ele,si ele pot plange sau bucura in continuare alaturi de noi,asa ar fi frumos si civilizat.
aia cu sacii in caruta imi statea pe limba chicot
in fine gata subiectul punem un mare punct aici ,oricum sunt sigura ca nu ne-am facut intelese deci nu isi are rostul.

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#735 2012-10-04 13:59:44

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

fetelor, am si eu o intrebare, ca nu am gasit niciunde: antibioticele pot influenta rezultatul de la toxoplasma?? sau trebuie facuta in perioada in care nu se ia deloc nici un fel de antibiotic?

Ales, eu sunt de parere ca cine vrea sa inteleaga, intelege si invers. Oricum, cat de greu e sa dai un buna ziua unor persoane care te-au sustinut?? Dar multe, ca si in viata de zi cu zi, si-au facut treaba, s-au folosit de tine si pe-aci ti-e drumu', ca asa e omul .... civilizat lol are impresia ca daca ti s-a plans si l-ai ajutat, ti-a facut un favor lol si apoi cand nu mai are nevoie ce rost are sa mai lungeasca vorba, urmeaza altii la f..ut la creieri.

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-10-04 14:05:06)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#736 2012-10-04 14:01:20

angel_sweety
Platinum member

I-O-I  ai iesit de sub canapea bluemoon puss nu stiu d-astea eu

ale iar pup, azi te-am albit lol

fug afara la catel doar e ziua animalelor rotfl

#737 2012-10-04 14:07:17

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

puss Angelu lol tot pe sub sunt, sunt intr-o stare .. aparte, mai am putin si imi caut antidepresive lol

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#738 2012-10-04 14:08:27

alesandra
Insomniac member

angelina pusspusspusspusspusspusspuss na sa te albesc si eu
pai da,bea ceva cu Lady drink
blue puss

#739 2012-10-04 14:18:10

lazy_cat
Full member
Inregistrat: 2012-07-25

Bluemoon, ce intrebare grea ai pus! Nu stiu daca s-au facut studii care sa raspunda la o asemenea intrebare. Dar de ce nu suni la laborator sa-ntrebi despre conditiile de recoltare?

#740 2012-10-04 14:22:15

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

detzy condoleante sad

ale pusspuss

scarlet felicitari, sa fie bine pana la 40+  goodluck  goodluck

mayya lenesa mica ce esti tu pusspuss

sonia o zi usoara la scoala!

eu n-am sa uit niciodata de unde am plecat si de sprijinul pe care l-am primit aici. cat am fost burtica am intrat zilnic si sper ca n-am deranjat niciodata pe nimeni. imi pare rau ca acum intru destul de rar, chiar daca salut zilnic aproape nu mai pot sta sa va citesc. sunt alaturi de voi, chiar daca o arat cand si cand si nu stiu cum sa va incurajez...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#741 2012-10-04 14:25:35

alesandra
Insomniac member

onu si anto puss
intelegem ca cu un bebic este greu,stai linistita kram
stim ca tu ne sustii puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.