homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86-56

#1046 2012-10-05 12:27:34

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86

fetele,frumoasele wave  puss  kram

ce fac fetele dragi? hjarta

acum am reusit sa mai intru,am o mica pauza si apoi iar cu docomente..pfuaiii chicot

sunt plecata si constat ca aici unde sunt e super semnalul la wrl applause asa ca de azi si pana plec sunt calare pe situatie rotfl2  rotfl2 nu mai chiulesc

pup toate fetele,frumoasele puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

#1047 2012-10-05 12:29:03

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

miha puss. tot pe drumuri esti chicot

#1048 2012-10-05 12:29:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

anca,din sange reiese daca ai cancer.la inima am facut eco.altceva?treaba ta ce vrei sa faci sau nu.noi te-am sfatuit.

rose,nu sunt niciunde scrisa pt FIV.nu m-am decis unde il fac.intai sa vad daca va mai exista subprogramul la anu.iar in leg cu kg mele,asa vreau eu sa slabesc vreo 2 kg.sa ajung eu gravida...tu te refereai ca-s mai slaba decat trebuie.n-are nimic.ma ingras atunci.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-10-05 12:30:58)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1049 2012-10-05 12:30:17

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

vin soni kram
mayuca puss
anca dar daca faci un copil esti sanatos si faci cancer la cateva luni ale copilului? si mor cand el e mic? daca o iei asa nu are rost sa mai faci copii,nu?

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1050 2012-10-05 12:33:26

anca90
Platinum member

alesandra, fix pentru asta vreau sa las natura sa-si urmeze cursul, sa vina copilul atunci cand e momentul potrivit, daca va fi. daca ma lupt cu soarta, da, pot ajunge in situatia expusa de tine. daca nu ma lupt si totusi ajung, inseamna ca undeva, cu ceva am gresit si asta mi-e rasplata.

Publicitate

loading...

#1051 2012-10-05 12:33:46

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna fetelor! Nu apuc sa va citesc...am 100 de chestii de facut azi si la 4.30 am autobuz spre Moldova,stau pana duminica
Dar am mare, mare nevoie de ajutor de la cineva care e profesoara..Soni, Ryana parca
Deci, am fost azi la inspectoratul scolar si mi-au dat sa inlocuiesc pe cineva doar pt 2 luni, si cu jumatate de norma. Dar decat sa stau acasa e f bine asa pt inceput. Luni incep sa predau.
Dna directoare de la scoala respectiva mi-a zis ca am nevoie de proiect didactic, plan de lectie, si inca ceva, am uitat denumirea..parca cu e incepea..un fel de planificare, nu stiti ce ar putea fi? .  Si plan de lectie si proiect didactic am nevoie pt fiecare lectie in parte? yikes

dumbom mi-am amintit ce era cica cu "E"  .. unitatea de invatare.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-10-05 12:36:35)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1052 2012-10-05 12:36:39

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

am inteles anca

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1053 2012-10-05 12:37:54

Ronny
Sr. member
Inregistrat: 2012-08-13

Anca, sa stii ca nici eu nu am facut analizele de preconceptie de capul meu, ci mi le-a recomandat medicul...  Daca stii ca vrei bebe, parerea mea este ca e bine sa le faci. Aceste analize cuprind si analize de trombofilie. Ce e drept nu sunt si mutatiile printre ele.

gravida 15+
My miracle     Ema Ioana

#1054 2012-10-05 12:38:14

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

wave

Anca mi se pare putin cam absurd ce sustii tu acolo, eu una prefer sa stau relaxata stiind ce am, nu sa ma macine gandul ca as putea avea.
Sa stii ca si pt cancer se fac analize din sange, daca simti ceva in neregula, mi se pare mai in regula sa te controlezi sa-ti iei un pitic de pe creier, daca e doar atat, decat sa ignori situatia si sa te trezesti ca nu mai ai ce face.
Da, sunt de acord ca nu trebuie sa duci totul la extrem si sa te ingropi in analize, dar nici sa stai cu mainile in san dupa o anumita perioada, pt a nu fii stresat, e clar ca daca un timp indelungat nu a avut nici un rezultat, inseamna ca e ceva in neregula si trebuie sa vezi ce e. Nu trebuie sa privesti lucrurile doar la extreme.

Hell, multumesc mult pt informatie puss

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1055 2012-10-05 12:38:16

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

anca puss daaaa,io-s fata de wk rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

am prieteni,amici ca ma intreaba ce muncesc si cum de naiba-s plecata tot timpul (aproape) la sf de sapt si eu le raspund ,,ca-s fata de wk'' rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 sa vezi ce fata fac rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl cre ca se gandesc ca-s vreo fufa de wk care pleaca in vilegiatura rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

#1056 2012-10-05 12:42:27

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

sonia30 a scris:

anca,din sange reiese daca ai cancer.la inima am facut eco.altceva?treaba ta ce vrei sa faci sau nu.noi te-am sfatuit.

rose,nu sunt niciunde scrisa pt FIV.nu m-am decis unde il fac.intai sa vad daca va mai exista subprogramul la anu.iar in leg cu kg mele,asa vreau eu sa slabesc vreo 2 kg.sa ajung eu gravida...tu te refereai ca-s mai slaba decat trebuie.n-are nimic.ma ingras atunci.

Stiu ca nu te-ai decis, Sonia. Dar limita aia nu e pusa degeaba acolo, s-a constatat ca in limitele alea sunt cele mai bune sanse. Si oricum, poate ca stii ca ceva "pernute" ajuta la fertilitate. Adica nu sa fii grasa, ci doar "normala" din punct de vedere medical, care insa e putin peste "ideala" din punct de vedere estetic. Acum eu nu stiu cum esti tu, de fapt, doar am retinut ca ziceai ca nu te incadrai in limita aia. Si mai ales ca zici ca tb sa tii cura - eu una as cauta sa ma incadrez, e o chestie atat de simpla, de ce sa n-o bifez si p'asta. Sunt sigura ca limita minima cel putin tot ai fi ok ( adica n-ar tb sa te ingrasi, sa-si dea lumea seama),

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1057 2012-10-05 12:42:45

aprilus
Full member
Inregistrat: 2012-07-04

ioana cred ca am uitat sa te salut, pt asta multi puss
la fel pt rave, mika, anca puss
anca , ales de accord cu voi

Ultima oara a fost editat de aprilus (2012-10-05 12:45:48)

''Orice copil e un pui de fluture, ce zburdă zglobiu de colo-colo și-i dă vieții culoare. ''

#1058 2012-10-05 12:46:26

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

A, si cum se cheama acea programa anuala destinata fiecarei clase? Adica, in clasa a 5-a , la o anumita materie trebuie sa se studieze asta,asta si asta...

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1059 2012-10-05 12:46:40

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Buna ziua si de la mine fete dragi! puss  puss  puss  puss
Ionelus puss , am inteles drumurile tale la avocat, sper sa fie bine pana la urma puss
Madle :*totusi poti cauta un privat unde sa faci analizele care consideri ca mai trebuie.Acum eu cred ca nu va fi extraordinar de scum... tinand cont ca faci decat un set de analize .. asa vei sta linistita si veai avea inima impacata si ... poti "sari pe calut"....convinsa ca va fi bine data viitoare :*Te imbratisez cu drag kram .
Am vorbit si eu cu al meu si am hotarat ca sa caut un cabinet privat sau sa merg la medicul de familie sa il intreb daca imi poate face analizele hormonale ... sau daca nu sa imi recomande un cabinet privat in M pentru a le face si pentru HSG.Nu pot astepta inca un an pentru a afla aceste analize la stat chiar daca voi merge la programarile lor pentru a-mi asigura pe viitor daca este necesar IA si Fiv fara a plati smile. ...m-am gandit sa fac si o mini vacanta in ro decat eu pentru a le face dar biletul...plus riscul de a pierde serviciul ma impiedica si calculand ajung tot cam la aceeasi suma de bani.
neutral Eu am deja 10 zile de mentruatie ... 4 normal si 6 numai spotting bang

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1060 2012-10-05 12:46:52

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Am luat paine. In toata dieta asta nu mi-e pofta de nimic mai mult decat de paine. Ce pun grecii in painea asta de miroase asa bestial??? drool

Anca asa cum gandesti tu, mi s-a impus si mie sa gandesc. Ca nu am nimic, suntem perfect sanatosi amandoi si cand va fi momentul sa vina, va veni(bebe). Foarte frumos pana aici. Numai ca in ianuarie am pierdut o sarcina! In continuare nu mi s-a sugerat sa fac nicio analiza. Iar mi s-a spus ca a fost o eroare cromozomiala, ca 99% dintre femei patesc asta si unele nici nu isi dau seama, pentru ca nu apuca sa faca test de sarcina, ca pierd. Iar e foarte bine pana aici. Numai ca eu am ajund la psiholog la un moment dat, pentru ca m-a afectat foarte mult povestea. Psihologul mi-a sugerat sa fiu ZEN, sa fac exercitii de relaxare (orbita microcosmica) si sa apelez la un homeopat. Ceea ce am si facut. Mi-a crescut optimismul, de dadea pe afara deja, am inceput si homeopatele si am stat in starea mea zen pana acum cand, citind pe forum despre toate problemele astea, am ajuns sa ma simt bolnava. La inceput m-am enervat si am abandonat chiar forumul pentru vreo 10zile. Dupa care m-am ambitionat si m-am gandit: dar daca totusi ceva nu permite implantarea? dar daca ceva imi omoara ovulul? dar daca ceva nu permite fecundarea? Si m-am trezit brusc, ca maine - poimaine am 36 de ani si nu imi raspunde nimeni la intrebarile astea, pentru ca...ei lasa natura sa isi spuna cuvantul. Asa ca daca ei nu imi dau trimitere, am sa ma duc de capul meu, chiar daca am sa platesc mai mult pentru asta. Nimic nu conteaza in fata implinirii visului meu de a-mi strange bebelusul in brate...

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#1061 2012-10-05 12:49:15

anca90
Platinum member

Bluemoon a scris:

daca simti ceva in neregula, mi se pare mai in regula sa te controlezi sa-ti iei un pitic de pe creier, daca e doar atat, decat sa ignori situatia

perfect de acord. eu nu am acei pitici, nu ma macina ideea ca as putea avea cutare boala. dimpotriva, sunt constienta de cateva probleme, dar in rest ma consider sanatoasa.

asta cred ca nu s-a inteles din "discursul" meu: daca eu nu fac investigatii, nu inseamna ca indemn pe toata lumea sa procedeze la fel, ca asta ar fi the way to go, abordarea corecta. nu. asta simt eu ca e abordarea potrivita pentru mine. alte femei simt altceva.

#1062 2012-10-05 12:50:08

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

andri puss puss imi place cum gandesti tummenupp

#1063 2012-10-05 12:52:06

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Mayuc puss puss Maine te pupacesc mai mult puss

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#1064 2012-10-05 12:54:29

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

big_smile oki
cris puss puss ce mult te tine .. goodluck cu analizele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.