homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86-62

#1160 2012-10-05 15:32:20

lazy_cat
Full member
Inregistrat: 2012-07-25

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86

Sweety, am nuca, dar...n-am ness!!!  lol
Bluemoon, te invidiez pt anticorpii aia. Eu n-am anticorpi si tocmai am aflat ca pisica pe care o am de vreo 2 saptamani are IgM toxoplasma pozitiv, iar dr. de la Fac. de medicina veterinara nu i-a dat tratament, a zis ca tb facuta nu'sh ce analiza la Synevo. Pai, daca e fie si suspecta ca are toxoplasma, de ce naiba nu i-a dat tratament??!! Parca noi avem timp sa stam toata ziua pe drumuri cu pisica la analize?! Cred ca ma duc cu analizele la un cabinet veterinar si cer eu tratament! skitarg  skitarg  skitarg
Ma intreb cand sa fac analiza pt toxoplasma...nu stiu exact in cat timp de la expunere te poti infecta si dupa cat timp de la infectare devin relevante analizele astea...

Ultima oara a fost editat de lazy_cat (2012-10-05 15:33:33)

#1161 2012-10-05 15:38:21

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Am inteles ca la o luna de la infectare este apogeul valorii IgM-ului. De obicei nu se face tratament, pt ca trece de la sine inclusiv la oameni si se zice ca la fete si femei tinere e bine sa nu o tratezi cu antibiotice, tocmai pentru a-si dezvolta organismul anticorpi, care te ajuta in sarcina sa nu te mai reinfectezi.
Sincer si eu ma bucur ca am anticorpii, pt ca ma gandeam cu groaza ca as putea ramane, iar eu am pisica in casa si stateam cu teama asta de a nu ma infecta in sacina, mai ales ca acum un an jumate eu nu aveam anticorpi. De-asta tot imi repetam eu analiza asta, la restul aveam anticorpi, mai putin la herpes 2, la care nici acum nu am si din cate stiu e mai bine.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1162 2012-10-05 15:44:30

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

aprilus a scris:

andri unde esti draga mea?voiam sa te intreb daca tinctura de zmeur iti inhiba ovulatia?am tot citit despre ea si cica e un ''progesteron'' natural .
poate vorbesc  prostii dar asa am citit..

Aici sunt! Mai scotoceam in arhiva forumului chicot Nu, mie nu imi inhiba nimic. Am luat in prima luna in fiecare zi, in a doua - din doua in doua zile, si luna a 3 a si a 4 a(in care sunt acum) iau iar in fiecare zi. Si am ovulat in fiecare luna, chiar nu imi  dau seama de ce nu se prinde nimic sad Eu chiar ma apropii de ovulatie ca a inceput sa ma doara ov drept. Poate reusesc si eu luna asta sa imi dau seama ce secretie am  hmm

Bluemoon a scris:

Andri puss , ma bucur ca macar pot face pe cineva sa rada, in atmosfera asta rotfl

Nu am ras de ce ai scris, ci de modul in care ai scris rotfl Esti o scriitoare! rotfl2 puss

Detzulina puss

Mayya, vin si eu la curatenie daca faci cinste cu o supa de varza, ca eu altceva nu am voie rotfl2

Eu pe vremuri am lucrat la un cabinet veterinar in Bucuresti si nu am iesit niciodata + la toxo. Am anticorpi. Cand mi-am facut analizele(chlamydia, CMV, toxo) mi-a spus medicul ca toxoplasmoza este una dintre bolile la care, daca faci anticorpi, nu mai ai cum sa o iei.

Ultima oara a fost editat de Andrianna (2012-10-05 15:47:34)

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#1163 2012-10-05 15:49:44

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Nu am paine bang
tre sa fac eu sad nu aveam chef azi

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1164 2012-10-05 15:54:49

Bluemoon
Hero member

Eu tot nu inteleg cum am facut toxo si cand, adica inainte de a vrea sa raman, nu aveam nici o apasare, pupam in bot toate pisicile de pe drum, schimbam nisipul rahatit, imi amintesc ca pe la 15 ani, aveam un motan care nu putea dormi decat pe mecla mea si venea mama noaptea sa-l dezlipeasca de acolo sa pot respira lol etc dupa primele analize, cand am vazut ca nici anticorpi nu am, am inceput sa nu mai ating animalele fara stapan, al meu a schimbat continuu nisipul, ma spalam pe maini continuu intr-o disperare, dupa ce mangaiam pisica mea din casa, nu mai intra la noi in dormitor si cu toate astea tot m-am procopsit cu ea rotfl2 eu cred ca nu trebuia sa renunt la obiceiurile mele rotfl

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

Publicitate

loading...

#1165 2012-10-05 15:54:56

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Mayya puss ?Femeia este ca timpul, eterna, proaspata, frumoasa, este perpetuarea speciei, mentinerea vietii. Deci nu are varsta, ci doar exista, avand cea mai frumoasa sarcina din Univers .? Honore De Balzac

#1166 2012-10-05 16:02:15

Bluemoon
Hero member

Mada, ce frumos  hjarta

Da Andri rotfl cred ca mi-am gresit meseria lol Oricum ma exprim mai bine in scris decat vorbit lol

#1167 2012-10-05 16:02:52

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

lazy puss multumesc! maine e ziua mea
mada puss puss puss kram kram hjarta hjarta hjarta multumesc!

#1168 2012-10-05 16:05:03

iulya333
Full member
Inregistrat: 2012-08-16

Am luat rez papanicolau si secretie vaginala, daca stie cineva sa imi zica ceva despre rezultat, multumesc anticipat.
Examen secretie vaginala:
Polimorfonucleare: rare
Limfocite: rare
Macroface: rare
Flora cocica: coci G-
Flora bacilara: bacili G+
Candida spp: absent
Trichomonas vaginalis: absent
La examenul citologic scrie doar: esantion satisfacator
si negativ pt leziune epiteliala sau maligna

Ultima oara a fost editat de iulya333 (2012-10-05 16:07:15)

Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas...

#1169 2012-10-05 16:07:19

lazy_cat
Full member

Bluemoon, toxoplasma o iei mai degraba de la carne, fructe si legume decat de la pisici, mi-a zis-o si medicul...
Oricum, pe mine ma streseaza rau chestia cu anticorpii lipsa...asa cum e obsedata Iulya de cervix, asa-s eu obsedata de toxoplasmoza! lol
Ma gandeam sa mananc niste rahat de pisica, ca sa fiu sigura ca fac si eu toxoplasmoza si scap de stresu' ca n-am anticorpi!  rotfl2

#1170 2012-10-05 16:07:49

Bluemoon
Hero member

iulya, e bun rezultatul..

Lazy rotfl2))))) hai ca ai fost tare aici, dar te rog sa faci pauza o luna de la bebe in cazul asta, ca am inteles a o luna dureaza infectia pana se remite rotfl2 ai fost mortala, te invit la mine, poate ai mai mult succes de la pisica mea rotfl

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-10-05 16:10:14)

#1171 2012-10-05 16:09:12

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Mayya puss par
Blue puss kram

#1172 2012-10-05 16:09:45

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Lazy rotfl2 rotfl2 rotfl2

Eu de cand ma stiu am avut pisici in casa. Mai putin acum sad De cand am pierdut bebe V nici nu vrea sa mai auda de pisici sad  Macar ea e bine(pisica) ca am trimis-o la Paris rotfl

Iulya sunt bune analizele.

Ultima oara a fost editat de Andrianna (2012-10-05 16:11:52)

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#1173 2012-10-05 16:14:07

Bluemoon
Hero member

Aoleu Andri, ce n-as da eu acum sa fi fost pisica taaaa...... Pariiiiiis hjarta hjarta hjarta

#1174 2012-10-05 16:14:26

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

lazy lol lol nici eu nu am anticorpi lol
iulya e bun rezultatul

#1175 2012-10-05 16:15:17

Ronny
Sr. member
Inregistrat: 2012-08-13

lazy_cat a scris:

Merci pt raspuns, Ronny! par Stiu ca Femicur este Vitex, dar ma intrebam cum ai ales intre Femicur si Vitex...
Mayya, e ziua ta? La muuuulti si fericiti ani si sa ti se-ntample toate lucrurile bune pe care ti le doresti!  puss
Sweety, cand ai timp, baga aici reteta cu nuca si ness, ca am multa nuca prin casa si tre' sa fac ceva cu ea!
Bluemoon, nu-mi dau seama cum ar putea influenta antibioticul astfel de analize, iar antibioticul pe care l-ai luat tu prespun ca nu se foloseste pt tratarea toxoplasmozei...

Lazy, a spus Rose de Femicur, iar eu intrebasem in farmacii de Vitex si nu am gasit.
Apropo de toxo, eu am anticorpi la tot profilul TORCH...dar am inteles ca toxo poti sa mai faci chiar daca ai anticorpi?!

gravida 15+
My miracle     Ema Ioana

#1176 2012-10-05 16:15:43

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Buna fetelor  puss  puss  puss
Detzy iti multumesc mult de tot pentru ce ai scris  puss .Am citit postarea ta azi-dimineata in autobuz de pe tel mobil, doar ca nu reusesc sa ma conectez de pe tel tot timpul, imi da erori. Astept emailul, sper ca saptamana viitoare sa primesc un raspuns. Eu am trimis email luni pe 1 oct. Sper sa ma linistesc si eu odata si sa am curaj.
Adriana nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai zic, poate are si dr asta dreptate si eu ma stresez deageaba.
Tot ce pot spune e ca am o frica enorma sa nu pierd din nou. Sincer cred ca mi-as pierde mintile, nu cred ca as face fata. Multumesc  kram  o sa ne incurajam reciproc  kram
Asa e si aici, faci o gramada de analize pe perioada sarcinii, chiar foarte multe.
Anca kram  pai m-am decis ca pana nu sunt convinsa pe deplin de situatia mea, nu incerc. Nu am curaj efectiv.
Elena vesti bune  applause  sa ai spor la pregatit totul pana luni  kram
Cristina   kram multumesc
Ioana felicitari pt kg pierdute  applause . Tine-o tot asa  tummenupp

Fetelor eu am luat o decizie : pana la sfarsitul saptamanii viitoare astept raspuns la email de la dr U. Sper sa primesc, atunci ar fi 2 saptamani de cand am trimis. In functie de raspuns voi vedea ce voi face. Oricum aseara am discutat si cu sotul meu si mi-a zis ca el s-a saturat sa ma vada asa si sa fac ceva. Adevarul e ca trebuie sa imi revin. Tot ce e posibil ca frica sa fi pus stapanire pe mine si poate am pierdut controlul.
Dar vreau sa specific ceva : nu e adevarata concluzia trasa de voi ca in Italia nu se da tratament de sustinere, respectiv Clexane. Se da. Personal cunosc pe cineva aici care face clexane, are 2 sarcini pierdute (un avort menstrual si o sarcina oprita din evolutie in primul trimestru), a facut analize si i-au iesit mai multe mutatii, printre care una din proteine, leidenul, pai-ul, mthfr si parca inca una. Nu stiu foarte multe detalii caci ea nu prea vorbeste despre asta, ceea ce stiu sigur e ca e foarte strict monitorizata, merge saptamanal la dr si este ajutata sa fie ok.
Cum am spus mai sus, eu nu am cum sa demonstrez momentan ca am eu dreptate si dr meu nu. Astept emailul, apoi voi trage o concluzie. Pana atunci nu mai vreau sa ma gandesc la asta, vreau sa ma deconectez o saptamana, poate asa imi revin.
Va multumesc fetelor pt sustinere, va  puss  puss  puss  puss  puss pe toate.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1177 2012-10-05 16:15:54

lazy_cat
Full member

Bluemoon, da' ai cumva niste rahat proaspat? Ca eu i-am curatat litiera inainte sa-mi vina ideea cu mancatul si n-am ce sa-mi pun in farfurie! rotfl2

#1178 2012-10-05 16:18:50

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

fete ,,vorbacioase"  kram manac si eu un covrig cu voi ...ce zi  am avut bang

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.