|
Nu esti logat.
Inflamarea labiilor#1 2012-10-05 15:34:58
Inflamarea labiilorBuna ziua. Sunt noua pe aici si nu stiu daca subiectul meu a mai fost discutat, dar am preferat sa scriu situatia mea exacta. Am o mica, sau mare, problema. De cateva luni am mancarimi genitale, mucoasa rosie, iar in perioada de ovulatie aceste mancarimi, roseata, disconfort sunt de-a dreptul suparatoare. Uneori labiile sunt putin umflate, dar nu cum am patit in aceasta dimineata, sa observ ca labia stanga este enorma! M-am gandit ca ar fi de la lenjeria intima, dar nu mai suport de mult lenjeria tanga sau sintetica. Tind sa cred ca nu este un factor extern si este vorba de altceva. Momentan nu am avut cum sa ajung la medic dar cred ca ma voi grabi sa ajung pentru ca sunt destul de speriata. Am avut contact sexual acum o saptamana, protejat, si astazi am patit-o. Ce ar putea fi? Nu am pete rosii/ulceratii/basici nimic ce ar indica un herpes sau doamne fereste un sifilis. Aceste probleme au inceput de cand am lasat anticonceptionalele. Contactul sexual e aproape un chin, ustura, zona este rosie si am preferat sa stau in banca mea decat sa mai indur. La menstruatie aceste simptome dispar, vreo saptamana, apoi de la jumatatea perioadei pana la urmatoarea mens. sunt prezente. As dori sa stiu cateva pareri, poate ma mai linistesc pana ajung la un control. Multumesc anticipat pt atentia acordata. Ultima oara a fost editat de alexandratopana (2012-10-05 17:26:47) Offline #2 2012-10-05 22:26:15
Re: Inflamarea labiilorSfatul meu e să mergi c?t mai repede la un ginecolog pentru un consult și un tratament adecvat...e clar că e vorba de o infecție... Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #3 2012-10-05 22:29:33
Re: Inflamarea labiilorMultumesc! Ma voi duce cat mai repede posibil, voiam sa stiu ce ar putea fi pt ca imi pun 1000 de intrebari:) Offline #4 2012-10-05 22:51:13
Re: Inflamarea labiilorPoate fi candida, dar p?nă nu ?ți ia lama, nu se știe sigur. Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #5 2012-10-05 22:53:50
Re: Inflamarea labiilorAbsolut nici o problema. Nu am mai fost la doctor pana acum (am 20 de ani) pt ca nu m-am confruntat cu nici macar o candidoza. De la un timp de cand am sistemul imunitar slab, de la orice antibiotic fac candidoza, cu tot cu nizoral si cu nistatina si etc si de data asta chiar m-am speriat. Ce doctor imi recomandati aici in Bucuresti? Stau de putin timp si nu am idee unde sa merg. Sarut mana pt sfaturi! Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-05 23:21:36
Re: Inflamarea labiilorDraga mea, eu sunt din Timișoara, te-aș fi ajutat cu cea mai mare plăcere sigur ?ți vor răspunde fetele din Buc, dar dă un search pe forum , cred că e un topic cu dr ginecologi... Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #7 2012-10-06 02:12:51
Re: Inflamarea labiilorWow, multumesc pt sprijin! Va voi scrie curand. Multumesc inca o data pt raspunsuri! Offline #8 2012-10-07 21:20:22
Re: Inflamarea labiilorChiar asa, e normal daca se inflameaza labiile strict dupa un contact sexual dupa care revin la forma lor initiala nu? Niciodata nu am considerat asta o problema dar intreb oricum ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #9 2012-10-07 21:41:52
Re: Inflamarea labiilordaca se umfla adica, fara durere / disconfort ? da, e normal, sunt mai vascularizate din cauza excitatiei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|