homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat costa un consult ginecologic in Targu Mures?

#1 2012-10-05 21:04:10

anamartin
Membru
Inregistrat: 2012-10-05

Cat costa un consult ginecologic in Targu Mures?

Buna fetelor. Am si eu o intrebare...poate cineva sa-mi zica cat costa un consult ginecologic in Targu mures? si la care cabinet? Problema mea este ca de 2 luni nu mi-a mai venit menstruatia ( pana acum 2 teste negative) dar totusi ar fi bine sa stiu care este problema...daca imi fac o consultatie este de ajuns sa vada daca sunt insarcinata sau nu? Multumesc.

#2 2012-10-06 09:44:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Cat costa un consult ginecologic in Targu Mures?

iti va face o consultatie pe masa si un ecograf, cel mai probabil.
referitor la preturi, depinde de cabinet. poti merge la maternitate daca esti eleva/studenta/angajata (adica daca ai asigurare medicala), acolo este gratuit.

#3 2012-10-06 10:23:05

anamartin
Membru
Inregistrat: 2012-10-05

Ma gandeam sa ma duc la Galenus dar pe site nu scrie nicaieri cat costa o consultatie si un eco... Daca imi puteti spune va rog mai multe cabinete si si preturile (cei care au fost) asi fii foarte recunoscatoare big_smile Macar sa stiu cat sa aduc cu mine cand ma duc....sa nu am o surpriza neplacuta sa raman fara bani in fata doctoritei cesafac

#4 2012-10-07 22:12:44

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Mie nu mi-a venit menstra vreo 4 luni anul trecut, m-am dus la doctorul de familie, mi-a dat trimitere la un ginecolog dintr-un spital principal de aici, am facut mai intai o ecografie (si aici aveam trimitere de la doctor) aveam niste mici chistulete pe fiecare ovar si din cauza ca eram virgina, ginecologul nu m-a mai verificat in niciun fel..ma rog asta nu e relevant ci faptul ca eu, cu trimitere de la medicul de familie, nu am platit nimic nici la ecografie si nici la ginecolog nu as fi dat..big_smile

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.