|
Nu esti logat.
Hpv si rana pe uter#1 2012-10-06 20:02:40
hpv si rana pe uteram virusul hpv de 1 an si am luat 3 luni goldenseal pt el dar nu a trecut pe langa asta am si o rana destul de extinsa pe uter pt care am facut tratament cu cervucid,monofemina 2,conimed .rana se vindeca dar hpv nu. la testul pap mia iesit c3 si mi-a fost recomandat examenul colposcopic si biopsic-histopatologic dar doctora mea a zis ca nu e nevoie sa il fac.as dori si o alta parere cu privira la ce ar trebui sa fac Offline #2 2012-10-06 20:20:26
Re: hpv si rana pe uteram virusul hpv de 1 an si am luat 3 luni goldenseal pt el dar nu a trecut pe langa asta am si o rana destul de extinsa pe uter pt care am facut tratament cu cervucid,monofemina 2,conimed .rana se vindeca dar hpv nu. la testul pap mia iesit c3 si mi-a fost recomandat examenul colposcopic si biopsic-histopatologic dar doctora mea a zis ca nu e nevoie sa il fac.as dori si o alta parere cu privira la ce ar trebui sa fac Offline #3 2012-10-09 18:50:26
Re: hpv si rana pe uterce ar trebui sa fac???????????????????????? Offline #4 2012-10-09 18:53:15
Re: hpv si rana pe uterdesi sunt controverse, multi medici afirma ca hpv nu dispare niciodata de tot din corp, ci doar poate fi tinut sub control. virusul poate sa fie latent in corp ani de zile si, la un moment dat, sa isi faca simtita prezentza. un rol important in stagnarea infectiilor il joaca sistemul imunitar al organismului, tocmai de aceea tratamentul problemelor de col poate fi insotit de un tratament de crestere a imunitatii, precum si de un stil de viata sanatos in general. Offline #5 2012-10-09 18:55:46
Re: hpv si rana pe utercrezi ca ar trebui sa fac biopsia? Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-09 20:43:53
Re: hpv si rana pe utercred ca, daca iti iesea clasa 4, era mai justificata biopsia (clasa 4 este asociata cu un risc de evolutie mai rapida catre malignitate). in general clasa 3 are sanse de vindecare spontana in 60% din cazuri, iar restul de 40% au nevoie de ajutor ca sa se vindece (tratament cu ovule sau interventia de ERAD). clasa 3 nu e o rana adanca, este "leziune de grad scazut", ce poate fi datorata si unei inflamatii mai puternice cauzate de infectia cu hpv si eventual si cu niste bacterii locale. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-10 00:31:43) Offline #7 2012-10-11 18:52:58
Re: hpv si rana pe utermultumesc pt sfat iti multumesc din suflet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|