|
Nu esti logat.
2 pastile uitate !!#1 2012-10-08 00:09:52
2 pastile uitate !!am si eu o problema...am uitat sa iau 2 pastile in sapt a doua. eu incep folia sambata si iau pastila pe la ora 23-24. in sapt a doua am uitat sa iau pastila de joi si vineri. m-am panicat si le-am luat pe ambele sambata dimineata( nu trecusera 12 ore de cand trebuia sa iau pastila de vineri seara). apoi sambata seara am luat la ora obisnuita. intrebarile mele sunt: am facut bine ca am luat cele 2 pastile de o data? trebuie sa ma protejez urmatoarele 7 zile? practic mai am de luat ultima sapt din folie si apoi ar trebui sa fac pauza...dar daca urmatoarele 7 zile nu isi fac efectul, cum ramane cu pauza? m-as gandi ca nu sunt protejata. eventual sa nu fac pauza si sa incep direct o folie noua?? Offline #2 2012-10-08 00:20:16
Re: 2 pastile uitate !!Daca mai ai 7 pastile pe folie, te protejezi suplimentar 7 zile, apoi faci pauza normal. Daca ai mai putin de 7 pastile, te protejezi pana le termini, in perioada de pauza, plus 7 zile din folia urmatoare, sau unesti foliile si esti protejata dupa 7 pastile luate consecutiv. Sper ca ai inteles. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2012-10-08 07:56:07
Re: 2 pastile uitate !!da...am avut fix 7 pastile ramase...deci sper sa fiu protejata in pauza de 7 zile ca nu as vrea sa unesc 2 folii daca nu e necesar. Offline #4 2012-10-08 10:47:36
Re: 2 pastile uitate !!intrebarle legate de ac se posteaza aici: http://forum.anticonceptionale.ro/p2716 … l#p2716959 daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|