homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor :(

#1 2012-10-09 19:13:16

daniutza
New member
Inregistrat: 2012-08-14

am nevoie de ajutor :(

Buna, am avut contact sexual pe 29 iulie, pana acum am facut 4 teste de sarcina, ultimul la 43 de zile de la contact, toate au iesit negative, am fost si la control, mi s-a facut ecografie a zis ca nu sunt insarcinata, doar ca am uterul inflamat, eu iau anticonceptionale de la contactul cu risc, ciclu mi-a venit de 3 ori pana acum, insa mai putin ca de obicei, am inteles ca asta poate fi de la anticonceptionale, la fel si coloratul sfarcurilor. insa mie mi s-au marit sanii sunt durerosi mai ales cu o saptamana inainte sa-mi vina ciclul. si am burta grater . credeti ca as mai avea sanse sa fiu insarcinata? va rog un raspuns urgent bang

#2 2012-10-09 22:18:39

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: am nevoie de ajutor :(

tu nu crezi 4 teste de sarcina, controlul, ecografia si doctorul, dar crezi ce zice .... mitica de pe forum ?

da, normal ca nu esti insarcinata.. dar pe noi de ce o sa ne crezi, si nu doctorul care te-a examinat, vazut, analizat?

#3 2012-10-10 01:03:53

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cata.cata a scris:

tu nu crezi 4 teste de sarcina, controlul, ecografia si doctorul, dar crezi ce zice .... mitica de pe forum ?

lol

#4 2012-10-10 14:37:46

daniutza
New member
Inregistrat: 2012-08-14

aveam nevoie de o confirmare, de inca o parere, ms, chiar daca ai fost putin rautacioasa:P

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.