homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamatie zona inghinala

#1 2012-10-10 00:46:47

ginger1234
New member
Inregistrat: 2012-06-27

Inflamatie zona inghinala

Buna,

Am o mica problema si pana acum nu i-am dat importanta insa incep sa ma ingrijorez ... Mi-a aparut o umflatura in zona inghinala. E cumva sub piele, se simte ca un nodul si doare (cand ma misc, cand ating, etc.) ... Ma gandesc ca poate sa fie de la epilat, nu e prima oara cand mi-a aparut asa ceva, dar inainte nu erau asa mari si in 2 zile treceau ... Si de fiecare data apareau dupa epilat si de aceea nu m-am speriat prea tare. Mentionez ca mi-a aparut de vreo 3 zile.

#2 2012-10-10 09:51:06

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Inflamatie zona inghinala

ginger din cate stiu negii (cauzati de virusul hpv) nu dor asa ca o varianta s-a dus. nu stiu de herpes si sifilis daca dor bubitele de la ele, si doar de la astea 3 iti ies bube. e pe zona cu par sau pe labiile interne? daca e pe zona cu par e de la epilat cel mai probabil. nu te panica. poate sa fie un fir inauntru daca le smulgi. daca nu trece mergi la gineco sau fa direct din sange un test vdlr pt sifilis e vreo 12-20 ron. daca nu trece.

#3 2012-10-10 23:52:03

ginger1234
New member

Stai stai stai pe rand ca m-ai luat repede lol

Sifilis nu prea vad cum sa fi luat ca am un singur partener sexual si n-am facut niciodata neprotejat. Primul si singurul.
Testul respectiv : de unde pot sa-l cumpar si unde il fac?

Chestia e pe zona cu par, nici nu e pe labiile mari macar. Mentionez ca ma epilez cu lama.

#4 2012-10-11 11:22:19

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

eu zic sa nu te gandesti la sifilis ca nu e cazul. oricum testul respectiv se face din sange la laborator.
"chestia" aia probabil e o inflamatie la radacina vreunui fir de par, asta in cazul in care nu e un ganglion inflamat (pentru ca nu spui exact unde este). oricum, daca nu da semne de ameliorare, poti merge la medic sa-ti spuna exact ce este si ce ai de facut.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#5 2012-10-11 14:49:47

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

ah pai daca ai spus ca te panichezi am crezut ca in sensul ca tu crezi ca poate sa fie vreo boala cu transmitere sexuala. daca este primul si singurul si prezervativ care nu s-a rupt si nu v-ati jucat si fara cateva minute, nu se poate sa fie vorba de asa ceva. te pomesesti ca si el era virgin pe deasupra. deci atunci nu inteleg care-i ingrijorarea ta? daca nu e bts este foliculita, inflamatia unui fir de par, cos etc. deci no worries. vdlr-ul il faci si platesti intr-un laborator medical, iti ia o proba de sange ca si la hiv si multe altele. asta doar ca info acum ca am lamurit ca nu e cazul. ma bucur. dar vezi ca hpv ul si herpesul se poate lua, nu vreau sa te panichez sau sa spuna fetele ca exagerez dar teoretic cel putin se poate lua si cu prezervativ daca partenerul este infectat si se poate lua si fara sex, doar petting in zonele intime. dar negii si leziunile herpetice nu apar in nici un caz pe muntele lui venus unde inteleg eu ca e bubita ta. unde vine V ul de la chilotei ca sa zic asa nu zona inghinala in sine. la mine chiar daca ma rad mi se mai infecteaza cate un fir, mai ales ca lama le ingroasa.

Publicitate

loading...

#6 2012-10-11 20:25:09

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Sau poate fi un furunctl daca zici ca te doare si cand te misti. Furunculul doare de obicei si cand e gata sa explodeze doare din ce in ce mai tare.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#7 2012-10-11 23:35:13

ginger1234
New member

@eph : Amandoi am fost virgini, deaia am si avut incredere ca n-o sa iau vreun ITS sau asa mai departe. Oricum nu se pune problema fara prezervativ, mereu am folosit.

@Melita : Faza e ca furunculul asta n-are nicio iesire, nicio nimic. E efectiv sub piele si ma doare si pare un pic vanat. Faza e ca sunt si minora, abia peste vreo 2 luni devin majora. Din cate stiu eu, la gineco fara un tutore legal nu prea te duci. Si clar asta iese din discutie lol

#8 2012-10-11 23:42:00

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

ba eu m-am dus si fara tutore ginger.. rotfl si aveam 16 ani forgetit

Two souls don't find each other by simple accident

#9 2012-10-12 17:41:54

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nu stiam ca e vanat big_smile my apologies smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#10 2012-10-12 18:38:14

ginger1234
New member

@Johanne12 : probabil depinde de cabinet ...

Cat despre umflatura, a inceput sa se mai amelioreze (cred) si acum nu ma mai doare decat foarte foarte putin ... Ar trebui sa ma mai impacientez si sa ma duc totusi la doctor sau sa ma relaxez si sa il las sa treaca de la sine?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.