homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Detralex este antibiotic

#1 2012-10-11 14:00:45

allexa26
Membru
Inregistrat: 2012-10-11

detralex este antibiotic

buna .. am inceput sa iau detralex si problema este ca iau si microgynon . pot sa iau in coontinuare microgynon sau trebe sa il intrerup ... n-am intrebat medicul de fam ... trebe sa iau detralex 2 ani ... va multumesc si astept rasp dvs . o zi buna

#2 2012-10-11 14:17:04

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: detralex este antibiotic

detralex nu este antibiotic .Nu e nici o problema cu Detralexul, este un medicament care, de fapt, intareste si permeabilizeaza vasele de sange si in special capilarele, diosmina continuta de Detralex nu este daunatoare si, de fapt, ea chiar previne riscul de accidente pe care il poti avea daca iei anticonceptionale

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2012-10-11 14:26:17

allexa26
Membru

multumesc mult de tot ... m-am linistit .  inca cv microgynonu l-am luat la sfatul medicului ginecolog si mi-a zis sa iau doar 3 luni dar eu am continuat si am un an jumate ... trebe sa ma duc la control din nou sau sa continuu ... multumesc

#4 2012-10-11 14:58:10

angeldarkwoman
Sr. member

nu stiu pt ce ti-a fost recomandat ??? ai chisturi? daca a fost dat pt chisturi e bine sa faci un control sa vezi evolutia lor.

#5 2012-10-11 15:48:07

allexa26
Membru

nu am chisturi . am cerut sa imi dea un anticonceptional si mi-a dat microgynon ... atata tot .... ce am inteles eu de la el aveam probleme cu singele nu se coagula bine ...

Publicitate

loading...

#6 2012-10-11 17:45:25

angeldarkwoman
Sr. member

din cate stiu eu anticonceptionalele nu trateaza o problema a sangelui.

#7 2012-10-11 21:38:02

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Daca ai probleme pt care este necesar Detralexul nu ar tb in nici un caz sa iei anticonceptionale. In cazurile in care "sangele nu se coaguleaza bine" anticonceptionalele sunt fff periculoase. Du-te la doctor , nu amana ca nu-i de joaca.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#8 2012-10-12 20:45:51

allexa26
Membru

detralexul mi-a fost dat pe varice .. . iar treaba cu coagulare singelui am aflat-o la spital ... am avut o hemoragie de vreo 2 saptamani . am fost internata si am facut injectii o saptamana . la sfarsitul saptamani de tratament sa agravat mai tare . nu s-a oprit sangerarea , era mult mai abundenta .  pana sa nasc nu am avut o menstruatie normala . ori venea odata la 2 saptamani ori de 2 ori pe luna  cu dureri groaznice ... acum de cant iau microginon imi vine normal . dar daca nu il iau nu se opreste menstra ..  oricum eu fac sex protejat nu am incredere in pastile .... daca vreau sa mai fac un copil ce trebe sa fac ? cu cat timp inainte trebe sa intrerup anticonceptionalele?  va multumesc din suflet pt raspunsurile dvs... si ma bucur ca pot afla si eu multe lucruri de la dvs . merg rar la medic .. adica deloc ...  va multumesc inca odata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.