homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie ciudata

#1 2012-10-18 17:29:37

Marbles
Membru
Inregistrat: 2012-10-18

Menstruatie ciudata

De cateva luni ma confrunt cu o menstruatie de care nu am avut parte pana acum. Adica, de cateva luni e din ce in ce mai putina, si tine doar 3 zile. In prima zi, mi-ar fi de ajuns un absorbant si nici ala nu s-ar umple, iar in urmatoarele zile imi ajung doar protej slipurile. Si culoarea e dubioasa, in prima zi fiind rosu spre grena, iar in urmatoarele zile, e foarte deschisa la culoare, luna asta fiind chiar si portocalie spre roz. testele imi ies negative, deci sarcina nu e. De cand cu dereglarea asta nu mai e regulata menstruatia, am avut si la 28, 26, 32, 34 zile, iar luna asta la 21 de zile.
Ma astept ca raspunsul vostru sa fie mergi la medic, asta as face daca as fi in tara, dar deocamdata nu am cum sa merg la un medic in tara in care ma aflu si e si enorm de scump. Nu vreau decat o parere din partea voastra si eventual sa-mi impartasiti experientele voastre similiare. Va multumesc!

#2 2012-10-18 21:19:37

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Menstruatie ciudata

buna,

nu exista e enorm de scump cand e vorba de a merge la medic pentru tine. in plus, daca nu cumva esti in Dubai - si imi inchipui ca daca esti in Dubai ai bani sa te intretii acolo smile - chiar nu e asa enorm de scump sa mergi la o consultatie. singurul raspuns pertinent e mergi la medic, pentru ca e evident ca ceva se petrece. poate fi vorba doar de o simpla dereglare provocata de plecarea in alta tara (daca ai plecat de curand), poate fi vorba despre vreo infectie locala care iti da probleme sau cel mai probabil e vorba despre o deficienta hormonala. motiv pentru care trebuie s amergi la medic sa te vada, sa iti faca o ecografie, cultura secretie vaginala si analizele hormonale.
nu ai mentionat daca iei anticonceptionale.
oricum, e cazul sa mergi la medic daca aceasta situatie continua.
multa sanatate!

Ultima oara a fost editat de moksha (2012-10-18 21:20:14)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.