|
Nu esti logat.
Stiti melodia/cantaretul?-2#20 2007-03-13 19:54:51
Re: Stiti melodia/cantaretul?nu are rost sa deschid alt topic, asa ca intreb aici: are vreo iubitoare de anime de pe acest forum "angel sanctuary"? Nobody home Offline #21 2007-03-13 20:06:15
Re: Stiti melodia/cantaretul?nu am..dar am cautat acum pe odc si am gasit:)se trage in 10 min...e o chestie in 3 parti de vreo 223MB fiecare...le vrei?(daca astea sunt ceea ce cauti) At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #22 2007-03-13 20:25:32
Re: Stiti melodia/cantaretul?asta caut. doar ca eu de cate ori am cautat nu am gasit nimic sau am gasit si luam in vreo 3 saptamani (si asteptam. daca nu reinstala tata ceva si-mi distrugea afacerea). pe ce hub le-ai gasit? Nobody home Offline #23 2007-03-13 20:28:15
Re: Stiti melodia/cantaretul?nush ...mi sau tras deja..daca vrei ti le trimit pe mess k pot k au marimea buna(am inceput sa ma uit la el:dsuper tare )sau stai k intru si daui serch din nou pe odc si iti zic hubu At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #24 2007-03-13 20:30:22
Re: Stiti melodia/cantaretul?hai pe yahoo. Nobody home Offline Publicitateloading...
#25 2007-03-15 18:25:58
Re: Stiti melodia/cantaretul?Am luat si eu Jaga-Jaga de pe DC++, e super haioasa melodia! Daca ma puteti ajuta, imi place la nebunie soundtrack-ul de la telenovela "Clona", dar niciodata n-am gasit melodiile alea faine pe net, decat cateva care sunt mai cunoscute. Stie cineva de unde as putea gasi mai multe? thanks a lot Offline #26 2007-03-15 18:27:01
Re: Stiti melodia/cantaretul?Larissa...Adriana Mezzadri... da-mi un mail si iti trimit eu piesa "Marcas de ayer" Ultima oara a fost editat de Danut (2007-03-15 18:27:49) Offline #27 2007-03-15 18:29:06
Re: Stiti melodia/cantaretul?
eu l-am luat de pe Odc, inclusiv cea preferata de mine, "Marcas de ayer" "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #28 2007-03-15 18:37:01
Re: Stiti melodia/cantaretul?http://www.elclon.go.ro/module08.html Offline #29 2007-03-15 19:29:54
Re: Stiti melodia/cantaretul?Va multumesc mult pt raspunsuri, am sa caut pe net. Pacat ca e difuzata telenovela Clona la 11 noaptea, ca m-as uita si eu cateodata, dar nu pot. Am scris postului acasa, sa o difuzeze mai devreme, dar nu astept la minuni. E singura telenovela la care m-as uita, ca restul nu imi trezesc interesul deloc. Mersi inca o data ciao chuss Offline #30 2007-05-05 22:38:43
Re: Stiti melodia/cantaretul?"we belong tu the sea/ to the waves you and me". stie cineva cum se numeste melodia din care fac parte versurile astea? ma linisteste, o ador si izbitul meu tatic a pierdut-o cand se juca de-a programatorul. Nobody home Offline #31 2007-05-05 22:43:02
Re: Stiti melodia/cantaretul?E cumva Aqua, we belong to the sea? Mai jos, sunt toate versurile poate suna familiar. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #32 2007-05-05 22:45:32
Re: Stiti melodia/cantaretul?merci. tocmai am gasit-o si eu. si o si downloadez. :-* Nobody home Offline #33 2007-05-06 00:23:27
Re: Stiti melodia/cantaretul?melodia aia de la cafeaua aia din reclama?e florile dalbe rmx sau nu?e superba chiar si asha@-) 6 ani de dragoste Offline #34 2007-05-06 10:09:26
Nashira melodia e cantata de o rusoaica o sa ma informez si o sa iti spun azi cum se numeste tipa ca eu am uitat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2007-05-06 23:35:40
Re: Stiti melodia/cantaretul?Cum se numeste melodia din reclama Pepsi.. aia noua.. cand e ecranul impartit in 6, in fiecare fiind initial aceesi actiune - un tip bea dintr-o cutie de Pepsi, apoi in fiecare apare altceva.... Canta un tip ceva cu "Hey now now.." Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #36 2007-05-22 10:19:04
melodia e cantata in ruseste de o tipa pe nume Katja Lel VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2007-05-22 11:01:37
Re: Stiti melodia/cantaretul?..straniu..nam auzit de asa piesa cintata de Leli.. mariah carey - bye bye Offline #38 2007-05-22 11:12:12
Re: Stiti melodia/cantaretul?ai auzit micusa de cantareata asta ? e rusoaica iti zic sigur canta melodia asta jaga ,jaga in ruseste eu o ascultam acum un an .iuby asculta muzica in ruseste de la el stiu si am ascultat ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|