|
Nu esti logat.
3 pastile de novinete pe zi?!!?#1 2012-10-19 20:07:08
3 pastile de novinete pe zi?!!?salut! Am o dilema si mi ar prinde bine o a doua parere. Am facut un avort prin aspiratie cu anestezie generala si a decurs fara probleme. Inainte de asta mi s a spus ca sacul embrionar este gol. Dupa 6 saptamani nu am avut menstra asa ca am facut un bhcg, valoarea era undeva in jur de 50 dar dupa 3 zile a scazut la 30. Am fost la acelas medic care a efectuat avortul si mi a mi a spus ca am un chist pe ovar, de aproape 5 cm. Acest chist nu era acolo la ultimul eco, si nici la alte ecografii inainte. Mi s a recomandat ( de medic!) sa iau o pastila de novinette la 8 ore timp de 7 zile, apoi 7 zile pauza, apoi sa administrez normal ac - 1 pe zi. Am facut intre timp si un ca 125 care a iesit bun. Problema este ca eu am mai luat ac si imi dadeau migrene f puternice si nu sunt foarte sigura ca o doza asa de mare nu mi ar face rau... Ultima oara a fost editat de timelessangel (2012-10-19 20:44:15) Offline #2 2012-10-20 13:27:17
Re: 3 pastile de novinete pe zi?!!?nu am mai auzit asa un tratament. anticonceptionalele se iau cate UNA pe zi, la 24 de ore distanta una de alta... Offline #3 2012-10-20 13:57:29
Re: 3 pastile de novinete pe zi?!!?asa stiam si eu, de aia nu le am luat inca, o sa mai merg la un medic, dar pana atunci mai astept pareri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|